Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
- zlatiborka
Ljudsko bice bez duse, prikazala se sa svih strana kao neko iznad nas i ko nam moze pametovati i pokazatii nam sta da cinimo ukoliko zelimo da dostignemo njen nivo inteligencije i elokvenosti.
Ona je olicecenje stvora bez morala a sa puno rijeci i to bez smisla i reda. Duhovna praznina koju ona ima (na zalost a koju mnogi ne primmjecuju), zamaskirana je njenom elokvelnoscu!!
Jednostavno, to je neko bez duse!!!
Ona je olicecenje stvora bez morala a sa puno rijeci i to bez smisla i reda. Duhovna praznina koju ona ima (na zalost a koju mnogi ne primmjecuju), zamaskirana je njenom elokvelnoscu!!
Last edited by zlatiborka on 22/12/2007 18:17, edited 2 times in total.
- gospodar kuglastih munja
Ja nebih rekao da je ona bez duse. Svako ima dusu, samo je pitanje kakva je, na kakvim osnovama pociva. Vjerujem da je bezkompromisna i da bi nas sviju zgazila bez pardona samo da ostvari svoj vlastiti cilj. To joj je valjda socijalno nasljedje od beskompromisnog oca, a evo cujem i majke.zlatiborka wrote:Ljudsko bice bez duse, prikazala se sa svih strana kao neko iznad nas i ko nam moze pametovati i pokazatii nam sta da cinimo ukoliko zelimo da dostignemo njen nivo inteligencije i elokvenosti.
Ona je olicecenje stvora bez morala a sa puno rijeci i to bez bez smisla i reda. Duhovna praznina koju ona ima (na zalost i koji mnogi ne primmjecuju), zamaskirana je njenom elokvelnoscu!!
Meni smeta sto je ona kao s Marsa pala i odjednom je medju "licnostima". Hej stani malo, ima nekih stvari koji se ne mogu kupiti novcem, vec ih treba zasluziti. Treba pokazati i neke druge vrijednosti da bi neko bio priznat, a ona bas ima ruznu zaledjinu, dolazi iz pokondirene familije, gdje je sve pod znakom pitanja...
-
basta sljezove boje
znam ja, mila, da bi se Emina tebi dopala samo da nije Ganiceva i da ne radi kod Purivatrenausnica wrote:Povlašteno derište. Lako je njoj demagoški filozofirati o sranjima kojima se mi bavimo i svakodnevno doživljavamo, a ne ona.
elokventna, ima stila a i neke skole i cisto uzivanje mi je slusati je. Za tvoju prijateljicu voditeljicu Medzidu koja ima uzasan glas do nepodnosljivosti i katastrofalan stil u odjevanju je Emina Bundesliga
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ih pa ovdje je odavno otpoceo "moja rodica" i "tvoja jaranica" nivo kriticke rasprave, a ja sam propustila da zabiljezim taj jedinstveni momenat primjene sasvim "nove" vertikale...
k vragu, bas sam peh.
k vragu, bas sam peh.
-
Da_li_je _tako??
#607 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
auuuuuu
djevojka rekla pa sta..njeno obrazovanje niko ne moze dovesti u pitanje.....poklopite se misevi, jedva cekate neciji lapsus da dusu nasladjujete...
fuuuj!!!
djevojka rekla pa sta..njeno obrazovanje niko ne moze dovesti u pitanje.....poklopite se misevi, jedva cekate neciji lapsus da dusu nasladjujete...
fuuuj!!!
- Joey Tribbiani
#608 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
kasnis dva dana...pardon, godine 
-
Da_li_je _tako??
#609 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
paa??? ti jos uvijek vidim pratis temu....Joey Tribbiani wrote:kasnis dva dana...pardon, godine
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#610 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
ma ovo nije lapsus nego rezultat preskupog obrazovanja za moderno doba
aka apsolutno nepoznavanje okruženja i brojeva preko 1 milijun... koliko je i koštala stipendija jel tako?
tako je
al je cura stvarno .. ima ono nešto
aka apsolutno nepoznavanje okruženja i brojeva preko 1 milijun... koliko je i koštala stipendija jel tako?
tako je
al je cura stvarno .. ima ono nešto
- -danTe-
#611 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
a odakle ti iskopa temu

-
duboka_misao
#612 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
tema se automatski refresh za svaki SFF 
- Edin H.
#613 Re:
pici wrote:Emina Ganić je od 2004. godine uspješno vodila Odjel za međunarodne odnose Sarajevo Film Festivala.
Rođena je u Chicagu (SAD). Diplomirala je na prestižnom Univerzitetu Oxford.
U periodu od 2001. do 2004. godine radila je kao savjetnik Specijalnog predstavnika Generalnog sekretara Vijeća Evrope u BiH.
opaaaa,pa mogu ti reči samo jedno ,dobro uložen milionćić
Pa sto se onda ne zavali jos pet milja i grudi napravi
- Haris.ba
#614 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
Jazuk, onda bi morala i grudnjak da pocne nosati. Ko je gledao dodjelu nagrada - skontao je.Edin H. wrote:
- macan prvi
#615 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
300 hiljada miliona akutnih smrtnih slucajeva

- ultima_palabra
#616 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
Video evidence or it didn't happenHaris.ba wrote:Jazuk, onda bi morala i grudnjak da pocne nosati. Ko je gledao dodjelu nagrada - skontao je.Edin H. wrote: