Pooll wrote:Znam da se ti sjecas![]()
hehehe...
Macak je dobro i zdravo... malo mu je vruce, ali spava ispod auta...![]()
moj spava u kadi
ovako nekako dodje

Moderator: anex
danas wrote:moj spava na onom sun spotu, a onda stavi sapu preko ociju -- ko ide mu sunce u oci![]()
![]()
![]()
moram to slikat i okacit![]()
![]()
meni nije predavala, sucur allahuInfraRedRidinghood wrote:Stvarno djeluje kao super biatch![]()
![]()
![]()
nije bas najbolje ispala, ovo je jedna stara... zna on to i bolje, ali eto... otprilike se vidiPooll wrote:danas wrote:moj spava na onom sun spotu, a onda stavi sapu preko ociju -- ko ide mu sunce u oci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam pravo rahat kako su vrucine, posto se obadvojica razvlace po basti, podrumu, traze hlad... ali navecer polude!
Evo sad dernek... samo ulecu-izlecu, ulecu-izlecu, ulecu-izlecu, ulecu-izlecu...Najradije bih vrata zatvorio, ali hvatam ovog svjezeg vazduha poslje kise
![]()

Jel ovo dama koja spava mozda noseĆa ili je samo ugodno popUnita?danas wrote:nije bas najbolje ispala, ovo je jedna stara... zna on to i bolje, ali eto... otprilike se vidiPooll wrote:danas wrote:moj spava na onom sun spotu, a onda stavi sapu preko ociju -- ko ide mu sunce u oci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam pravo rahat kako su vrucine, posto se obadvojica razvlace po basti, podrumu, traze hlad... ali navecer polude!
Evo sad dernek... samo ulecu-izlecu, ulecu-izlecu, ulecu-izlecu, ulecu-izlecu...Najradije bih vrata zatvorio, ali hvatam ovog svjezeg vazduha poslje kise
![]()
![]()
![]()
![]()