FK VELEŽ Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#601 Re: FK VELEŽ
naravno, ono za udruzivanje sa zrinjom je bila vise sala.
ali ovaj drugi dio sigurno nije. bio sam i u lukavici i u kiseljaku, vitezu, modrici....
nigdje nisam dosao u opasnost da budem lincovan. za razliku od grbavice ili hadzica na primjer, gdje je malo falilo. dakle iz iskustva govorim. pa onda da vidimo ko prica o balijama, a ja tu pricu nisam potego nego je neko mene tako nazvao prije.
ma bitno je da su nova 3 boda upisana. da vidimo sta celik moze veceras. ejs, 3-2
ali ovaj drugi dio sigurno nije. bio sam i u lukavici i u kiseljaku, vitezu, modrici....
nigdje nisam dosao u opasnost da budem lincovan. za razliku od grbavice ili hadzica na primjer, gdje je malo falilo. dakle iz iskustva govorim. pa onda da vidimo ko prica o balijama, a ja tu pricu nisam potego nego je neko mene tako nazvao prije.
ma bitno je da su nova 3 boda upisana. da vidimo sta celik moze veceras. ejs, 3-2
-
LSD
#602 Re: FK VELEŽ
Ma nije to, nego me razljutilo kako se željovci nazivamo balijama i kako je Grbavica kao neko mjerilo tog nekog "baliluka" i šta ti je znam više...nikakvog smisla to nema...pa sam namjerno napisao u istom stilu, da se vidi kako to grozno izgleda.stranac2 wrote:Sve mogu prevazici ali karikiranje nas za onu skelu nakon svega sto se desilo je za mene mjera kranjeg cinizma a i gluposti !!!!LSD wrote:Udružiti se sa pitarima i hordama zlakaranana wrote:ne znam ni sta se desilo.
ukrali ga? gdje se to desilo?
udruzit se sa ultrasima i posutati ovo smece bosansko, posebno kospicarsko. opasno su mi se popeli na neku stvar, gore mi je doci na gostovanje na grbavicu nego pod bijeli brijeg ili u gabelu. posebno mi je muka gledati one jadove na sjeveru. ali neka, sjeticemo ih se siguran sam.![]()
i pošutati ovo smeće hercegovacko, posebno rođene...opasno su mi se popeli na neku stvar...posebno je ogavno doci na onu skelu u vrapčićima koju naplacuju 10 KM, a sa strane hercegovci junaci treniraju kamena s ramena po gostujucima navijacima.
Ali neka, sjeticemo ih se siguran sam.
Al nebitno više.
-
Ali_G
#603 Re: FK VELEŽ
Ja sam odavno stava da ce navijacke grupe da ugase same sebe. Sve to lagano pocinje da se udaljava od fudbala. Imam osjecaj da jedan dobar dio ljudi na gostovanja ide da bi se kasnije pricalo kako je njihova grupa tu bila, a da protivnici nisu. Palermo je dao dobro zapazanje u vezi navijanja i utakmice. Lijepo je cuti da podrska ne prestaje ni kad tim gubi. Al malo je cudno da moj klub gubi, da mi napadamo, stvaramo prilike a da ja u tom trenutku samo navijam i da sam 90% iskljucen sa desavanja na terenu. Valjda ta neka nervoza pri stizanju rezultata daje neku draz. Sta ja znam.
Cudno je i to da se nakon derbija pojedinci nasladjuju pobjedom na tribinama, a rezultat kluba ke potisnut. Neke mladje generacije se opasno primaju na to, a oni su buducnost navijackih tribina.
Cudno je i to da se nakon derbija pojedinci nasladjuju pobjedom na tribinama, a rezultat kluba ke potisnut. Neke mladje generacije se opasno primaju na to, a oni su buducnost navijackih tribina.
- stranac2
#604 Re: FK VELEŽ
@LSD
Ma u redu je sve. Zajeban je nas mentalitet lako zapanemo u tu dijalekticku zamku da dokazujemo nesto i udaramo gdje je "najnize" nisi jedini. Ova tema nije izuzetak.
Nego za ove moje Velezovce. Vrlo lako bi ova godina mogla biti godina prekretnica. Vjeru u to mi daje sirina ove nase ekipa. Vidim sira BH fudbalska javnost nema u vidu koje igracke resurse smo sakupili ove sezone. A mislim da smo doveli najvise pojacanja onako tiho i bez velike buke. ..
Izgleda obecavajuce sto Mirza sa odabirom igraca polako pokazuje da nema talova i nedodirljivih nego mijenja one koji pokazu da nisu trenutno najbolji izbor. Svaka cast za to. Raduje me i ova igra pokazano u drugim poluvremenima kao naprimjer danas gdje smo po izvjestajima raje sa tekme trebal zabiti 4-5 komada.
Vrijedno je pomenuti da nismo tekme izgubili od kada nas MIrza vodi , ne mora nista da znaci al je vrijedno zapazanje.
Ma u redu je sve. Zajeban je nas mentalitet lako zapanemo u tu dijalekticku zamku da dokazujemo nesto i udaramo gdje je "najnize" nisi jedini. Ova tema nije izuzetak.
Nego za ove moje Velezovce. Vrlo lako bi ova godina mogla biti godina prekretnica. Vjeru u to mi daje sirina ove nase ekipa. Vidim sira BH fudbalska javnost nema u vidu koje igracke resurse smo sakupili ove sezone. A mislim da smo doveli najvise pojacanja onako tiho i bez velike buke. ..
Izgleda obecavajuce sto Mirza sa odabirom igraca polako pokazuje da nema talova i nedodirljivih nego mijenja one koji pokazu da nisu trenutno najbolji izbor. Svaka cast za to. Raduje me i ova igra pokazano u drugim poluvremenima kao naprimjer danas gdje smo po izvjestajima raje sa tekme trebal zabiti 4-5 komada.
Vrijedno je pomenuti da nismo tekme izgubili od kada nas MIrza vodi , ne mora nista da znaci al je vrijedno zapazanje.
- karanana
#605 Re: FK VELEŽ
3 pobjede i 5 nerijesenih ako se ne varam. ukljucujuci i pripremne sa francuzima.
- casa_vode
#607 Re: FK VELEŽ
RODJENI, nasi jedini rodjeni, voli vas Sarajevo 
-
ortega
#608 Re: FK VELEŽ
sta se to dogadja u mostaru, cujem velez vodio 1- 0 i da su upali navijaci u teren, te da traju neredi??
- star(i)mo
#609 Re: FK VELEŽ
http://sportsport.ba/bh_fudbal/novi-pre ... ceka/65218ortega wrote:sta se to dogadja u mostaru, cujem velez vodio 1- 0 i da su upali navijaci u teren, te da traju neredi??
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bilo-je- ... raca/65219
Preslo vise u naviku...
-
megaman4
#610 Re: FK VELEŽ
utakmica je prekinuta i bit će registrovana 3:0 za naše rođene...

