AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Neelix

Post by Neelix »

miiiiiiiiiilaaaaaaaan, miiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaan, sooooolooooooo con teeeeeee MILAN !!!!!!!!!

e volim zbog ovih zajedljivih fudbalskih laika sto su milan otpisivali od cetvrtine finala !!!!!! pokazali su cijeloj evropi ove sezone kako se igra, i lijepo, i efikasno !!!

NEKA CRKNU DUSHMANIIIII !!!

btw ovo nish ne mijenja :D
Neelix

Post by Neelix »

ZHIVUCHA LEGENDA !!!!!!!!!!!!!!!

Image
Neelix

Post by Neelix »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

nek se zna koja je najjacha fudbalska nacija na svijetu !!!!!!!!!!!!

bosna naravno :D pa italija :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :D
seln

Post by seln »

Ako nesto ne podnosim, to je kad supci trijumfiraju...ali desava se precesto zadnjih dvadesetak godina.
A milanova ljepota igre, Celino vitestvo i Fahrino postenje.....u pet deka.
Neelix

Post by Neelix »

seln wrote:Ako nesto ne podnosim, to je kad supci trijumfiraju...ali desava se precesto zadnjih dvadesetak godina.
to samo moze reci neko ko mrzi iz dna duse a ni sam ne zna razlog zasto !!! najbolje utakmice ove sezone u LP su bile one u kojima je ucestvovao milan (ili se ne slazes s tim), pokazali su i ljepotu, snagu, i efikasnost, timsku igru prije svega koju predvodi - KAKA - !!!

apsolutno ne postoji niti jedan razlog zbog kojeg bi neko davao izjave poput tvoje !!! osim da je i sam...ono cime nazive druge :D
seln

Post by seln »

Neelix wrote:
seln wrote:Ako nesto ne podnosim, to je kad supci trijumfiraju...ali desava se precesto zadnjih dvadesetak godina.
to samo moze reci neko ko mrzi iz dna duse a ni sam ne zna razlog zasto !!! najbolje utakmice ove sezone u LP su bile one u kojima je ucestvovao milan (ili se ne slazes s tim), pokazali su i ljepotu, snagu, i efikasnost, timsku igru prije svega koju predvodi - KAKA - !!!

apsolutno ne postoji niti jedan razlog zbog kojeg bi neko davao izjave poput tvoje !!! osim da je i sam...ono cime nazive druge :D
Eeee, moj Neelix......ljubav je slijepa, kao sto vidim.
Nije cudo da milan ima toliko obozavalaca upravo u Bosni.
Svaki bosanac sanja da se provuce na folusku. A i metode u ligama su slicne.
P.S. Ne mrzim milan...a ni celu. Ali duboko prezirem i jedne i drugog.
Last edited by seln on 23/05/2007 22:48, edited 1 time in total.
Neelix

Post by Neelix »

a ako je tebi ljepota igre ono sto je liverpool pokazao ovdje, a pogotovo u "superzanimljivom" polufinalu, onda fakat zasluzujes da nosis tu titulu :P
B-Baller

Post by B-Baller »

Daj molim te Liverpool bio bolji Milan nista nije uradio. Prvi gol odvratniji da ne moze biti a Inzaghi ima srece kao niko u fudbalskom svijetu. Taj covjek NISTA am BAS NISTA ne zna vidjeli smo ga jedan na jedan. On ako ne zavrsi u paklu onda to nisu zasluzile ni najbrutalnije ubice na svijetu!!! Pa atvarno to je zalosno da pored Kake, Seedorfa, Pirla odluci utakmicu ovakav jad koji nista dobro u zivotu ne zasluzuje jer je NEHUMANO imati ovoliko srece a tako MALO znanja. Pa ja stvarno ne mogu sebi da dodjem ovo je GENOCID kad Inzaghi da gol, odsad cu svaki dan molit Boga da vise okonca muke ljubitelja istinskog fudbala od ovog imbecila. Dabogda zauvijek gorio u paklu!!!!
seln

Post by seln »

B-Baller wrote:Daj molim te Liverpool bio bolji Milan nista nije uradio. Prvi gol odvratniji da ne moze biti a Inzaghi ima srece kao niko u fudbalskom svijetu. Taj covjek NISTA am BAS NISTA ne zna vidjeli smo ga jedan na jedan. On ako ne zavrsi u paklu onda to nisu zasluzile ni najbrutalnije ubice na svijetu!!! Pa atvarno to je zalosno da pored Kake, Seedorfa, Pirla odluci utakmicu ovakav jad koji nista dobro u zivotu ne zasluzuje jer je NEHUMANO imati ovoliko srece a tako MALO znanja. Pa ja stvarno ne mogu sebi da dodjem ovo je GENOCID kad Inzaghi da gol, odsad cu svaki dan molit Boga da vise okonca muke ljubitelja istinskog fudbala od ovog imbecila. Dabogda zauvijek gorio u paklu!!!!
Ma kakvi...bice dzip, cuko i kolt.....
taxi_driver

