Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U 3. minuti utakmice VJECNOBORDO-CYPRUS, koja se igra po velikom nevremenu na "Bordo ARENI" doslo je do promjene rezultata. Nakon dobrog konta-napada domaćina, stoper gostiju sa brojem 5 je srusio jednog igraca u kaznenom prostoru, a sudija je bez dvojbe pokazao na bijelu tačku.
Siguran izvodjac bio je igrac s brojem 10 i doveo je svoj tim u vodstvo, iako je malo falilo da golman "skine" ovaj penal. Sada ekipa cyprusa ganja rezultat iako su potpuno psihički razbijeni
P.S: Izgleda da je na većini terena došlo do promjena na samom početku, svi domaćini vode
vjecnobordo wrote:U 3. minuti utakmice VJECNOBORDO-CYPRUS, koja se igra po velikom nevremenu na "Bordo ARENI" doslo je do promjene rezultata. Nakon dobrog konta-napada domaćina, stoper gostiju sa brojem 5 je srusio jednog igraca u kaznenom prostoru, a sudija je bez dvojbe pokazao na bijelu tačku.
Siguran izvodjac bio je igrac s brojem 10 i doveo je svoj tim u vodstvo, iako je malo falilo da golman "skine" ovaj penal. Sada ekipa cyprusa ganja rezultat iako su potpuno psihički razbijeni
P.S: Izgleda da je na većini terena došlo do promjena na samom početku, svi domaćini vode
vjecnobordo wrote:U 3. minuti utakmice VJECNOBORDO-CYPRUS, koja se igra po velikom nevremenu na "Bordo ARENI" doslo je do promjene rezultata. Nakon dobrog konta-napada domaćina, stoper gostiju sa brojem 5 je srusio jednog igraca u kaznenom prostoru, a sudija je bez dvojbe pokazao na bijelu tačku.
Bas, gdje je Dica. Nema ga 2 kola vec, a ja mislim da ako ga ne bude sljedece neko novi bi trebao dobiti poziv za ligu(od onih sto su se kasno prijavili)
Sve utakmice ovog kola su skoro završene, a niko nista ne pise. Ja vodim protiv cyprusa 2-0, ali nista jos niej gotovo, ustvari imam bod 100%, a mislim i da je pobjeda blizu.
vjecnobordo wrote:07.kolo
and1medjed – Neelix 2-0(nije zavrsena utakmica Sev-Atl, rezultat trenutni 2-2, neelix stavio 2-2)
Hantraga – elSaik 2-0
vjecnobordo – cyprus 2-0
Patron of Formello – DicaTM 1-0(službeni rezultat),u gol razliku POF-a ne ide nijedan gol.
AjdinBSC - Darius_maximus 3-1
Jaguar84 - Edoxxx 1-2
Eto, ovako ja mislim to izgleda. cyprus sad samo napravi tabelu
Eh, sve super, al čisto forme radi dok Altletico i Sevilla ne završe svoje il dok neko ne zabije gol ja ne mogu postavit konačne rezultate i tabelu. Strpljenja malo.
P.S. Eh vala i Patron O.F. imo sreće pravo.
Last edited by cyprus on 31/10/2007 23:14, edited 1 time in total.
AjdinBSC wrote:Konacno i ja da pobjedim nakon 2 utakmice u gostima moro sam ovu uzet 3:1 dosta
Joj, pobjeđuju ovi fenjeraši, štpo znači da mi je mjesto opasno ugroženo. A meščini da će se desit jedna interesantna situacija vezano za Neelixa, al eto vidjećemo u slijedećim minutama.
Neelix wrote:jelde, najvise golova, a na zadnjem mjestu svejedno, nek se zna ko je najbolji prognozer
A stvarno, ko bi reko da je tako nešto moguće.
Pa Neelix moras malo poraditi na odbrani. Odbrana je glavni dio tima. Ja cuvam rezultat uvijek, pa ako se sta ubode. I evo 3 pobjede za redom(1-0,3-0, 2-0), odbrana jaka ko zemlja . A u drugom kolu sam primio 3 gola od Ajdina i odmah sam shvatio sta ne stima. Hoćeš na posudbu mog trećeg golmana???
Last edited by vjecnobordo on 31/10/2007 23:29, edited 1 time in total.
Neelix wrote:to pokazuje besmislenost ovog sistema takmicenja. treba nudit parove, i pogadjat, a eliminisat sistem "x vs. y" i bodove na osnovu "pobjeda i poraza"
Ejh, pa nije u tome fazon. Treba ovdje i mala doza sreće . A mogli bi na kraju pored sampiona proglasiti i najboljeg "strijelca", a vidjet ćete da Neelix neće biti najbolji.
i ja sam zapravo zadnji samo zato sto sam se prijavio u trenutku kad sam se prijavio, pa su parovi tako ispali. na kraju se liga svodi na to "ko se prijavio u boljem trenutku" a ne "ko je bolji prognozer"