Dobro su zivi kako se zgovnala...
Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- slavkoimamodilera
#601 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Malo gore?
- cappy_tempo
#602 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
http://img247.imageshack.us/my.php?imag ... 085ch3.jpg
eo ga nove zrtve golf 2 i neki dzip nemogu upratiti koji,ulica zmaja od bosne prema ilidzi,ako ko ne skonta sliku posto je mobom slikano golfa naprijed nema...
edit:naravno policije ni na mapi nema
eo ga nove zrtve golf 2 i neki dzip nemogu upratiti koji,ulica zmaja od bosne prema ilidzi,ako ko ne skonta sliku posto je mobom slikano golfa naprijed nema...
edit:naravno policije ni na mapi nema
- Amazonka27
- ranger
- Qler
#605 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jarane sad treba policiju zvati za sve. kako su poceli sa nalozima i novim zakonom, bezveze se dogovarati. udari te lik, kucne, zovnes policiju, zapisnik, naplatis od osiguranja, liku dodje max 100KM kazne i svima bolje.
-
vajkrem
#606 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Upravo tako....iz licnog iskustvaQler wrote:jarane sad treba policiju zvati za sve. kako su poceli sa nalozima i novim zakonom, bezveze se dogovarati. udari te lik, kucne, zovnes policiju, zapisnik, naplatis od osiguranja, liku dodje max 100KM kazne i svima bolje.
- black
- Neelix
#608 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
igbalu mu nasadim

- BHG
#609 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
dje?Neelix wrote:igbalu mu nasadim![]()
![]()
![]()
- Neelix
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#611 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jel ko vidio sudar maloprije blizu studentskog doma u Nedzaricima
Jedna osoba je lezala na cesti
Dosla je hitna, vidim izvadise aparate za reanimaciju, pravo potresan prizor
Jedna osoba je lezala na cesti
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#612 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ja sam danas 2 puta bio u gradu i oba puta su bili sudari. Jedan kod energoinvesta (mali) i taj u Nedzaricima. A cuo sam da ih je jos bilo tokom ovog dana.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#613 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
imal taj Damir oca
gdje god krene s njim mati mu draga
gdje god krene s njim mati mu draga
- sesalmir
#614 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Kod fahdove dzamije se to desilo. I mene ovo interesuje jer sam prolazio sinoc oko 19 blokirana cesta i u povratku oko 21:30 znaci 2.5 sata kasnije jos je bio blokiran taj dio ceste te ogradjen zutom trakom. Stajala je neka bordo cetvorka sa razbijenim prednjim lijevim dijelom auta, tako da pretpostavljam da je pjesak u pitanju, jer drugog auta nije bilo a i uvidjaj je dugo trajao. Pa me interesuje zna li iko nesta vise info. Jer ja nisam nigdje uspio naci sta se tacno desilo i kako sve zavrsi?Her Flick wrote:cek cek, da razjasnimo nesta, jel bas kod domova ili je kod fahdove dzamije jer je kod fahdoce dzamije cesta bila blokirana (nedzarici-dobrinja) nekoliko satiladyblue18 wrote:Jel ko vidio sudar maloprije blizu studentskog doma u Nedzaricima![]()
Jedna osoba je lezala na cesti![]()
- amrica
#615 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
pise u Oslobodjenju, nema u on-line izdanju, da je povrijedjen djecak dok je prelazio ulicu. Citroen je stao da ga pusti da predje, a onda se golf iza zabio u cetroen, koji je udario djecaka... i da je trebalo 10-15 min da izvuku djecaka, ali da nije tesko povrijedjen.
-
dimu
#616 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
i veceras je bio neki sudar kod zemaljskog muzeja u pravcu prema gradu koliko sam vidio sa raskrsnice na m.dvoru...
- ranger
#617 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
neki lik sa skuterom opalio u peticu.... ja sam prosao tramvajem dok jos ni hitna ni policija nisu bili dosli....
stoji petica, sasuta zadnja sajba, a ispod lezi lik, deblji i ucinilo mi se stariji, 40tak godina, malo mi nelogicno bilo.... okupila se raja okolo, skocili svi putnici u tramvaju da vide.... standard....
nadam se da nije mnogo ozlijedjen ko god da je....
stoji petica, sasuta zadnja sajba, a ispod lezi lik, deblji i ucinilo mi se stariji, 40tak godina, malo mi nelogicno bilo.... okupila se raja okolo, skocili svi putnici u tramvaju da vide.... standard....
nadam se da nije mnogo ozlijedjen ko god da je....
- slavkoimamodilera
#618 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Covjek je stajao (dakle nije u pitanju naglo kocenje) a majmun u golfu je imao preko promila alkohola... prema tome, mojne suplje...Her Flick wrote:amrica wrote:pise u Oslobodjenju, nema u on-line izdanju, da je povrijedjen djecak dok je prelazio ulicu. Citroen je stao da ga pusti da predje, a onda se golf iza zabio u cetroen, koji je udario djecaka... i da je trebalo 10-15 min da izvuku djecaka, ali da nije tesko povrijedjen.
e ja bi sad vozaca tog citroena objesio na najblizu banderu, sto je stao (druga stvar da je mali svojom nepaznjom poletio pod auto)
imaju pjesacki prelazi pa tu staji koliko hoces na ne na djelu ceste gdje nema prelaza, i znamo ko god ide prema dobrinji kad se taj semafor "otvori" svi nagazimo na gas, sto je i normalno, i ne prodjes 100m auto na sred ceste odjednom staje i naravno da izazivas belaj, jer nisi sam na cesti, ima jos vozaca i neznas kako ce oni reagovati.
i kao sto rekoh skroz je druga stvar ako je djecak nepaznjom pretrcavao cestu, pa izazvao udes
- slavkoimamodilera
#619 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Covjek je iz holandije, belgije odakle vec... dijete pretrcava cestu... ti bi stao ili ne?