Post by taxi_driver »

na holandskoj leviziji komentator kaze: milan bi trebao odmah baciti snimak ove utakmice.
ovo je sramota,kako su igrali.ali eto lopta je okrugla i ne mora znaciti da bolji pobjedjuje.
liverpool svaka cast na pokazanom fudbalu!!!
Neelix

Post by Neelix »

bolan seln provuc se mozes jednom.....mozda dvaput....zasto ne priznas sam sebi da nisi u pravu....

ne mogu da vjerujem da postoji iko ko ista zna o fudbalu a da npr maldinija ne postuje...
seln

Post by seln »

Neelix wrote:bolan seln provuc se mozes jednom.....mozda dvaput....zasto ne priznas sam sebi da nisi u pravu....

ne mogu da vjerujem da postoji iko ko ista zna o fudbalu a da npr maldinija ne postuje...
bolan neelix...celo se provlaci vec godinama....
Neelix

Post by Neelix »

B-Baller wrote:Daj molim te Liverpool bio bolji Milan nista nije uradio. Prvi gol odvratniji da ne moze biti a Inzaghi ima srece kao niko u fudbalskom svijetu. Taj covjek NISTA am BAS NISTA ne zna vidjeli smo ga jedan na jedan. On ako ne zavrsi u paklu onda to nisu zasluzile ni najbrutalnije ubice na svijetu!!! Pa atvarno to je zalosno da pored Kake, Seedorfa, Pirla odluci utakmicu ovakav jad koji nista dobro u zivotu ne zasluzuje jer je NEHUMANO imati ovoliko srece a tako MALO znanja. Pa ja stvarno ne mogu sebi da dodjem ovo je GENOCID kad Inzaghi da gol, odsad cu svaki dan molit Boga da vise okonca muke ljubitelja istinskog fudbala od ovog imbecila. Dabogda zauvijek gorio u paklu!!!!
koji mrzitelj,..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo zbog ovakvih mi je drago... :lol: :lol: :lol: :lol:

sta si ti gledao???? vidio si ga 1 na 1 kod drugog gola ??? ili ove gluposti pises ko i obicno, bez i da pogledas ista? :D :D

sbolan seln...i kakve celo veze ima sa vecerasnjom utakmicom...???
seln

Post by seln »

Neelix wrote:
koji mrzitelj,..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo zbog ovakvih mi je drago... :lol: :lol: :lol: :lol:

sta si ti gledao???? vidio si ga 1 na 1 kod drugog gola ??? ili ove gluposti pises ko i obicno, bez i da pogledas ista? :D :D

bolan neelix...milan i svi italijanski klubovi reprezentiraju upravo takvu filozofiju, samo je lopta umjesto reketa.
A dozvolices valjda da nas ima koji cijenimo drugi stil igre osim sedam odbrambenih, dva vezna i jedan u napadu.
Neelix

Post by Neelix »

naravno da hocu...samo ne mogu da shvatim kakve veze taj "stil" ima sa Milanom? Evo bile su na TV u zadnjih dva mjeseca cak 5 utakmica Milana, u kojima su postigli 11 golova...gdje ti tu vidis takav stil?
seln

Post by seln »

Neelix wrote:naravno da hocu...samo ne mogu da shvatim kakve veze taj "stil" ima sa Milanom? Evo bile su na TV u zadnjih dva mjeseca cak 5 utakmica Milana, u kojima su postigli 11 golova...gdje ti tu vidis takav stil?
I? Koliko je bilo iz organizovanih akcija, a koliko iz kontri?
Zasluzeno su pobijedili samo ManU, koje fakat nikad nisam vidio u tako jadnom izdanju.
Ali, mani toga....tebi je Milan vrhunac fudbala, meni je Real(koliko god trenutno bio jadan)
B-Baller

Post by B-Baller »

Neelix wrote: koji mrzitelj,..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo zbog ovakvih mi je drago... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti da citas vidio bi da sam mrzitelj tog imbecila a ne Milana. Ja ne znam o cemu ti pricas ja pisem gluposti kao obicno? vama pitarima a pogotovo vama pitarima je najvise krivo kad neko napsie istinu onda je to za vas odmah glupost. Pa samo pogledaj golove u cijeloj karijeri Inzaghia ne mozes naci 10 golova da valjaju, a da mu se lopta nije odbila metar od gola pred noge, da se neko nije okliznuo pa on prosao, da nije pogodio nekoga pa lopta usla u gol itd. I to je znanje jel? Il sam ja opet napsiao glupost kao obicno. Sa vama pitarima stvarno covjek ne moze o nicemu raspravljati a njaglasniji ste kad krene prica treba biti realan ovo ono a cim nesto nije po vasem ukusa odmah je to glupost :x
Neelix

