Norveska - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
helo

Post by helo »

Image[quote][/quote]
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Evo sad Usanovic na tv-u zaprijetio BHFanaticosima rekavsi da je dosao kraj toj navijackoj skupini :kravata: simpatican je pravo :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

miki22 wrote:Neko napisa pojma vi nemate za pojavu bih fanaticosa. U p.m. jesu pojava to je za mene nakarada a ne pojava, nije ih stid onih pravih normalnih navijača sinoć, što sa djecom svojom prisustvuju utakmici, i šta su dočekali da im djeca plaču od dima koji su napravili usrani degenerici kopilad najobičnija.
da imam dijete i da unaprijed znam sta se planira uraditi onda bi to svoje dijete ostavila kuci a ne bih ga vodila na utakmicu koja je na sve strane opisana kao rizicna. meni je zao one djecice, a roditelje bi dobro namlatila.

a sto se tice BH Fanaticosa... eh... oni koji ih ne vidjaju redovno i koji nisu bili po utakmicama gdje i oni ne znaju o cemu pricaju.
glume oni patriote, ali vecina njih isto ne zna rijesiti problem sa diskusijom, rijecima nego k`o divljaci nasrnu sa bakljama i prosipaju svoju silu.
ono sto ste vidjeli sinoc nije prvi put da se desava... Isti stadion su ostetili 2002.-e, zatim kad je nasa repka u rukometu dolazila pa su igrali u Drammen-u naslo se par "pametnjakovica" pa se baklje zapalise u sred hale. tako isto rade gdje god odu.
Dokle vise? :roll:
ketronsd1

Post by ketronsd1 »

miki22 wrote:Neko napisa pojma vi nemate za pojavu bih fanaticosa. U p.m. jesu pojava to je za mene nakarada a ne pojava, nije ih stid onih pravih normalnih navijača sinoć, što sa djecom svojom prisustvuju utakmici, i šta su dočekali da im djeca plaču od dima koji su napravili usrani degenerici kopilad najobičnija.

Idi ba tamo negdje.Hebo te zrinjski bodri njeg.Takvi ko ti nam nisu potrebni a pogotovu tvoji komentari.
BRISI STO DALJE OD BOSANSKE REPKE........
pirmin

Post by pirmin »

Indijanac , kad vec ovako prozivas ljude i castis ih raznim atributima budi mudonja pa potpisi ovu izjavu imenom,prezimenom i adresom cisto da ljudi znaju s kim da se upuste u eventualnu diskusiju ako im bude do diskutovanja sa jednom forumskom ,vise-manje net-mangupskom nulom.
scott

Post by scott »

koliko vidim ovdje ima vise napada na bhfanaticose nego na srbe kad su napali nase navijace u beogradu :(
miki22

Post by miki22 »

pirmin wrote:
Indijanac , kad vec ovako prozivas ljude i castis ih raznim atributima budi mudonja pa potpisi ovu izjavu imenom,prezimenom i adresom cisto da ljudi znaju s kim da se upuste u eventualnu diskusiju ako im bude do diskutovanja sa jednom forumskom ,vise-manje net-mangupskom nulom.
Pa da sinoć su mudonje ispali nema šta, još i dječicu kakvu da namlate pateticosi gdje bi im bio kraj.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

cHupjahalic@ wrote:
da imam dijete i da unaprijed znam sta se planira uraditi onda bi to svoje dijete ostavila kuci a ne bih ga vodila na utakmicu koja je na sve strane opisana kao rizicna. meni je zao one djecice, a roditelje bi dobro namlatila.

a sto se tice BH Fanaticosa... eh... oni koji ih ne vidjaju redovno i koji nisu bili po utakmicama gdje i oni ne znaju o cemu pricaju.
glume oni patriote, ali vecina njih isto ne zna rijesiti problem sa diskusijom, rijecima nego k`o divljaci nasrnu sa bakljama i prosipaju svoju silu.
ono sto ste vidjeli sinoc nije prvi put da se desava... Isti stadion su ostetili 2002.-e, zatim kad je nasa repka u rukometu dolazila pa su igrali u Drammen-u naslo se par "pametnjakovica" pa se baklje zapalise u sred hale. tako isto rade gdje god odu.
ne kaki hljeba ti.

o kakvom vi to ugledu ba pricate? Koji mi to ugled u svijetu imamo? :roll:

svaka cast BH Fanaticosi...meni je zao sto smo pobijedili (iako se u dubini duse ne mogu ne radovati makar malo) i najvise mi je zao jer ce sada usranovic (kako je vec poceo) sav kredit sebi uzeti...