- alcho
#620 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Aman zaman, ko sve vozi u ovom gradu, ne bi bilo cudno da svaki dan ima po 10 mrtvih. Majstore ako ti ne znas da si duzan zaustaviti vozilo kad pjesak izadje na cestu, pa i bez pjesackog prelaza, onda bolje idi prelistaj još koji put teoriju umjesto sto visis na forumu. Bice bolje i za tebe, a i za ostale ucesnike u saobracaju...Her Flick wrote: de ba slavko mojne ti suplje zna se da je to sto je on stao ugozavanje bezbijednosti u saobracaju osim ako auto nije u kvaru i koje treba propisno da se "oznaci" (torkut, i sva cetri), da se razumijemo ne branim kretena u golfu naravno da je i on kriv, cim je liko opalio od pozada, bio on pijan ili ne.
hajd da je stanem na sred autoputa, a ne oznacim auto, i ti me oplalis, mislis da ja necu snositi posljedice (sad ces reci da to nije io autoput, nije ali je situacija ista)
- slavkoimamodilera
#621 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
slavkoimamodilera wrote:Covjek je iz holandije, belgije odakle vec... dijete pretrcava cestu... ti bi stao ili ne?
- karanana
#622 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
joj herr flick, znaci ti ne bi stao po cijenu da pogazis dijete? i tvoj izgovor je nema pjesackog? e pa herr flick taj izgovor ne pali jer bi i pored toga bio kriv za gazenje tog djeteta.
- alcho
#623 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Tipicno izvrtanje rijeci kad neko skonta da pise gluposti. Naravno da ne smije prelaziti cestu van pjesackog, ali to uopste nije problem vozaca...vozac ga MORA pustiti da predje. Hoces li ga poslije prijaviti nekom sto je prelazio van pjesackog to je tvoja stavr, ali ti MORAS zaustaviti vozilo.Her Flick wrote:pa hajde ti meni reci gdje pjesak smije prelaiziti cestualcho wrote:Aman zaman, ko sve vozi u ovom gradu, ne bi bilo cudno da svaki dan ima po 10 mrtvih. Majstore ako ti ne znas da si duzan zaustaviti vozilo kad pjesak izadje na cestu, pa i bez pjesackog prelaza, onda bolje idi prelistaj još koji put teoriju umjesto sto visis na forumu. Bice bolje i za tebe, a i za ostale ucesnike u saobracaju...Her Flick wrote: de ba slavko mojne ti suplje zna se da je to sto je on stao ugozavanje bezbijednosti u saobracaju osim ako auto nije u kvaru i koje treba propisno da se "oznaci" (torkut, i sva cetri), da se razumijemo ne branim kretena u golfu naravno da je i on kriv, cim je liko opalio od pozada, bio on pijan ili ne.
hajd da je stanem na sred autoputa, a ne oznacim auto, i ti me oplalis, mislis da ja necu snositi posljedice (sad ces reci da to nije io autoput, nije ali je situacija ista)
i umjesto da popujes i prosipas proljev bolj eprocitaj sta sam napisao
a i ne sjedaj za volan da koje dijete ne zaplati glavom
- dushmanka_sa
#624 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Da nije imao promile alkohola u krvi uspio bi na vrijeme reagovati. A pošto je imao, mi imamo crnu statistiku oko koje sada raspravljamo.
-
mahalas505
#625 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Znaci treba zgaziti covjeka(dijete) ako ne prelazi cestu tamo gdje nije oznacen pjesacki prijelaz, malo to izgleda ekstremno, jel takoHer Flick wrote:pa hajde ti meni reci gdje pjesak smije prelaiziti cestualcho wrote:Aman zaman, ko sve vozi u ovom gradu, ne bi bilo cudno da svaki dan ima po 10 mrtvih. Majstore ako ti ne znas da si duzan zaustaviti vozilo kad pjesak izadje na cestu, pa i bez pjesackog prelaza, onda bolje idi prelistaj još koji put teoriju umjesto sto visis na forumu. Bice bolje i za tebe, a i za ostale ucesnike u saobracaju...Her Flick wrote: de ba slavko mojne ti suplje zna se da je to sto je on stao ugozavanje bezbijednosti u saobracaju osim ako auto nije u kvaru i koje treba propisno da se "oznaci" (torkut, i sva cetri), da se razumijemo ne branim kretena u golfu naravno da je i on kriv, cim je liko opalio od pozada, bio on pijan ili ne.
i umjesto da popujes i prosipas proljev bolj eprocitaj sta sam napisao
a i ne sjedaj za volan da koje dijete ne zaplati glavom