SA-X FANTASY NBA LIGA

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#601 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

shaqqa wrote:Ko je "hate_thunders"?
Ko god je eno prihvatio sam trade, čisto da malo probam promijeniti sreću :mrgreen:
Za one koji nisu upratili trade dao sam Lebrona za Mike Aziz Tyson Chandlera, Baron Davisa i Ripa Hamiltona...
dobro si to odradio ;-)
Neelix

#602 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

ma jesmo, nego eto, da pocinje danas ja se ne bi plasirao uopste :D
sesalmir

#603 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

alphonse kauders wrote:Prvi poraz u sezoni, nažalost stomačna gripa pola tima Indiane i povreda Brand-a se nije mogla kompenzirati, čestitam shaqqu! Ove sedmice opet gadan matchup protiv Sesalmira, biće guravo.
hehe derbi lige, sudar 2 giganta, pratite svi uz novogodisnje praznike :D
p.s Al si se izdvojio na 1. mjestu, nema smisla, pa sacekaj malo raju.
sesalmir

#604 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

btw. Ko je faraons? Usra nam lik malo ovu ligu, jer ne prati nikako.
sesalmir

#605 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

Niko mi ne odgovori za faraona??
Alphonse cestitke na pobjedi u derbiu, al si majstor za ove kategorije koje smo tu negdje bili sve si uzeo,(nisi djaba lider ;-) ) Fg si uzeo za 0.3%, ft za 0.5%, orb za 2, svaka cast.
A mene ceka jos jedan tezak duel protiv DMW dvoboj 2. i 3. na tabeli. Neka pobjedi bolji, u ovom slucaju ja, jer sam 2. na tabeli :D
karanana

#606 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by karanana »

sesalmir wrote:Niko mi ne odgovori za faraona??
Alphonse cestitke na pobjedi u derbiu, al si majstor za ove kategorije koje smo tu negdje bili sve si uzeo,(nisi djaba lider ;-) ) Fg si uzeo za 0.3%, ft za 0.5%, orb za 2, svaka cast.
A mene ceka jos jedan tezak duel protiv DMW dvoboj 2. i 3. na tabeli. Neka pobjedi bolji, u ovom slucaju ja, jer sam 2. na tabeli :D
joj e faraona sam ja doveo i sad se crvenim. evo vidite me: :oops: znam covjeka i igra covjek raznorazne fantasije na yahoo vec dugo vremena, ali ovaj put nas je izradio. bas kad si pito ko je faraon prosle sedmice javim mu se ja jer nisam znao da ne prati i on mi kaze da je tacno da ne prati jer kaze da mu se ne svidja format lige, kategorije bodovanja kao ni veliki broj aktivnih igraca na pozicijama. probo sam ga natjerati da se barem reda radi ukljuci ali izgleda da nisam uspio. ali haj sta ces, moja krivica, zao mi je, ali svi cemo ga igrati i imati priliku da tu malo uzmemo poena, tako da mislim da ce njegova neaktivnost uticati isto na sve nas.
sesalmir

#607 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

karanana wrote:
joj e faraona sam ja doveo i sad se crvenim. evo vidite me: :oops: znam covjeka i igra covjek raznorazne fantasije na yahoo vec dugo vremena, ali ovaj put nas je izradio. bas kad si pito ko je faraon prosle sedmice javim mu se ja jer nisam znao da ne prati i on mi kaze da je tacno da ne prati jer kaze da mu se ne svidja format lige, kategorije bodovanja kao ni veliki broj aktivnih igraca na pozicijama. probo sam ga natjerati da se barem reda radi ukljuci ali izgleda da nisam uspio. ali haj sta ces, moja krivica, zao mi je, ali svi cemo ga igrati i imati priliku da tu malo uzmemo poena, tako da mislim da ce njegova neaktivnost uticati isto na sve nas.
ma ok, nego onako me intersovalo, znam da nije niko sa foruma, pa reko odakle se stvori covjek.
btw. pohvale za DMW-a na aktivnosti covjek pokupi sve slobodno sto ista valja, prvo mi bella, uze pred nosom, pa barbosu i evo sada krstica bas ne moze covjek od njega nikog slobodnog uzeti da ista vrijedi.
shalla