Lopovi i kriminalci ce vas jahati ponovo godina a vi pricajte o nekom nepostojecem ugledu...mi nikakvog ugleda nemamo, a da bi stvorili ugled moramo otjerati bagru i onda cemo moci napredovati.

Sramota nek vas je sve - svi ste vi usranovici!!! Banda kriminalna

NAPRIJED BH FANATICOSI!!!!

Momci svaka vam cast - osvjetlali ste obraz..

A vi ostali, idite navijajte za levate - pa kad nas grci i turci ponovo naguze onda ce usranovic ponovo pricati kako nas je zajebao sudija, kako je trava presisana, kako su ovce na broju, kako su losi cepovi na kopackama....

Igracima svaka cast - trudili su se i to je ok...nisu oni nikakav problem nego je problem bagra kriminalna koja sjedi u savezu. Sve zapalit.

A sto vi ne dodjoste pred savez pa zapaliste zgradu ako ste tako pametni? A ne sjediti i drkate kurac tu i palamudite ko minderpuze prave...jedna pobjeda vam zamaglila oci.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

@S_J
Procitaj to sto si napisao jos jednom pa ces sigurno moci sam zakljuciti da i ti ne znas na kojoj strani stojis.
Ko je to ovdje napomenuo da se savez i njihovi stavovi podrzavaju? :shock:

A ti, ako mislis, da se problemi mogu rijesiti sa par baklji bacenih na teren varas se i to dobro.
Oni koji su bacali sinoc baklje, danas se javno izvinjavaju na televiziji.
Sve je ono isplanirano i svjesno uradjeno a par sati nakon toga ne pomaze se izvinjavati.

i jos nesto: neka smo pobjedili, ima momaka koji su i srcem i dusom igrali za nasu repku (zna se koji nisu), a sto se tice Usanovica i k`o Usanovica: da imaju ista u glavi napustili bi svoju poziciju davnih dana, tako da ne vjerujem da ce sinocnja (ne)djela BHFanaticosa ista promijeniti.

i ko ovdje "napada" BH Fanaticose? - ljudi imaju razlicite poglede.
ako ne dijelimo isto misljenje u vezi ovoga ne znaci da ti meni mozes prikaciti prikolicu sa jos stosta nekih drugih tvojih "zakljucaka".

jesi ti imao priliku da pogledas sinocnju utakmicu??????
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

zanima me sta predlazu oni koji smatraju da je vandalski cin bacanje baklji i transovi protiv saveza?bez cinizma,iskreno me zanima,koje je rjesenje??
koji nacin je ispravan?
dek

Post by dek »

Neka se svi oni koji kritiziraju BHF i njihove metode upitaju šta oni sami rade da se situacija u Savezu promjeni.
Sir Charles

Post by Sir Charles »

Svemirski_Jebach wrote:
cHupjahalic@ wrote:

ne kaki hljeba ti.

o kakvom vi to ugledu ba pricate? Koji mi to ugled u svijetu imamo? :roll:

svaka cast BH Fanaticosi...meni je zao sto smo pobijedili (iako se u dubini duse ne mogu ne radovati makar malo) i najvise mi je zao jer ce sada usranovic (kako je vec poceo) sav kredit sebi uzeti...

Lopovi i kriminalci ce vas jahati ponovo godina a vi pricajte o nekom nepostojecem ugledu...mi nikakvog ugleda nemamo, a da bi stvorili ugled moramo otjerati bagru i onda cemo moci napredovati.

Sramota nek vas je sve - svi ste vi usranovici!!! Banda kriminalna

NAPRIJED BH FANATICOSI!!!!

Momci svaka vam cast - osvjetlali ste obraz..

A vi ostali, idite navijajte za levate - pa kad nas grci i turci ponovo naguze onda ce usranovic ponovo pricati kako nas je zajebao sudija, kako je trava presisana, kako su ovce na broju, kako su losi cepovi na kopackama....

Igracima svaka cast - trudili su se i to je ok...nisu oni nikakav problem nego je problem bagra kriminalna koja sjedi u savezu. Sve zapalit.