- star(i)mo
#611 Re: FK VELEŽ
Dok to ne bude zvanicno nista im (komitetu za norm... tako nesto) ja ne vjerujem. A mozda su i rodjeni provocirali!? I kako ih nije stid dati gol "plemicima"!? 
-
Banovićanin
#612 Re: FK VELEŽ
Čestitke na pobjedi.Sa lakoćom 3:0 i Zrinjski mora da prođe sa još većom kaznom nego Borac,jer samo tako možemo naprijed.
Izgleda da vam komšinice ni ove godine neće vidjeti ni Europu,a i nisu je zaslužili.
Izgleda da vam komšinice ni ove godine neće vidjeti ni Europu,a i nisu je zaslužili.
- lijek-za-sve
#613 Re: FK VELEŽ
Cekaj dok navijaci zelje dodju i pocnu vas ubjedjivati da ne treba dati go iza 90 min i da ste vi krivi i onom igracu sto je dao go treba dati 3 utakmice neigranjastar(i)mo wrote:Dok to ne bude zvanicno nista im (komitetu za norm... tako nesto) ja ne vjerujem. A mozda su i rodjeni provocirali!? I kako ih nije stid dati gol "plemicima"!?
Last edited by lijek-za-sve on 28/09/2011 18:55, edited 1 time in total.
-
shillen
#614 Re: FK VELEŽ
kazna bi trebala biti izbacivanje zrinjskog iz kupa , novcana + 3+ utakmica bez publike !
- LunaLati
#615 Re: FK VELEŽ
Kao navijac Zelje cestitam .
- kamen spoticanja
#616 Re: FK VELEŽ
kao navijac Celika cestitam 
- ultima_palabra
#617 Re: FK VELEŽ

Trn u oku fašistima već decenijama
- Skream
#618 Re: FK VELEŽ
Fakat onaj fašista hoće da podapne igrača Veleža
Ovo je sramota!!!
Ovo je sramota!!!
- samo_ti
#619 Re: FK VELEŽ
Ma ovo prijaviti UEFI ili FIFI ...lijepo snimak i send ...i ovaj majmuncic bi dobio dozivotnu zabranu igranja ... protiv fasista samo jako 
-
Stolac79
#620 Re: FK VELEŽ
I to mladi reprezentativac. E dabogda nikad nezaigro
...NK Stolac mu bio najbolji uspijeh 
Ako ga savez ne sakcionise za onakav potez onda stvarno...
- leki hz
#621 Re: FK VELEŽ
da je igrač Sarajeva možda bi ga sankcionisali,al ovako teškoStolac79 wrote:I to mladi reprezentativac. E dabogda nikad nezaigro...NK Stolac mu bio najbolji uspijeh
- sparky
#622 Re: FK VELEŽ
cestitke Velezu
odavno nisam vidio onako lijepo go
onom idiotu za podapinjanje mala je svaka kazna.
po meni bi najbolja bila (nakon sto ga dozivotno suspenduju i zabrane mu igranje fudbala i na plejstejsnu) da puste momka kojem je bio namjenjen njegov start da mu slomi nogu bar na tri mjesta.

odavno nisam vidio onako lijepo go
onom idiotu za podapinjanje mala je svaka kazna.
po meni bi najbolja bila (nakon sto ga dozivotno suspenduju i zabrane mu igranje fudbala i na plejstejsnu) da puste momka kojem je bio namjenjen njegov start da mu slomi nogu bar na tri mjesta.
- campa_xxx
#623 Re: FK VELEŽ
LunaLati wrote:Kao navijac Zelje cestitam .
kamen spoticanja wrote:kao navijac Celika cestitam
Kao Zeljovac cestitamultima_palabra wrote:
Trn u oku fašistima već decenijama
- skafiskafsnjak
#624 Re: FK VELEŽ
Kao navijac FC Turbina, CESTITAM ! hahahahhahah

-
Utokkha
#625 Re: FK VELEŽ
još jedan navijač Želje čestita. dribling prije gola ekstra! konami i liga prvaka verzija.