#608 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by shalla »

S obzirom da me nije bilo 7 dana, čak sam i dobro prošao (zijanio 3-7) :mrgreen:
alphonse kauders

#609 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by alphonse kauders »

Ma šuti, kad sam vidio negdje na sredini sedmice score 2:8 kontao sam biće debakl:D
Na zadnji dan je bio score 5:5 i onda eto prevagnule te sitnice, mada je remi nekako najrealniji bio. Kako god, svaka čast i tebi!

Al, zato kad mi se Brand vrati, ima lom da bude:D
rado_vidjen

#610 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

rado_vidjen, decko u usponu. :dance: ziku prodora...jos sad da karananu otresem :D
karanana

#611 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by karanana »

rado_vidjen wrote:rado_vidjen, decko u usponu. :dance: ziku prodora...jos sad da karananu otresem :D
sanjaj, sanjaj. poslije par sedmica za zaboraviti, vracam se u sam vrh punom parom. :dance: :dance:

sta se desava, zasto nisu jos izasli rezultati za jucerasnji dan? obicno izadju do 9-10 ujutro.
Dead Man Walking

#612 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Dead Man Walking »

sesalmir wrote:
karanana wrote:
ma ok, nego onako me intersovalo, znam da nije niko sa foruma, pa reko odakle se stvori covjek.
btw. pohvale za DMW-a na aktivnosti covjek pokupi sve slobodno sto ista valja, prvo mi bella, uze pred nosom, pa barbosu i evo sada krstica bas ne moze covjek od njega nikog slobodnog uzeti da ista vrijedi.
:D
Handre me povrede jarane, jedino su mi ovi "otpatci" sa FA liste ostali da popunjavam rupe.
rado_vidjen

#613 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

dajem rudy gaya za igraca sa barem 15 koseva i najmanje 7 asistencija.

ako ima zainteresovanih, izvolite. :kravata:
Neelix

#614 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

sta je bilo hako, ne volite se vise? :D :D
rado_vidjen

#615 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

otkrih mu tajnu mms prepisku s tobom... i sve mi bi jasno :P

admire, hoces gaya za d.rosea? :roll:
alphonse kauders

#616 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

rado_vidjen wrote:dajem rudy gaya za igraca sa barem 15 koseva i najmanje 7 asistencija.

Ok, to znači da ga daješ ili za: Deron Williamsa (15.0 / 10.0), Steve Nash-a (14.7 / 8.6), Baron Davis-a (17.3 / 8.0), Dwyane Wade (29.1 / 7.1), Billupsa, D.Harissa ili El Bi DŽeja :D

E, haj sad reci ko će ti dati bilo kojeg od ovih igrača za nekog ko nema nijedne dominantne statistike? 44 % šuta, skoro 3 TO, i u skokovima, asistencijama, blokadama i 3pt gori nego prošle sezone a popravila su mu se samo neznatno FT?

Sretno:D
karanana

#617 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by karanana »

mozda ima jos gayova koji bi dali neke igrace za gaya
Dead Man Walking

#618 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Dead Man Walking »

alphonse kauders wrote:
rado_vidjen wrote:dajem rudy gaya za igraca sa barem 15 koseva i najmanje 7 asistencija.

Ok, to znači da ga daješ ili za: Deron Williamsa (15.0 / 10.0), Steve Nash-a (14.7 / 8.6), Baron Davis-a (17.3 / 8.0), Dwyane Wade (29.1 / 7.1), Billupsa, D.Harissa ili El Bi DŽeja :D

E, haj sad reci ko će ti dati bilo kojeg od ovih igrača za nekog ko nema nijedne dominantne statistike? 44 % šuta, skoro 3 TO, i u skokovima, asistencijama, blokadama i 3pt gori nego prošle sezone a popravila su mu se samo neznatno FT?

