FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Art-Vandaley

#601 Re: FC Barcelona

Post by Art-Vandaley »

ovaj tutti ocigledno nije gledao utakmicu u londonu cuj nepostojeci penal, roma sa onakvim ispadanjem od arsenala moze da se udara nogom u guzicu od srece jer da srece nije bilo u prvoj tekmi bi 5. komada primili...
Zmaj Ciro

#602 Re: FC Barcelona

Post by Zmaj Ciro »

Bice zanimljiva utakmica sutra, Mancester je bolji u odbrani, na sredini terena se ne mogu porediti (Barcelona), iako to ne mora da donese prevagu, jedan - dva brza bijega Ronalda moze odluciti. Eto ce se morati potruditi protiv Vidica i Ferdinanda i jedino ce imati sansu kad im Mesi "polomi kicme" (a desice se bar dva-tri puta) dok ce Tevezu i Runiju biti lakse protiv barcine odbrane. Mislim da je Mancesterov veliki dobitak sto im ne moze da igra Flecer. On i Haman svojevremeno su mi dva najomrazenija igraca na sredini terena.
hidrant

#603 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Art-Vandaley wrote:ovaj tutti ocigledno nije gledao utakmicu u londonu cuj nepostojeci penal, roma sa onakvim ispadanjem od arsenala moze da se udara nogom u guzicu od srece jer da srece nije bilo u prvoj tekmi bi 5. komada primili...
Ma Totti nasao provocirati prave ljude. :lol:
FrancescoTotti

#604 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

Art-Vandaley wrote:ovaj tutti ocigledno nije gledao utakmicu u londonu cuj nepostojeci penal, roma sa onakvim ispadanjem od arsenala moze da se udara nogom u guzicu od srece jer da srece nije bilo u prvoj tekmi bi 5. komada primili...
Ti si sigurno sluso prenos :D Penal u Londonu ne bi svirali shirokom
hidrant

#605 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

FrancescoTotti wrote:
Ti si sigurno sluso prenos :D Penal u Londonu ne bi svirali shirokom
Nema veze.
Evo ja priznajem Roma je bolja od Arsenala,ali ih ne mogu pobijediti ili ti izbaciti ni pomocu filmskih
trikova.

Nesto tu ne stima.HA?
Baltazar_khan

#606 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Ovo je tema o Barceloni, nije o Romi i Arsenalu :oops:
Baltazar_khan

#607 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

cikcanga wrote:
Ko ne voli Chievo ne treba da zivi.

Šta te ovo zajebavaju na ovim komentarima ha ha ha :lol:

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090526120/komentari
lolo_lolo

#608 Re: FC Barcelona

Post by lolo_lolo »

Baltazar_khan wrote:
cikcanga wrote:

dobro ga podjebavaju,neka malo :bih:
Baltazar_khan

#609 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

lolo_lolo wrote: dobro ga podjebavaju,neka malo :bih:
Mora on svakom loncu poklopac :lol:

Ma i ovde bi ga podjebavali, ali znaš da to odmah sankcioniše pape 8-)
hidrant

#610 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Baltazar_khan wrote:
cikcanga wrote:

NICE.

8-)
Vitamin C

#611 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

A to je Cikcanga što je svima mrzak. Duša draga. :roll: :lol:
ALENCEK

#612 Re: FC Barcelona

Post by ALENCEK »

e ovako...barsa ako misli da unaprijedi svoj tim podhitno treba da se rijesi onog kloca na golu,,,valdes rupa..kupit lahma iz bayerna da sprinta po boku jer nam fali ta igra po lijevom beku,,,mislim da bi bili jaci bar za 20 %...kad se sredina barse zatvori pocinje da skripi a ovako bi imali dodatni impuls s te strane i bili bi jos opasniji...lagano se rijesavat henry-a ...tu upakovat ribery-a i mislim da je to barsa kojo bi tesko iko sta mogao...protivnik sam tjeranju eto-a jer u spicu mislim da je medju tri na svijetu sto je pokazao i ove sezone,,,NAPRIJED BARSA
ProbuseniDolar

#613 Re: FC Barcelona

Post by ProbuseniDolar »

Guardiola veceras ima jedinstvenu priliku osjetiti kako cika Fergi dere guzove taktikom :))

Glory, glory Man Utd ....
Vitamin C

#614 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

ALENCEK wrote:e ovako...barsa ako misli da unaprijedi svoj tim podhitno treba da se rijesi onog kloca na golu,,,valdes rupa..kupit lahma iz bayerna da sprinta po boku jer nam fali ta igra po lijevom beku,,,mislim da bi bili jaci bar za 20 %...kad se sredina barse zatvori pocinje da skripi a ovako bi imali dodatni impuls s te strane i bili bi jos opasniji...lagano se rijesavat henry-a ...tu upakovat ribery-a i mislim da je to barsa kojo bi tesko iko sta mogao...protivnik sam tjeranju eto-a jer u spicu mislim da je medju tri na svijetu sto je pokazao i ove sezone,,,NAPRIJED BARSA
Ovako: mislim da bi prvo trebao raditi na sopstvenom jeziku, pa onda na taktici i vođenju Barcelone. ;-)
Po meni, Valdes nije najsavršeniji golman, ali je rame uz rame, ili bar iza ovih najboljih, koji se dovesti ne mogu. I što onda dovoditi slabije golmane? Po meni je Victor odličan, a pritom je Katalonac. Lahma ne bih doveo ni za dž. Nijemac, a igra u Bayernu: dakle, za boga pitaj koliko klasa je slabiji. Dobro, jednog lijevog beka treba dovesti ili iz omladinaca gurnuti, jer Sylvinho će vjerovatno otići. Sa tim odbrana ostaje odlična, pogotovu kada se oporave povrijeđeni. Sredina je ionako najbolja. A napad. E tu bih nekako ostavio sve ovo što sada igraju, zato što mi je žao da idu, i doveo Džeku i Benzemu. Zamisli tada snage i mladosti i moći. :)
ALENCEK

