Ljubav kad predjes tridesetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- berenice
#601 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Neeeema. Kapak. Ne da nam Bog više. Vidio kako se zaebavamo i ne da.
- Big Ang
#602 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
berenice wrote:Neeeema. Kapak. Ne da nam Bog više. Vidio kako se zaebavamo i ne da.
- Ramzess Veliki
#603 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ljubav poslije tridesete, četrdesete, pedesete je rasterećena mladalačke zanesenosti i neiskustva. Zrelija je i opuštenija, manje agresivna i sa manje očekivanja. Rasterećenija je i od pretjerane ljubomore i posesivnosti. Više poštuje tuđe potrebe i daje se opreznije, ali stabilnije.
- klixoris
#604 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
I... Kapaaaak... Nesta rahatluka, nesta svegaaa. I od tad se co'ek pati, zivi i mre k'o i svako drugo hajvance, sve zbog ote zeneberenice wrote:Neeeema. Kapak. Ne da nam Bog više. Vidio kako se zaebavamo i ne da.
- ultima_palabra
#605 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
O, jebo joj ja mater

-
arena1
#606 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
to je toRamzess Veliki wrote:Ljubav poslije tridesete, četrdesete, pedesete je rasterećena mladalačke zanesenosti i neiskustva. Zrelija je i opuštenija, manje agresivna i sa manje očekivanja. Rasterećenija je i od pretjerane ljubomore i posesivnosti. Više poštuje tuđe potrebe i daje se opreznije, ali stabilnije.
- Bluemore
#607 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ramzess Veliki wrote:Ljubav poslije tridesete, četrdesete, pedesete je rasterećena mladalačke zanesenosti i neiskustva. Zrelija je i opuštenija, manje agresivna i sa manje očekivanja. Rasterećenija je i od pretjerane ljubomore i posesivnosti. Više poštuje tuđe potrebe i daje se opreznije, ali stabilnije.
- berenice
#608 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Vala, dobro i kažeš. Ne znam ni šta mi se imala ukazivat' ikako...ultima_palabra wrote:O, jebo joj ja mater![]()
-
Đenet Đekson
#609 Re: Odg: Ljubav kad predjes tridesetu
Joj jes ovaj Ramo razuman boktemazo:-)Ramzess Veliki wrote:Svi su normalni. Samo u sebi poslije niza razočarenja ponesu određenu dozu straha od novog razočarenja, ili nešto drugo što im je obilježilo prethodne godine. Ali to su one iste osobe od prije, samo je potrebno saslušati ih i razumjeti, i možeš se nadati dobrim stvarima.PurpleSky wrote:Dođe čovjek u fazu valjda: Ma joj da mi je neko, samo da je normalan eto.
I onda skontaš da je to teže naći nego mršavu ,nisku, visoku, plavušu ,crnu ,šminkericu ,rokericu sa grudima bez grudi itd
Sent from my ZT ICS using Tapatalk
- Ramzess Veliki
#610 Re: Odg: Ljubav kad predjes tridesetu
Ma samo šupljiram ne bil' se prodao ... dojadilo mi kuhat' prat' ...Đenet Đekson wrote:Joj jes ovaj Ramo razuman boktemazo:-)Ramzess Veliki wrote:Svi su normalni. Samo u sebi poslije niza razočarenja ponesu određenu dozu straha od novog razočarenja, ili nešto drugo što im je obilježilo prethodne godine. Ali to su one iste osobe od prije, samo je potrebno saslušati ih i razumjeti, i možeš se nadati dobrim stvarima.PurpleSky wrote:Dođe čovjek u fazu valjda: Ma joj da mi je neko, samo da je normalan eto.
