ma prvo Dubioza u petak, pa oni u subotu, a ja vazda u prvom safu
Svirke...
Moderator: _BataZiv_0809
- Tesssa
#601 Re: Svirke...
U Slozi
Samo da stojim skinula bih koju kilu
a ja skacem ko da nema sutra

-
mima202
#602 Re: Svirke...
Universal wrote:Ta cura koja je pjevala prije zostera je neka wannabe pjevacica koje se totalno blamirala na stejdzu a btw ne zna ni pjevati. osim nje i jos dva benda ostali su bili metalci, koji ne pripadaju ovam festivalu jer je festival pop rock grupa ali muzika se promjenila od zadnjeg festivala koji se desio prije 16. godina, pa sta tu mozes. ti metalci uopše nisu za slusanje, ne samo na ovom festivalu nego inace. bez uvrede ako neko od njih ovo procita. inace festival se se nastavlja svake zadnje subote u mjesecu. trebalo bi pogledati, ako vas zanima.
e pa kad se organizuju festivali na vrat na nos.... i onda chega vazda ima, ima metalaca... daj da popunimo prostor... mislim cak shta vise slusam metal (ide uz opis posla
- pepeljara
#603 Re: Svirke...
fakat je bilo dobroTesssa wrote:Elemental - odlican![]()
![]()
![]()
Skinuh jedno 6 kila u zadnja 2 dana skacuci po ovim svirkama![]()
![]()
i ja sam smrshao 200g:P
imam par fotki, ako te interesuje.
-
pockets
#604 Re: Svirke...
Zna li iko ista o koncertu koji bi Balasevic trebao da odrzi u Sarajevu 19.04. ?
(ne Nenormalni Tribute Band ili Remorkeri, nego bas on)
Navodno je na nedavnom koncertu u Mariboru rekao "Vidimo se u Sarajevu 19. aprila", ali...
Navodno je na nedavnom koncertu u Mariboru rekao "Vidimo se u Sarajevu 19. aprila", ali...
- Tesssa
#605 Re: Svirke...
pockets wrote:Zna li iko ista o koncertu koji bi Balasevic trebao da odrzi u Sarajevu 19.04. ?
@pepeljara, posalji mi pliz te slike na pp, ako nije frka
- J.
#606 Re: Svirke...
Kako bi to bilo divno, al' mi se čini da OPET ništa neće biti od toga.pockets wrote:Zna li iko ista o koncertu koji bi Balasevic trebao da odrzi u Sarajevu 19.04. ?
Al' zato će biti Seka...aaaaaaaaaaaa
- Saian
#607 Re: Svirke...
jel to nece doci Balashevic, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

- Tesssa
#608 Re: Svirke...
de de, prisjedaj na muku

-
geronja
#609 Re: Svirke...
dali je istina da Mario Brkić nastupa u the bigde u Mostaru?

-
Hendrix
#610 Re: Svirke...
Stvarno je žalosno koliko su ovi demo bendovi sranje , niko nema ni trunke ideje izvan nekog standardnog šablona , ili je neko lagano sranje ili je totalni metal ništa između da popuni neki recimo hard rock teren. Punk ne svrstavam u ovo jer oni imaju svoj fol , ali ovi kao neki rokeri , majko mila.
- tony-x
#611 Re: Svirke...
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080405007Jaguar84 wrote:I gdje je na kraju svirka veceras ako je uopste ima???????Tesssa wrote:U Slozi![]()
ma prvo Dubioza u petak, pa oni u subotu, a ja vazda u prvom safuSamo da stojim skinula bih koju kilu
![]()
a ja skacem ko da nema sutra
![]()
![]()
![]()
- Not For Sale
#612 Re: Svirke...
A jel' zna neko nesto oko karata za dubiozu?!ja od jednih cula da su rasprodane a od drugih da ih uopste nema u predprodaji...vec samo prije koncerta?!
-
Smith17
#613 Re: Svirke...
Not For Sale wrote:A jel' zna neko nesto oko karata za dubiozu?!ja od jednih cula da su rasprodane a od drugih da ih uopste nema u predprodaji...vec samo prije koncerta?!
Hajmo, zna li neko detalje?
- Not For Sale
#614 Re: Svirke...
Ocito ne zna...ili se svi plase da ne ostanu bez karte pa sto nam manje kazu to bolje

- Better Man
#615 Re: Svirke...
Sinoć je Dom mladih opet bio prepun. Koncert su održali Bajaga & Instruktori. Pokazali su se kao pravi profesionalci i svirali su 2 i pol sata. Jedina zamjerka je loše ozvučen bubanj, odnosno brundanje istog (ili je nešto drugo bilo u pitanju, mikrofonija) u pojedinim djelovima svirke i to samo na određenom djelu podija, tj. blizu bine.