A sto vi ne dodjoste pred savez pa zapaliste zgradu ako ste tako pametni? A ne sjediti i drkate kurac tu i palamudite ko minderpuze prave...jedna pobjeda vam zamaglila oci.
Potpisujem
neshto

Post by neshto »

ni ja ne kontam šta zamišljaju, šta radit da bi se skino savez ako ne agresivno...
ono sinoć je bila mala bakljadica bez prolivene kapi krvi, bez skoro nikakve štete, po meni je trebalo puno agresivnije, kući il u gostima, svejedno!

pa eno nijemci bez ikakavog razloga sinoć pola praga polomiše a vi pičke pričate o narušenom "ugledu" ruralne nam BiH mirnim bacanjem baklji i transparentima.

jebo vam sabur mater više, jadni smo, stvarno smo jadni :x
rikardoreis

Post by rikardoreis »

druga Palestina je dobila svoj Fatah i svoj Hamas :D

koliko mrznje medju suprotstavljenim stranama, a niti jedna ne moze bez one druge nista uradit po pitanju Saveza...

evo, onaj neki domaci momak ispred BHF, na TV, ogradio se od sinocnje bakljade!
Hantraga

Post by Hantraga »

idu mi na zivce ovi vjetropiri, koji sad dizu Repku u zrak zbog jedne male nevazne pobjede na strani...

Da je kojim slucajem Bosna juce izgubila, svi ovi sto ne podrzavaju akciju BHF, danas bi bili uz sve ono sto je BHF uradio i jebavali bi majku savezu...

Svi vi kompleksasi koji se sramite sto ce svijet vidjeti ono sto je BHF napravio, znajte da se za Bosnu bori i van Bosne, a ne samo u njoj...

Evrope i svijeta mi je na vrh glave i njihovih standarda....

Treba palit i rusit da nas toliko kazne ko i Engleze, pa da onda gradimo Savez bez politicara vec sa fudbalerima...
Svemirski_Jebach

rikardoreis wrote:druga Palestina je dobila svoj Fatah i svoj Hamas :D

koliko mrznje medju suprotstavljenim stranama, a niti jedna ne moze bez one druge nista uradit po pitanju Saveza...

i njemu je Usranovic garant dao 100 maraka da kaze to...jebo te sve izdajnici, abdicevci...ima li iko ovdje da ga se ne moze kupiti za 500km i kilu pecenja kod maksumica? :roll: :roll:

Koje sranje...cuj ugled BiH. to mi je najsmjesnije...kakav je to nas ugled svega vam?

I dobro je postavljeno pitanje - sta vi mislite kako se moze promijeniti nesto u savezu, ako BHF nisu uradili na pravi nacin?

Ili treba i dalje sjediti, poklopiti se usima i trpiti da nas jasu usranovici i kompanija a i dalje da budemo zadnja rupa na svirali?
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

kako nasa javnost ovu situaciju okrece na pogresno kolo.BHF su pljuvani na skoro svakoj televiziji iz bosne.kako su naravili incident koji je gnusan,kako nam brukaju ugled(koji ugled?),kako su huligani i kako se ti pojedinci nemaju pravo nazivati navijacima bosne i hercegovine...bla,bla,bla

znaci,huligan i delikvetn je onaj koji digne glas protiv organizovanog i savrseno ustimanog lopovluka i mafie?
a dobar je onaj koji nas uzima lopatom,koji je lopov,koji otvoreno i jasno kaze da su nasi navijaci jednako krivi bili na marakani,koji nam yebe domaci fudbal,koji nam uzima licence,koji nam pljuje u lice na svakom koraku...nas divni NSBH

i onda neko ima M reci da BHF bruka i pljuje po nasem grbu?zemlji?

koja je to metoda osim ove? koja?
protesti?vec bili,ishod se zna,pisma?molbe'zalbe'
sta?
komicno.
ko misli da je to nacin,nek pise peticiju,pismo,i nek ih tim putem fino zamoli...draga gospodo,da'l bi mogli da odjebete sa funkcija i prestanete krasti narod,,namjestati licence,spustati nasu ligu na dno dna,okretati ledja nasim ljudima,...itd
tragicno
ko nas J kad smo ovakvi kakv jesmo.
Svemirski_Jebach

i treba da vas guze...kad ste takvi. mene na srecu vise nece...

ne mogu da vjerujem...ima li neko lojalan,a ne ovi kvislizni i usranovicevi potrcke da mi kaze sta su nasi mediji pisali nakon tekme?

A da, gledao sam tekmu za one koji su me pitali...i svaka cast momcima za ono sto su napravili.
scott

Post by scott »

broj baklji koji je bacen sinoc u oslu na teren isti je broju(sigurno vise) baklji,nozeva stolica,kamenja itd koji je bacen na iste bhfanaticose i stale bh navijace u beogradu :x
gdje je tu moralnost,kultura i postenje :x

DA SU NORMALNI USLOVI SIGURNO BI BIO PROTIV ALI OVO STANJE U KOJEM JESMO SIGURNO PODUPIREM jer nevidim drugi nacin komunikacije sa UEFA
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Značajno je istaći da je u Savezu čovjek koji je aktivni političar.
Predsjednik RS-a - Milan Jelić.

