Irm@ wrote:Chmoljo wrote:
a Boze sacuvaj ovih novih generacija cuj njemu je mrsko da on cita sve to citavih 60 strana

..e moj sinko meni se cini dugo ces ti studirati..

Ej,Irma ili kako se već zoveš,molim te nemoj meni kakiti ovdje i pričati gluposti,pri tome.Prvo,ako si ti ovisnica o ovom forumu (i možda njima sličnim),a što se vidi iz tvog broja postova, da znaš da mnogi nisu i imaju pametnija posla u životu nego traćiti vrijeme i živce na glupostima.Za te sate koje bih utrošio iščitavajući komentare raznih polusvjetova i njihovih poluistina na istom forumu mogu (a to i radim) iščitati dobar dio neke knjige ili sl. i tako pomoći sam sebi.Ne znam je li ti poznato ali nekad su ljudi studirali kad nije bilo interneta i kad je mentalno zdravlje ljudi bilo na višoj razini nego sad jer su naravno,bili lišeni te polubolesti zvane forumi i ovisnosti u koju su mnogi zapali za iste,kako za one koje i vrijede toga ,tako i za one koje ne vrijede pišljiva boba.Ali,kako se kaže,sve je OK koristiti dok se to radi umjereno.Zato bi tebi i svima ostalima bilo bolje da se latite knjige malo više a ne kukanja i mlaćenja prazne slame po forumima,možda bi bolje prolazili na tim ispitima.
A to što meni poručuješ da ću dugo studirati,to je jedna vrlo jadna konstatacija jer si,valjda,taj zaključak donijela na osnovu toga što nastojim sačuvati barem malo onog mentalnog zdravlja što je ostalo,kako od ljudi sličnih tebi tako i od foruma i ostališ pošasti modernog svijeta.A,moram priznati vrlo je teško jer pritišću sa svih strana.Ali,nekako se uspijeva.
I,opet,obraćaš se "liku" koji je redovan sa očišćenom prvom godinom i prosjekom od 9.1 i nijednim padom na ispitu,zasad.OK,to je "samo" prva godina ali nema razloga da bude drugačije i nadalje kad je tako bilo zadnjih 13 godina školovanja.
I nemoj ti meni "sinko",može bit da si starija od mene biološki ali neki ljudi što se tiče mentalne starosti i zrelosti još su u osnovnoj školi.