Sretno:D
hehehe... Nudjen je Gay za Harrisa vec... Doduse bio je i Dalambert pride za Cambyja :-D :roll:
rado_vidjen

#619 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

rekoh prevarice se neko, ali ovdje sve sami vukovi :D

ipak se ne slazem sa pretjeranim nipodostavanjem gaya mada nema neke prejake statistike. zato ima neke vise nego solidne (skoro 19 koseva 5,5 skokova)

onaj ko bi mi dao nasha, ne vjerujem da bi se nesto prevario obzirom na nashovu sklonost povredama i pederove mogucnosti za progresiju (garantujem da ce na kraju imat minimum 20 koseva po utakmici, mada sam iskreno ocekivao pravi bum od samog starta :D )

moja ponuda za d. rosea (16 kos. i 6 asista) je vise nego postena. ali ako mi neko ponudi npr. el bi đi-a, budem ozbiljno razmotrio:)
LSD

#620 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

rado_vidjen wrote:rekoh prevarice se neko, ali ovdje sve sami vukovi :D

ipak se ne slazem sa pretjeranim nipodostavanjem gaya mada nema neke prejake statistike. zato ima neke vise nego solidne (skoro 19 koseva 5,5 skokova)

onaj ko bi mi dao nasha, ne vjerujem da bi se nesto prevario obzirom na nashovu sklonost povredama i pederove mogucnosti za progresiju (garantujem da ce na kraju imat minimum 20 koseva po utakmici, mada sam iskreno ocekivao pravi bum od samog starta :D )

moja ponuda za d. rosea (16 kos. i 6 asista) je vise nego postena. ali ako mi neko ponudi npr. el bi đi-a, budem ozbiljno razmotrio:)
Kad se uozbiljiš onda cemo pricati od trejdu :mrgreen: ...ja sam ti slao neke ponude,ali si me isfurao ko levata :-) ...nego,omladinac hocemo li šta mjenjati??...ja mislim da je krajnji vakat...vidiš li da su se svi stisli,niko ništa da razmjeni...nema više šuplje price ;-) ...pogledaj moj roster i napravi konkretnu ponudu.
rado_vidjen

#621 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

posto vjerujem da mi roya ne bi dao, morel' billups? :)

i stvarno ne razumijem opasku o gayovom procentu suta :? (44%) obzirom na pozicju koju igra. to, kao, ostali imaju nesto bolje :? iverson je godinama bio prvi strijelac lige sa otprilike 40%.

uostalom, meni ne ide lose, ali bih malo promjene...

LSD, ako prihvatas, saljem ponudu.
LSD

#622 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

rado_vidjen wrote:posto vjerujem da mi roya ne bi dao, morel' billups? :)

i stvarno ne razumijem opasku o gayovom procentu suta :? (44%) obzirom na pozicju koju igra. to, kao, ostali imaju nesto bolje :? iverson je godinama bio prvi strijelac lige sa otprilike 40%.

uostalom, meni ne ide lose, ali bih malo promjene...

LSD, ako prihvatas, saljem ponudu.
ti vrlo dobro znaš da si i Billups i Roy mnogo vrijedniji igraci od pedera :) ;-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#623 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

Svi su mi igraci na ponudi. Priuritet mi je naci igraca sa dobrom statistikom za skokove i blokade
rado_vidjen

#624 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

hoces li sheeda za rizzinog roćka? :D
alphonse kauders

#625 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Eno Brand umro do kraja sezone, ispade da sam Bryanta poklonio i to mi je zasad apsolutno najveći kiks koji sam ikad napravio na fantasy-u, mada opet nisam mogao znati da će Brand biti tolika balerina.
Džaba mi što sam prvi, kad sam tužan :cry: :mrgreen:
Post Reply