Nekako ova rasprava prerasta u svađu. Činjenica jeste da u Savezu treba napraviti promjene. Isključivo radi atmosfere. Manipulacije i neregularnosti treba i dokazati.

Pobjedama cu se uvijek radovati ko god da igrao na terenu
max_power

Post by max_power »

Nemojte svega vam o ugledu. Kao prvo ugled nam je strasan..... :D
Kao drugo nismo ni prvi ni posljednji koji na ovakav nacin izrazavaju nezadovoljstvo.
Svi su strani mediji prenijeli da je bakljada i prekid utakmice bio protest protiv fudbalskog saveza. Znaci efekat je postignut. Neznam sto se neki ljute, nidje veze. Osim ako ne misle da savez dobro radi svoj posao :-)
Reprezentacija postoji zbog nas, a ne mi zbog nje. Ako vecina nas nije zadovoljna sa njom onda mora doci do promjena.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

Svemirski_Jebach wrote:
rikardoreis wrote:druga Palestina je dobila svoj Fatah i svoj Hamas :D

i njemu je Usranovic garant dao 100 maraka da kaze to...jebo te sve izdajnici, abdicevci...ima li iko ovdje da ga se ne moze kupiti za 500km i kilu pecenja kod maksumica? :roll: :roll:

Koje sranje...cuj ugled BiH. to mi je najsmjesnije...kakav je to nas ugled svega vam?

I dobro je postavljeno pitanje - sta vi mislite kako se moze promijeniti nesto u savezu, ako BHF nisu uradili na pravi nacin?

Ili treba i dalje sjediti, poklopiti se usima i trpiti da nas jasu usranovici i kompanija a i dalje da budemo zadnja rupa na svirali?
svemirski, nemoj tako iskljuciv biti, sumnjam da je potplacen...isti je bio prije par mjeseci na TV u debati o stanju u fudbalu i svi su ga hvalili...kulturno je hebo usanovicu sve od do...
koliko ima struja u BHF? nista se ovdje vise ne zna...znam da me sjebaje ovolika mrznja na temama o fudbalu...sve neki razbijaci...

to sto su sinoc radili je jedan od nacina, al nikad svoje igrace ne bih gadjao nit ih zvao izdajnicima...

i pusti ugled...nisam ga ni spomenuo nit me briga za njega...jednom neko rece da je ugled zavist glupaka i prezir mudraca :D
kvic

Post by kvic »

ketronsd1 wrote:
miki22 wrote:Neko napisa pojma vi nemate za pojavu bih fanaticosa. U p.m. jesu pojava to je za mene nakarada a ne pojava, nije ih stid onih pravih normalnih navijaèa sinoæ, ¹to sa djecom svojom prisustvuju utakmici, i ¹ta su doèekali da im djeca plaèu od dima koji su napravili usrani degenerici kopilad najobiènija.

Idi ba tamo negdje.Hebo te zrinjski bodri njeg.Takvi ko ti nam nisu potrebni a pogotovu tvoji komentari.
BRISI STO DALJE OD BOSANSKE REPKE........
sta ti imas protiv zrinjskog, nije tema "zrinjski danas i sutra". covjece nemoj se zivcirati bezeze. nema tu repke nikakve, eto ti je tamo ako je svojatas tako .bezveze se prepirete, iskreno nema tu klase igraca sem barbareza(star), a jos manje u ovoj "novoj" repki, koji vam je qrc, ne navijate zbog usanovica i jelica za repku. nisu ni oni dozivotno tu svakako ce otivi kad tad, a mi cemo jos biti dugo biti na razini albanije i slicnih reprezentacija. pokazat ce vrijeme da je baka napravio najbolji rezultat sto se nije umalo plasirao na neko natjecanje... zivi bili pa vidili...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ma kod nas je sve Mi-Vi-Oni
dok mi raspravljamo o mizernim stvarima,nas uzimaju lopatom na svakom koraku
de ljudi dodjite sebi,odosmo u K
Last edited by PITARKA_SA on 25/03/2007 20:30, edited 1 time in total.
Tuzlachina

Post by Tuzlachina »

samo nesto komplikujete i tracate ...fak mi off.....
Pobjeda nevjerovatno odlicna, povrijedjenih je bilo kolko sam vidio al samo nasi sto izadjose krvavi s terena il uz pomoc .... norvezane smo istukli i idemo dalje ...svaka cast momcima ....
tekma u US bila na Fox soccer channel ...od svih mogucih bas BOSNIA >>>>
ROCK ON !!!!!
:-D
Locked