dje je recepAt?kolega wrote:malo sam skeptičan jer znam da žene imaju problem za svaku solucijuljubav_aha wrote:![]()
rijesenje je opcija mase solucija
za desert znam šta ću
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dje je recepAt?kolega wrote:malo sam skeptičan jer znam da žene imaju problem za svaku solucijuljubav_aha wrote:![]()
rijesenje je opcija mase solucija
... ima li booyroomaBond_JaneBond wrote:ev ti cijela tema http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 23&t=39684![]()
Ja cu morgen ovo http://www.coolinarika.com/recept/cokoladne-rum-kocke
i ovo http://www.coolinarika.com/recept/nadje ... ni-u-umaku
Decija posla.pih, sta ti nazivas ljubav,covek se malo ispruzi da doodje do medjunozja,a ti namah ljubav.Šeherzada wrote:Ljubav je ono sto mi je priredjeno prije 2 godine
Jednog dana upoznala sam jednog divnog momka I zaljubila se. Kada je vec bilo jasno da ćemobiti u vezi, odlučila sam da prestanem da jedem pasulj.
Nekoliko mjeseci kasnije, na moj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vracala kući s posla. S obzirom da sam živjela na selu, pozvala sam momka i rekla mu da ću da kasnim, jer sam morala da odpješacim kući. Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Pošto sam imala pred sobom da prepješačim dosta, pretpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući. Ušla sam u krčmu i za čas posla sam ''sredila'' tri porcije pasulja. Kada sam nastavila da pješačim, potrudila sam se da oslobodim sav gas.
Kada sam stigla, moj momak je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
''Draga, imam iznenađenje za večeru!''
Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za stolom za večeravanje. Sjela sam, i baš kad je htio da mi skine povez, zazvonio je telefon. Natjerao me je da mu obećam da neću da diram povez dok se ne vrati, i otišao da se javi.
Pasulj koji sam pojela je još uvek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj dragi ne vrati, nagla se na jednu stranu i htjela da pustim tihog prleta. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdio kao kada kamion s đubrivom, prolazeći pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro oduvala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Naculivši uši na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem optisane narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo.
Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam još nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osjećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo.
Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muž vratio i izvinuo što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uvjerila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i 12 gostiju koji su sedeli za stolom u glas je uzviknulo:
''Sretan rođendan!!!'' Pala sam u nesvjest.
zoom66 wrote:znam da m e volis ali nemoj pokazivati to na taj nacinŠeherzada wrote:Pa zar nije ljubav-ovo sto sam ja uradila gostima
Jes dobro bi bilo da je bila golubica......Mozda je poletjela ali doletjela sigurno nije.Ugusila se usput!zoom66 wrote:jasta sam nego bio.Šeherzada wrote:Sad mi je lakse.....A znam da si bio posebn sretan to vece kako imas finu i ko melem djevojkucula si me kako sam pjevusio cijelu vecer onu poletjela golubica...
Ako trazis nekoga, nekoga za setanjeZoya wrote:Ako nadjem nekog ko ce me pratiti na posao svaki dan zimi na -30, ja cu biti zadovoljnaDa ne govorim o kuhanju caja u 05:00
Psssssssssssst Valtere,ne pita tebeHauptgefrajter-u Ba wrote:zenim se zenim se stare cu cure rastjerati vrijedni bosanac to sam ja al za svaki slucaj vezite me lancima
... 'nako, ne znam, stid me, ... bil' se ti udala?Zoya wrote:I sta rece bi l' se zenio?