cleo wrote:
Inicijativa uspjela, sutra (08.05.) svi trk do trafike po Oslobođenje!!!!!!!!![]()
Zašto Oslobođenje
cleo wrote:
Inicijativa uspjela, sutra (08.05.) svi trk do trafike po Oslobođenje!!!!!!!!![]()
Mogly wrote:cleo wrote:
Zašto OslobođenjeZašto ciljamo ljude koji već dolaze
Ko je sad odlučio bez da provjeri glas građana putem foruma
Čemu konspiracija
Pa nisam Vam ja kriv što (su Vas) ste se predstavili auditorijumu pa sve ovo pretvarate u lični obračun i držite građane zarobljenicima Vaših ambicija. Dokle ovako
Gdje je masovnost
Molim te pronađi jedan potez, bilo šta, bilo koga iz SDA, a što bi mogli podržati kao građani. Nemoj mi samo reći da toga nema. Ako ne pronađeš takvo nešto, optužujem te da koristiš forum građana za promociju političke partije.skorpija1S wrote: Onda prozovite SDP,izborili se za povecanje djecijeg doplatka.
A zašto je Oslobođenje bilo prvi izbor? I zašto se odlučilo opet mimo foruma?cleo wrote: ZATO ŠTO NIJE BILO DOVOLJNO VOLONTERA DA ULETE PA SE NIJE IMALO PARA ZA SKUPI NAM AVAZ. I Mogly, kad si toliko zabrinut za sve što ide ispred građana, jesi se javio na post/poziv uvijek dobrog gosta??
Mogly wrote:cleo wrote:
Zašto OslobođenjeZašto ciljamo ljude koji već dolaze
Ko je sad odlučio bez da provjeri glas građana putem foruma
Čemu konspiracija
Pa nisam Vam ja kriv što (su Vas) ste se predstavili auditorijumu pa sve ovo pretvarate u lični obračun i držite građane zarobljenicima Vaših ambicija. Dokle ovako
Gdje je masovnost
cleo wrote:E, 09. maja pred zgradom Vlade Federacije BIH u 11 h najavljen je protest Saveza logoraša BIH. Inace, ovaj datum obilježavaju kao svoj. Našim vlastima se neće svidjeti tolika dešavanja......... nadam se da neće masovno uzimati slobodne dane.
Čip za "odlučivanje" po ovom pitanju je bio KM komada 1.Mogly wrote:A zašto je Oslobođenje bilo prvi izbor? I zašto se odlučilo opet mimo foruma?

Alhemicarkaa wrote:Mogly, poziv za ucestvovanje u finansiranju ovog oglasa stajao je na ovom forumu. Nisi se javio, odakle ti sad pravo da pitas zasto ovako, a ne onako?
Ljudi koji su odlucili ucestvovati su se sastali, raspitali za cijene, sastavili oglas i dali u Oslobodjenje. Kad vec pitas, prvi izbor je bio Avaz, medjutim, nismo imali dovoljno para. I samo zato Oslobodjenje.
Nadam se da će nezadovoljnici skupiti cca 1.000,00KM i pokazati nam da su zaista za to da oglas izađe i u Avaz-u. Predlažem da to učine u petak, ovaj ili slijedeći jer je tada tiraž najveći te tako zadovolje i svoje ja. I ne osjete se manje plaćenicima nego ovi koji su platili oglas u Oslobođenju. Jer poslije 9-og ima još dana.Hvala.
Moje zapažanje je da bi bolje bilo pozvati ljude koji ne dolaze preko Avaza nego one koji dolaze preko Oslobođenja, a sve da bi dobili na masovnosti.
Nadam se da neće biti pravilo da odlučuje onaj ko finansira, jer bi nas onda s pravom smatrali plaćenicima.