Ti smatraš istok Grbavice tribinom? Da biste bili gospoda morate se tako i ponašati, a ne onda vi karte za vaš pandan skele iz Vrapčića prodavati po cijeni od 7 KM. To nije gospodsko ponašanje već licemjerstvo i papanluk.smoki_choko wrote:nije vam bilo zabranjeno doci na stadion vec ste vi sami sebi i nama zabranili da dodjemo na stadion. velika, ogromna razlika. drastićna sto bi se reklo![]()
na grbavici necete nikad ni organizovati, a sto se mene tice mozete i u banja luci ili sirok brijegu. gdje vam je volja
sto se nas tice vas 5000 odite u vrapcice i platite 20 KM kartu pa stajite po kisi na onoj skeli s uzivanjem. nemao nista protiv. a mi smo gospoda, mi ocemo samo na tribine.
I šta su Općina i Centar mogli učiniti po tom pitanju? Samo zamoliti Gracića da popusti, da on to nije htio vas nigdje ne bi bilo.smoki_choko wrote:da mi imamo potpuno upotrebljiv stadion sa velikom zapadnom i istocnom tribinom, ne bi vas se ogranicavalo ni sa cim. nek dodje pun sjever i istok. ako vas ima toliko. al ociglendo tebi nisu jasne neke stvari kako funkcionira nas sjever, pa opet kazem dzaba pricati. vama u lukavici nek daju 100 karti po 100 KM vi idite slobodno, niko vam ne brani. dokazite da ste pravi navijaci. ovo za prodate karte moraces se obratiti upravi, ja nisam upoznat sa tim informacijama.
gracić nije htio da organizuje utakmicu jer mu je bilo mrsko, a za pare nije problem. nikad bilo i bice. eto vi se ne bi zalili da vam gracic kaze da necete moci gledati sarajevo na kosevu ili da karte budu 10, 20 KM za sjever. de pusti suplju. pa žalili smo se gradu i opstini, samo vi ne pratite sta se desavalo/desava
Vi imate prostora na sjeveru još, onaj dio prema zapadu koji nikad na derbiju niste ispunili, kad bi se pomakla ona "tampon" zona na pola LJ slova mi bi imali malo više prostora a ne da jedni drugima na glavi sjedimo. Ali tim pomicanjem se opet vraćamo na ono gospodsko ponašanje kojeg nema kod vas.
Ali ste zato spremni kukati na sav glas kad se prema vama neko ponaša tako i bojkotovati.