Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Eweleen

#601 Re: Real Madrid C.F.

Post by Eweleen »

još maicon neko reče, mada ne treba ni on

nek prodaju samo ove suvišne i nek ostane robben :mrgreen:
pOZz

#602 Re: Real Madrid C.F.

Post by pOZz »

Maicon jedva čeka da pređe u Real tj. da propadne. :)
spanc777

#603 Re: Real Madrid C.F.

Post by spanc777 »

Zvanicno Xabi Alonso u Realu!!! Nikad jaci, nikad bolji:D:D
vaučer

#604 Re: Real Madrid C.F.

Post by vaučer »

Danss wrote: Onda ne s.ri po temi, vidim, znanje o Realu ti je ''jako'' :lol:
Cuj, Franko i folovi... :-) :run:

Khm, oprosti, jesam li bocnuo gdje boli?
Danss

#605 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

vaučer wrote:
Danss wrote: Onda ne s.ri po temi, vidim, znanje o Realu ti je ''jako'' :lol:
Cuj, Franko i folovi... :-) :run:

Khm, oprosti, jesam li bocnuo gdje boli?
Nema sta da boli, nisi ti dosao na temu zbog sporta, nego ti hajde na Politiku pa o Franku i sta ja znam...
Pisali su neki vec o tome, kako se Madrid kao grad ogradio od tog lika... ma jednostavno, ako imas kakvih sportskih argumenata, onda bujrum, a ove fore nidje veze...
R9..

#606 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Nema sta da boli, nisi ti dosao na temu zbog sporta, nego ti hajde na Politiku pa o Franku i sta ja znam...
Pisali su neki vec o tome, kako se Madrid kao grad ogradio od tog lika... ma jednostavno, ako imas kakvih sportskih argumenata, onda bujrum, a ove fore nidje veze...[/quote]

cestitam
vaučer

#607 Re: Real Madrid C.F.

Post by vaučer »

Da ali Madrid kao klub se nije ogradio od naslova koje im je Frankova diktatura osigurala.
Dakle kad se već samoprozivate najvećim klubom na svijetu red je priznati i kako su se djelom ostvarili ti uspijesi.
O sportu dakle i govorim, mada nije bitno.

5:0 prošle godine i nadam se ponovnom susretu u Ligi prvaka. ;)
Baltazar_khan

#608 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

vaučer wrote: 5:0 prošle godine i nadam se ponovnom susretu u Ligi prvaka. ;)
Misliš 2-6 za močnu barsu :D
omar little

#609 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

vaučer wrote:Da ali Madrid kao klub se nije ogradio od naslova koje im je Frankova diktatura osigurala.
Dakle kad se već samoprozivate najvećim klubom na svijetu red je priznati i kako su se djelom ostvarili ti uspijesi.

i meni samoj su te franko rasprave vishe politichke i povijesne naravi nego nogometne, danashnje, ali na forumu smo pa ono...:D nerealno je ochekivati, koliko god to meni, tebi ili nekom drugom, izgledalo poshteno ili dostojanstveno da se jedan klub realove velichine odrekne titula. i vjerujem da postoji jako puno realovih navijacha i simpatizera, u sphanjolskoj, koji su svjesni i jasno se izjashnjavaju (negativno) o protekciji frankovog doba. bilo i proshlo. isto kao shto se ni dinamo zagreb nece javno odreci pobjeda niti reci da su im privilegije izlazile i iz ushiju i iz dupeta dok je franjo bio zhiv. hoce iskreni i poshteni navijachi dinama ali tim, kao institucija, sam nece nikad. ne zhivimo u utopiji.
vaučer

#610 Re: Real Madrid C.F.

Post by vaučer »

Mislio sam na 0:1 i 4:0 protiv Redsa, ali i ta je bila slatka...

@omar
Razumljivo.. usporedba s Dinamom aka Kroacijom je na mjestu... Nitko se neće odreći ničega, ali bitno je da se zna kad već važemo nečiji utjecaj u i oko kluba.
Realu prognoziram kao i dosad...puno buke i prodanih dresova no u osnovi nikakav spektakularan uspjeh.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 14:14, edited 2 times in total.
zlaataan

#612 Re: Real Madrid C.F.

Post by zlaataan »

dzemmo wrote:Huntelaar ode u Milan :)
Van der Vaart blizu Rome :)
Garay mozda u Real Zaragozu :(
Gago mozda u Atletico Madrid :)

vec se oprostili od:
Heinzea
Salgada
Saviole

i jos par njih, na crnoj listi
Nistelroy
Robben
M. Diarra
Sneider će možda u Inter na posudbu...

Evo na wikipediji stoji ovakva formacija... Šta mislite o njoj?
Image
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
zlaataan

#615 Re: Real Madrid C.F.

Post by zlaataan »

Realu igrače preotima gradski rival?