#615 Re: FC Barcelona

Post by ALENCEK »

Ovako: Pravopis je jedno, a poznavanje fudbala nesto sasvim drugo. Neda mi se na to obracat paznja. Ne slazemo se oko Valdesa, ok, ipak ostajem pri misljenju da trebamo mjenjati golmana. Nadam se da neko dijeli moje misljenje jer kad vidim da on istrci na centarsut hladan me znoj oblije. Sto se tice reflexa i situacija jedan na jedan definitivno ima tu kvalitete, ali ipak mislim da nam treba kompletan golman.Sto se tice lahma, po meni jedan od boljih na toj strani, a mislim da je raspolozen i da dodje i da ga ne bi puno platili, te da bi se dobro uklopio u nas sistem igre. Bezeveze mi je to srozavanje necijeg misljenja, vise bih volio da argumentovano odgovaras:) SVE ZA BARSU
primus-1

#616 Re: FC Barcelona

Post by primus-1 »

Baltazar_khan wrote:
cikcanga wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oplakah :thumbup: :thumbup:
]
primus-1

#617 Re: FC Barcelona

Post by primus-1 »

Tot el camp,
es un clam,
Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,
ara estem d'acord, estem d'acord;
una bandera ens agermana,
Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!

i onda ide mix ove dvije :)

:thumbup: :thumbup:
primus-1

#618 Re: FC Barcelona

Post by primus-1 »

mancho je kompletniji,ali nadam se da ce barsa dobiti :)
ma sta se nadam, u turbe sam ubacio za svaki slucaj.... :D
Vitamin C

#619 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

ALENCEK wrote:Ovako: Pravopis je jedno, a poznavanje fudbala nesto sasvim drugo. Neda mi se na to obracat paznja. Ne slazemo se oko Valdesa, ok, ipak ostajem pri misljenju da trebamo mjenjati golmana. Nadam se da neko dijeli moje misljenje jer kad vidim da on istrci na centarsut hladan me znoj oblije. Sto se tice reflexa i situacija jedan na jedan definitivno ima tu kvalitete, ali ipak mislim da nam treba kompletan golman.Sto se tice lahma, po meni jedan od boljih na toj strani, a mislim da je raspolozen i da dodje i da ga ne bi puno platili, te da bi se dobro uklopio u nas sistem igre. Bezeveze mi je to srozavanje necijeg misljenja, vise bih volio da argumentovano odgovaras:) SVE ZA BARSU
Što je argumentovano? Evo ja kažem da je Abidal bolji od Lahma. Također, i dalje ostajem pri stavu da Valdesa ne treba mijenjati. Štaviše, mislim da je dostojan nasljednik Zubizarrete ili Hespa nakon njega. Znaš i sam koliko je Barcelona imala loših iskustava sa Bonanom, Dutruelom, Reinom i ostalim, i onda dođe Valdes koji je vrlo pristojna konstanta i ti bi ga želio mijenjati. Nosim se mišlju da je Casillas već dugo najbolji, ali...znaš i sam što je potrebno ''ali''. Ne srozavam ti mišljenje, ali jednostavno ne trpim tuđinski odnos prema sopstvenom jeziku i raspravljam direktnošću. No, mislim da obojica govorimo ''VBVC!'' i živimo za ovaj dan. :)
primus-1

#620 Re: FC Barcelona

Post by primus-1 »

volio bih vidit darija srnu u barci, i naseg dzeku,makar dzeko na klupi sjedio,sam da ga vidim u njihovom dresu,a i u onom muzeju na zidu :bih: :bih: :bih:
Art-Vandaley

#621 Re: FC Barcelona

Post by Art-Vandaley »

united ce pobjediti zato sto Srpski reprezentativac igra za njih!
hidrant

#622 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Sta smo docekali.

Moramo gledati utakmicu malog kluba iz Spanije i engleskog privatnog seoskog fudbalskog kolektiva.
omar little

#623 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

hidrant wrote:Sta smo docekali.

Moramo gledati utakmicu malog kluba iz Spanije i engleskog privatnog seoskog fudbalskog kolektiva.
jel' ti to citiras cikcangu? :D :D a, gdje je on danas, ushutio se neshto... :D
bengin02

#624 Re: FC Barcelona

Post by bengin02 »

Art-Vandaley wrote:united ce pobjediti zato sto Srpski reprezentativac igra za njih!
hehehehehehehe..........
mislim da je vrijeme da tim tvojim koknijima neko dobro naprasi guzu.Veceras vam ni pet srpskih reprezentativaca ne pomaze. Jooooj sta ce Messi da mu radi!!!!!!!
Cujemo se veceras oko 11.
VBVC!!!!!!
bengin02

#625 Re: FC Barcelona

Post by bengin02 »

primus-1 wrote:volio bih vidit darija srnu u barci, i naseg dzeku,makar dzeko na klupi sjedio,sam da ga vidim u njihovom dresu,a i u onom muzeju na zidu :bih: :bih: :bih:
Dzeko u dresu Barce!!!!! WOW!!!
Na zalost, ni naznake da su zainteresovani za njega. Mislim da bi bio dostojan nasljednik M.Kodre u dresu Barce.
Ako treba, i peticiju da pisemo pa da saljemo Laporti.
Post Reply