vjeruj da se isplatidanas wrote:imal' ko da mi ovo preprica, da ne citam 20 i kusur stranica![]()
Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- Neelix
UBL wrote:Jeli vam vise dosta iskomplexirane neznalice??!!
Ja sam vam ve davno rekao, da zbog vaseg ignorantskog i idiotskog nacina na koji ste pokusali da unistite ovu temu, vecina ljudi se javlja na PM sa porukama podrske ili ukoliko zele da dodju do nekih informacija.
Meni i dalje nije jasno odakle vam volika kolicia mrznje i zavisti ???!!!
Da vas nije ko zlostavljao kad ste bili djeca...ili vas mozda ovome uce na koncertima razih Siktera,Stuka,Skrozova i ostalih Dubioza.... itd
Napravite svoj kutak pa se na njemu preseravajte ,a nas ,normalne, pustite da uzivamo u istinsoj muzici, dijela bosanske scene koji vrijedi (Rizzo,Dino Merlin,Tifa,Samir Mujagic,Kemal Monteno,Dino Muharemovic,Fazla,Nino Prses,Erato,Igor Vukojevic,Boris Rezak,Hari Mata Hari i ostali)
A sada nesto za sve one koji su mi na PM postavili pitanje prosle sedmice:
Zao mi je ,ali Rizzo na zadnjem nastupu nije htio otkriti svojim obozavateljicama sta znaci broj 19 koji nosi oko vrata![]()
-
Nepoznata plavusa
Nego, vidim da je Rizzo osvanuo na naslovnici Azre, jedine prave bosanke. Ima'l ko da s nama podijeli breaking story? 
- chuchumbamayumbe
Ja trezio temu, nigdje je nema, kontam ukinuli je dibidus!
Kad ono iznenadjenje!
Vratio se Rizzo i donio friske dzigere!
Kad ono iznenadjenje!
Vratio se Rizzo i donio friske dzigere!
- ahmed&nedzad
OŽIVIO RIZZO!chuchumbamayumbe wrote:UMRO RIZZO!
-
rihakm
#611 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
F***ing ****UBL wrote:Dugo pratim ovaj podforum jer sam veliki ljubitelj muzike i mislim da je red da se otvori tema na kojoj ce svoje utiske i misljenja moci iznositi i fanovi nase estradne zvijezde Rizze Ruze. Nakon nekoliko uzastopnih uspjesnih hitova, Rizzo je konacno zabetonirao svoje mjesto na zvjezdanom estradnom nebu.
"Kad ponoc zalupa", "Stara dobra laz" su samo neki od hitova koji su nasli put do muzickih sladokusaca i obiljezili BiH scenu u proteklih nekoliko godina. Prema rijecima ljudi koji postuju ovaj muzicki pravac, Rizzo je naisao na topao prijem i izvan nasih granica, sto potvrdjuje prognoze ljudi iz muzicke branse, da se radi o jednom velikom potencijalu.
Ovdje se mogu naci Rizzini albumi i pjesme:
http://www.bosnabeat.com/modules.php?name=Muzika
Uzivajte...![]()
- chuchumbamayumbe
Umalo nesto da lanem!ahmed&nedzad wrote:OŽIVIO RIZZO!chuchumbamayumbe wrote:UMRO RIZZO!
-
Rambo-Amadeus
zgembo adislić wrote:maja sve su to oni manijaci i čupe što se bodu onom marihaunom u ruku...Bio sam na koncertima nekih gore navedenih grupa i osim nadrogiranih tinejdzera i rastimane muzike, nista drugo ne bih mogao da izdvojim. Ako je nekom draze da slusa pjesmu o tome kako se pjevac nadrogirao, onda je to njegov problem.
nadji mi jednu pjesmu (evo od ovih par pomenutih grupa) da promovise drogiranje isl....ali da, dizanje svijesti o okloini koja nas okružuje na progresivan način je tebi sasvim logično neshvatljivo kad si navikao na Rizinu haiku poeziju...daj molim te....
zato je hadžija gurabija dubokuman tekst do bola....
da dodam: Niko nije cuo za Konvoj, Zone, Stuke, Zoster da ne nabrajam sad? U tvom okruzenju ocito i nije ali ne zato sto su nepoznati nego sto takva psiha odbija da se upozna sa muzikom poput ove. Rizo je planetarno popularan...da naravno...
A gdje su to oni digli kome svijest? Mislim, gdje su konkretni rezultati?
Sve su to pucnji u prazno!!!
PS. Nisam fan Rizze, da se ne razvije polemika u pogresnom pravcu
-
zgembo adislić
Nazalost nisu nikome i jesu pucnji u prazno..ali to je najmanje njihova krivica...Rambo-Amadeus wrote:zgembo adislić wrote:maja sve su to oni manijaci i čupe što se bodu onom marihaunom u ruku...Bio sam na koncertima nekih gore navedenih grupa i osim nadrogiranih tinejdzera i rastimane muzike, nista drugo ne bih mogao da izdvojim. Ako je nekom draze da slusa pjesmu o tome kako se pjevac nadrogirao, onda je to njegov problem.
nadji mi jednu pjesmu (evo od ovih par pomenutih grupa) da promovise drogiranje isl....ali da, dizanje svijesti o okloini koja nas okružuje na progresivan način je tebi sasvim logično neshvatljivo kad si navikao na Rizinu haiku poeziju...daj molim te....
zato je hadžija gurabija dubokuman tekst do bola....
da dodam: Niko nije cuo za Konvoj, Zone, Stuke, Zoster da ne nabrajam sad? U tvom okruzenju ocito i nije ali ne zato sto su nepoznati nego sto takva psiha odbija da se upozna sa muzikom poput ove. Rizo je planetarno popularan...da naravno...![]()
![]()
![]()
A gdje su to oni digli kome svijest? Mislim, gdje su konkretni rezultati?
Sve su to pucnji u prazno!!!
PS. Nisam fan Rizze, da se ne razvije polemika u pogresnom pravcu
Tekstove Rize, Selme i ostalog umnog smeca nemozes porediti sa pomenutim grupama....to sto nema plodnog tla tesko da iko moze promjeniti..najmanje oni...
Jednostavno treba da prodje neko vrijeme...da se to samo od sebe desi...valjda...izgleda da kod naseg naroda jedino tako moze i doci do nekih promjena...
-
branimir_s
Iako ne slussam tvoju muziku, imas moje cestitke za najtezzu borbu u zzivotu koju si upravo dobio. Svaka cast majstore.
Kad vidim kakvih komentara sve ima na forumu pomislim kako je ova zemlja jadna i nesretna.
Kad vidim kakvih komentara sve ima na forumu pomislim kako je ova zemlja jadna i nesretna.