-
Universal
#616 Re: Svirke...
Ozvucenje u domu mladih je inace lose, sjetimo se samo koncerta van gogha i bilo kojeg drugog 
- Miki123
#617 Re: Svirke...
Ne znam o čemu govoriš.. ili sam gluhUniversal wrote:Ozvucenje u domu mladih je inace lose, sjetimo se samo koncerta van gogha i bilo kojeg drugog
Inače, pravo dobro bilo.. jedino bi bajaga mogo smanjit sa onim gestikulacijama. Ko da je publika gluhonjema, pa mora sve dočarati, kao onaj čikica u uglu TV-a, za vrijeme dnevnika
- Better Man
#618 Re: Svirke...
Upravo je Van Gogh jedini koncert u Domu Mladih od renoviranja koji je bio ozvučen kako treba i gdje nisam osjetio mikrofoniju. Interesnatno je bilo vidjeti mlađu publiku koja ne da nije bila rođena u vrijeme kad je napisao "Dok hodaš", već nisu bili rođeni u vrijeme "Sa druge strane jastuka".Universal wrote:Ozvucenje u domu mladih je inace lose, sjetimo se samo koncerta van gogha i bilo kojeg drugog
-
Universal
#619 Re: Svirke...
Better Man wrote:Upravo je Van Gogh jedini koncert u Domu Mladih od renoviranja koji je bio ozvučen kako treba i gdje nisam osjetio mikrofoniju. Interesnatno je bilo vidjeti mlađu publiku koja ne da nije bila rođena u vrijeme kad je napisao "Dok hodaš", već nisu bili rođeni u vrijeme "Sa druge strane jastuka".Universal wrote:Ozvucenje u domu mladih je inace lose, sjetimo se samo koncerta van gogha i bilo kojeg drugog
Ne moras osjetiti mikrofoniju da bi ozvucenje bilo lose. los razglas je kad ti poslije koncerta zuji u usima ali ne normalo kao poslije kocerta u zetri ili skenderiji, nego zuji toliko da ne mozes ni zaspati. do sada ni jedan koncert u domu mladih nije imao dobar razglas jer oni do sada nikad nisu doveli strucnjaka za akustiku da sredi taj problem.
- Better Man
#620 Re: Svirke...
Universal wrote:Better Man wrote:Upravo je Van Gogh jedini koncert u Domu Mladih od renoviranja koji je bio ozvučen kako treba i gdje nisam osjetio mikrofoniju. Interesnatno je bilo vidjeti mlađu publiku koja ne da nije bila rođena u vrijeme kad je napisao "Dok hodaš", već nisu bili rođeni u vrijeme "Sa druge strane jastuka".Universal wrote:Ozvucenje u domu mladih je inace lose, sjetimo se samo koncerta van gogha i bilo kojeg drugog
Ne moras osjetiti mikrofoniju da bi ozvucenje bilo lose. los razglas je kad ti poslije koncerta zuji u usima ali ne normalo kao poslije kocerta u zetri ili skenderiji, nego zuji toliko da ne mozes ni zaspati. do sada ni jedan koncert u domu mladih nije imao dobar razglas jer oni do sada nikad nisu doveli strucnjaka za akustiku da sredi taj problem.
Ma to ti je politika nabavili smo vrhunsko novo ozvučenje i postavili ga u Dom mladih, a to što nisu ga postavili kako treba, odnosno. ozvučili Dom mladih da zvuk bude kristalno čist i jasan u svim djelovima Doma mladih nikom ništa.
- Eleonora
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#622 Re: Svirke...
U prošli četvrtak svratih do Holideja, kad tamo Sarajevo party band, lagana džezerica, fina atmosfera za sjedenje, dobra svirka, ugodno za uho. Mislim da se to dešava svakog četrvrtka. 
-
mima202
#623 Re: Svirke...
cuh za to... al onaj holidej.. pa i onaj innza_sada_bez_dobrog_nicka wrote:U prošli četvrtak svratih do Holideja, kad tamo Sarajevo party band, lagana džezerica, fina atmosfera za sjedenje, dobra svirka, ugodno za uho. Mislim da se to dešava svakog četrvrtka.
nego jel guzva??
- johnnykola
#624 Re: Svirke...
skroz, 26.04. u domu mladih.
s bruku demo grupa.
izmedju ostalih i moja.
people run in circles
it's a very very
mad world
s bruku demo grupa.
izmedju ostalih i moja.
people run in circles