cLo wrote:jamiroquai wrote:
veza bez obaveza mora imati dozu prijateljstva i zajednicki interes
sama potreba da se nadjes s nekim samo radi sexa je zajednicki interes
da bi sve to opstalo potrebno je prijateljstvo
ne mora biti prisno kao sto vjerovatno ti zamisljas i gledas na prijateljstvo al je prijateljstvo na neki nacin i to nema veze sa regularnom vezom
Po čemu se onda razlikuje od regularne veze?
razlikuje se po tome sto ti nazoves alo jamiroquai hocemo li veceras na partiju sexa
ok clo moze
veceras se nadjemo kod tebe kod mene u hotelu odradimo dogovoreno nasmijesimo se na rastanku uz recenicu vidimo se
i nema price do sljedeceg poziva mog ili tvog
kome to odgovara upusta se u vezu bez obaveza
ko zeli vecere setnje cvijece paznju neodoljivu zelju da cuje drugu stranu ulazi u regularnu vezu
i onda tu dolazi do
halo jamiroquai hocemo li ici prostetati na vrelo bosne danas
ok duso eto me po tebe u pola 4
onda parkiras auto onda setnja izmjena emocija grljenje ljubljenje mazenje na klupi
branje cvjetova u polju i pravljenje krunica i slicno bez ikakve pomisli na sex
sutra vece ja tebe zovnem duso hocemo li prosetati gradom
vazi dragi spremna sam u 8
ondaa ide setnja pice kafa ili jelo ili sta vec a onda ako zelimo malo intimnosti idemo kod tebe ili kod mene pa gledamo neki film opet uz zagrljaje poljupce i slicno a ako smo oboje raspolozeni upraznjavamo sex ilitiga vodjenje ljubavi
koji muskarci uglavnom dozivljavaju kao i ovi u vezi bo
samo sto ovdje proklinje sto je izasao u setnju na vrelo kad je mogao gledati leverkuzen na tv-u ili s rajom igrati fudbala i sto je potrosio toliko novca na onu vecernju setnju da bi imao sex
naravno ovo nije pravilo samo scenariji koji je itekako moguc posebno na brdovitom balkanu