Post by Neelix »

pa dobro, ja ne volim barcelonu :D tako da mi je real drazi, al svejedno, i da nije, ne bih govorio o njima stvari koje nisu tacne...ne mogu se sad prisjecat svakog gola, ali zar je bitno jel iz kontri il iz nekih akcija? zar nije "lijepa igra" kad se postize dosta golova? kakvo je to sad sitnicarenje... :?

jesi li gledao chelsea-liverpool? kako mozes tvrditi da ijedna od tih ekipa igra lijepo?
seln

Post by seln »

Neelix wrote:pa dobro, ja ne volim barcelonu :D tako da mi je real drazi, al svejedno, i da nije, ne bih govorio o njima stvari koje nisu tacne...ne mogu se sad prisjecat svakog gola, ali zar je bitno jel iz kontri il iz nekih akcija? zar nije "lijepa igra" kad se postize dosta golova? kakvo je to sad sitnicarenje... :?

jesi li gledao chelsea-liverpool? kako mozes tvrditi da ijedna od tih ekipa igra lijepo?
Gledao sam...i bilo je jadno...anti-reklama za engleski fudbal.
A gledao sam svojevremeno i Real-ManU....Real pobijedi, ali koliko god mi ManU bio antipatican, mora se reci da su dali sve od sebe i viteski izgubili.
Edin H.

Post by Edin H. »

Berlusconijevi fasisticki smradovi :x

Sudije pusta Talijane da kradu vrijeme, dva puta ne svira faul na Harry Kewel-u, u napdau svira Crouch-u faul koji cisto spusta loptu, svira kraj 15 sekundi prije kraja kada je Liverpool u napadu :x

Bloody German :x
krkan

Post by krkan »

Kao sto rece veliki Osim prije par godina da ce biti velika steta za fudbal ako Bayern bude pobjednik tako vazi i za ove beskicmenjakovice
Pa ako je iko imao razloga da igra viteski imao ga je Milan zbog poraza od prije dvije godine

Usput da kazem da je fula da Gerrard igra na onoj poziciji gdje nije igrao citavu sezonu
seln

Post by seln »

krkan wrote:Kao sto rece veliki Osim prije par godina da ce biti velika steta za fudbal ako Bayern bude pobjednik tako vazi i za ove beskicmenjakovice
Pa ako je iko imao razloga da igra viteski imao ga je Milan zbog poraza od prije dvije godine

Usput da kazem da je fula da Gerrard igra na onoj poziciji gdje nije igrao citavu sezonu
Jebi ga, proso voz. Koji je Benitezu trebao da eksperimentise?
Neelix

Post by Neelix »

B-Baller wrote:
Neelix wrote: koji mrzitelj,..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo zbog ovakvih mi je drago... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti da citas vidio bi da sam mrzitelj tog imbecila a ne Milana. Ja ne znam o cemu ti pricas ja pisem gluposti kao obicno? vama pitarima a pogotovo vama pitarima je najvise krivo kad neko napsie istinu onda je to za vas odmah glupost. Pa samo pogledaj golove u cijeloj karijeri Inzaghia ne mozes naci 10 golova da valjaju, a da mu se lopta nije odbila metar od gola pred noge, da se neko nije okliznuo pa on prosao, da nije pogodio nekoga pa lopta usla u gol itd. I to je znanje jel? Il sam ja opet napsiao glupost kao obicno. Sa vama pitarima stvarno covjek ne moze o nicemu raspravljati a njaglasniji ste kad krene prica treba biti realan ovo ono a cim nesto nije po vasem ukusa odmah je to glupost :x
jeste, znanje. mozda nije tehnicko znanje, ta vjestina se zove "biti u pravo vrijeme na pravom mjestu". i nije on jedini takav igrac. van nistelroj, crouch, crespo su samo neki koji mi padaju na pamet.

zapamti, smotani igraci, onakvi kakvim ih ti opisujes, ne mogu napraviti karijeru kakvu je superpippo napravio.
seln

Post by seln »

Neelix wrote:
B-Baller wrote:

jeste, znanje. mozda nije tehnicko znanje, ta vjestina se zove "biti u pravo vrijeme na pravom mjestu". i nije on jedini takav igrac. van nistelroj, crouch, crespo su samo neki koji mi padaju na pamet.

zapamti, smotani igraci, onakvi kakvim ih ti opisujes, ne mogu napraviti karijeru kakvu je superpippo napravio.
E jebi ga sad. Napravio je i Beckham karijeru na osnovu par slobodnih udaraca.
Neelix

Post by Neelix »

Edin H. wrote:Berlusconijevi fasisticki smradovi :x

Sudije pusta Talijane da kradu vrijeme, dva puta ne svira faul na Harry Kewel-u, u napdau svira Crouch-u faul koji cisto spusta loptu, svira kraj 15 sekundi prije kraja kada je Liverpool u napadu :x

Bloody German :x
ImageImageImageImageImage
Post Reply