Potrebu Real Madrida da očisti momčad prekobrojnih igrača pokušat će iskoristiti gradski rival Atletico, koji se nada da bi u sastav mogao dovesti Argentince Fernanda Gaga i Gonzala Higuaina...
Tvrdi to Marca dodajući da su pregovori već neko vrijeme u tijeku. Posebno je zanimljiv Atleticu Gago, 23-godišnji defenzivni veznjak, oko kojeg su spremni graditi momčad.
Argentinski nogometni reprezentativac vjerojatno je nepovratno izgubio mjesto u momčadi dolaskom Xabija Alonsa za koga se smatra da će biti prvi trenerov izbor uz Lassanu Diarru.
Što se Higuaina tiče, njegov dolazak u Atletico uvelike će ovisiti o tome što će se događati s najvećim klupskim zvijezdama. Ponuda za Sergija Agüera i Diega Forlana ne manjka i upitno je koliko dugo će se, i hoće li uopće, Atletico njima odupirati.
Popuste li i odluče li ih prodati, Higuain bi trebao biti taj koji bi osnažio momčad na mjestu krilnoga napadača.

Mislim da bi Higuain trebao ostati :)
fixer

#616 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

dzemmo wrote:Huntelaar ode u Milan :)
Van der Vaart blizu Rome :)
Garay mozda u Real Zaragozu :(
Gago mozda u Atletico Madrid :)

vec se oprostili od:
Heinzea
Salgada
Saviole

i jos par njih, na crnoj listi
Nistelroy
Robben
M. Diarra
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
fixer

#618 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

dzemmo wrote:ja taj smiley imam za ovu trojcu sa crne liste (iako Nistelroy mora napustiti, pa i za djabe, visak, star, povrijedjen, velika plata)
a ovo iznad sam i podrzao :)
robben je u svakom normalnom klubu na svijetu jedna od glavnih opcija. stvarno su ponekad idioti :(
R9..

#619 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Evo nece ljudi vise kupovat.... :D

Real: No more after Alonso

Real Madrid will not be buying any more players following a record-breaking close season, according to sporting director Jorge Valdano.Valdano claims the £30million signing of Spain midfielder Xabi Alonso from Liverpool marks the end of their summer transfer business.

Since Florentino Perez returned as president earlier in the summer, Real have spent more than £200million on bringing Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema, Raul Albiol and Alonso to the Bernabeu.

"We understood Xabi Alonso was an important player to complete our squad and it was worth Real Madrid fighting for him," said Valdano.

"The club needed a shake up. Some very good players have come in to strengthen every position and the fans are very excited.

"With this move we end the search for new players. We continue searching for an exit for those who are surplus to requirements."
R9..

#620 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

vaučer wrote:Da ali Madrid kao klub se nije ogradio od naslova koje im je Frankova diktatura osigurala.

Real Madrid - Hala Madrid!

Whether you love or hate Real Madrid, you can't argue with the statistics.

With a total of 70 titles, including 31 Ligas, 17 Copas del Rey and an incredible 9 European Cups, Los Blancos are without doubt the most successful club in the history of football.

The blatant truth of this was recognised by FIFA in 2000 when Real Madrid were recognised as the most successful club of the twentieth century.

A lot of the club's success is down to the figure of former player, coach and president - Santiago Bernabéu.

The fifties Madrid side led by Alfredo di Stéfano won five consecutive European Cups from 1956 to 1960 and put a struggling Spain on the footballing map.

Much has been written about the influence of the Franco Regime throughout those years but some of the claims are open to dispute.

Whatever your opinion of the political support the club received, it can't be denied that Real Madrid are the team that represent a centralised Spain.

As the Number One club in the country's capital - Madrid - that's hardly surprising.

The Dictator died more than thirty years ago but Real Madrid is synonymous with success and glamour in the 21st century and with the New Galácticos about to take the stage, Los Blancos may soon be entering another Golden Age
vaučer

#621 Re: Real Madrid C.F.

Post by vaučer »

Aha sjajno...osvojili su prvih 5 izdanja Lige prvaka u nizu u formatu gdje su počinjali igrati od četvrt-finala.
Dakle izbaciš 2 momčadi i igraš finale.
Danss

#622 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

vaučer wrote:Aha sjajno...osvojili su prvih 5 izdanja Lige prvaka u nizu u formatu gdje su počinjali igrati od četvrt-finala.
Dakle izbaciš 2 momčadi i igraš finale.
Jel'de... a one 4 si zaboravio :D , Kralj si!!! 8-)
Nego... smetaju li ti Liverpoolove titule 70-tih?! Koliko god se ti trudio umanjiti velicinu kao sto je Real Madrid, neces uspjeti, osim toga, to sto ti ne podnosis klub, ne mora da znaci da je los, mali itd. Mislim, razmisli malo sta napises ili kazes. Puno je subjektivizma u tvojim rijecima, zato :run: na Liverpool temu, osim ako imas neke argumente za svoje izjave.
vaučer

#623 Re: Real Madrid C.F.

Post by vaučer »

Ne već ta 4 naslova ne sporim.
Samo govorim kako jeste, ovo jesu argumenti tj. činjenice, a zaključke ne izvlačim to si ti napravio.

Real nema potrebe umanjivati kao klub, oni to bolje rade nego bilo tko drugi.
Eweleen

#624 Re: Real Madrid C.F.

Post by Eweleen »

Najtrofejniji klub na svijetu u historiji.

Koji dio ove činjenice ti nije jasan?
Danss

#625 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Eweleen wrote:Najtrofejniji klub na svijetu u historiji.

Koji dio ove činjenice ti nije jasan?
Reci mu... :D Zaludjen covjek Liverpoolom, pa prica nebuloze. Neki ljudi ne vide dalje od svog nosa. Recimo ovaj drugi dio izjave...za Ginisa, izvala dana... :mrgreen:
Post Reply