I onda skontaš da je to teže naći nego mršavu ,nisku, visoku, plavušu ,crnu ,šminkericu ,rokericu sa grudima bez grudi itd
- Bluemore
#611 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
ultima_palabra wrote:O, jebo joj ja mater![]()
- ultima_palabra
#612 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
To je iz "Ovo malo duše"... nadovezao se na prethodni postBluemore wrote:ultima_palabra wrote:O, jebo joj ja mater![]()
se jos od objave ovog posta
-
Zoya
#614 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Pa lijepe su obje. A i Kako razluciti koja je koja? Kad se insan zatelebesa ne zna sa koje strane ga udara bilo njemu trideset ili pedeset godina. Vrlo je tesko ukljuciti razum/glavu.krvava wrote:Procitah na jednom.ar.portalu sad: Ljubav koja se rodi u glavi je zdrava ljubav, a ljubav koja se rodi u srcu je lijepa ljubav!
Ja ipak biram ovu prvu!
-
Zoya
#615 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Po knjigama bi trebalo da je tako a koliko je tako u realnosti je malo upitno. Nema pravila. Jedino sto moze biti bolno ovo sa prijateljem je kad ne ide onako kako se misli da treba ici i nadjes se u situaciji kad izgubis i dobrog prijatelja i mozda najvecu ljubav.
-
sha_ba
#616 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
'ta ce ljubav.... 
-
Graf_Spee
#617 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
nije istinakiki-miki wrote:Nema ljubavi samo interes
-
ludacha
#618 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Da citiram kolegu Matana " Jebate rog, sta je ovi ramo mudar neki čovik"Ramzess Veliki wrote:Ljubav poslije tridesete, četrdesete, pedesete je rasterećena mladalačke zanesenosti i neiskustva. Zrelija je i opuštenija, manje agresivna i sa manje očekivanja. Rasterećenija je i od pretjerane ljubomore i posesivnosti. Više poštuje tuđe potrebe i daje se opreznije, ali stabilnije.
-
Đenet Đekson
#619 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ramzess je najveci i rado bih ga kupila
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#620 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ugotovite da ljubav nepostoji i imate znatno manje zivaca... 
- Ramzess Veliki
#621 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Za cijenu se možemo dogovoriti ...Đenet Đekson wrote:Ramzess je najveci i rado bih ga kupila![]()
- Ramzess Veliki
#622 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Znatno manje stresa. Je to sranje kad voliš jednosmjerno i uz to slijepom ulicom.Zviz wrote:Ugotovite da ljubav nepostoji i imate znatno manje zivaca...
A kočnice ne rade.
I uvijek je ulica na nizbrdici i završava se betonskim zidom ... Murphy-jev zakon, jel' ...
-
Nedoumica2013
#623 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Draga mi možemo nagađati šta bi mi birali ali kad se nadjemo u toj situaciji najčešće pumpa za krv ne pita sive ćelije i eto belaja, kako god mudro zboriškrvava wrote:Procitah na jednom.ar.portalu sad: Ljubav koja se rodi u glavi je zdrava ljubav, a ljubav koja se rodi u srcu je lijepa ljubav!
Ja ipak biram ovu prvu!
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#624 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Kad volis jednosmjerno, nije problem, zato bacas pomalo a ne sve odjednom, dobro mozes reci nekoj koja je od tebe 6-7 mladja meni stalo do tebe ali onda budi spreman na cekanje. A ove sudobnih godina budi ko si sta si... ako joj svi daju za poklon sta ja znam ti joj pokloni plasticni qu*ac i teglu nutelle nek umace. Izvodji se iz maseRamzess Veliki wrote:Znatno manje stresa. Je to sranje kad voliš jednosmjerno i uz to slijepom ulicom.Zviz wrote:Ugotovite da ljubav nepostoji i imate znatno manje zivaca...
A kočnice ne rade.![]()
I uvijek je ulica na nizbrdici i završava se betonskim zidom ... Murphy-jev zakon, jel' ...
- Ramzess Veliki
#625 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ne trebaju meni Zviz životni savjeti nego kako da postanem manje atraktivan ...