.
- Boom71
#601 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
"Koshuta" je bila legendarno okupljaliste prije rata.

-
barby02
#602 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Havana
za pjesmu
Ja sam zaboravila da postoji. . kako vraca unazad. . pala u sevdah 
- parkaš
#603 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
amrica wrote:Eborg wrote:Je li se iko družio sa ekipom Nadrealista i ako da, kakvi su bili kao raja?
Sibi i Zena skroz regulare, raja prava, znas kako je u Sarajevu, nema dizati nos....![]()
Ostale ne znam.
Bilo je veoma zanimljivih okupljanja u videoteci TOP GUN na Breci kod Sibija
- HAVANA
#604 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Videoteka smijuljica. 
- parkaš
#605 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Jasta jeHAVANA wrote:Videoteka smijuljica.
E koliko sam puta oplako od smijeha gore
-
babosa
#606 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Izmedju ostalih Branko Djuric -Djuro i Sasa Petrovic su rodjeni na Logavinoj, zavrsili osnovnu
skolu "Razija Omanovic" 1976g. razred 8-1.
Tako,35g. kasnije, sjetim se marisane izmedju Sase Petrovica i Seje Kadica-Guza ispred Svrzine kuce.
Eto,jedan glumac,umjetnik,drugi ratni ........ !
Joe(legendarni konobar iz Sata)i to je Logavina.
Znali neko gdje i kako zavrsi ona budaletina Jasmin Kaljic?
Tako,35g. kasnije, sjetim se marisane izmedju Sase Petrovica i Seje Kadica-Guza ispred Svrzine kuce.
- Nekako s proljeća
#607 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Bjelave '92Eborg wrote:Dobro, oni su i danas ostali regularni likovi, obojica su u Sarajevu.

Uploaded with ImageShack.us
- Daisy
#608 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
on je sada na maltiastrid wrote:O,ooo pa koliko ih imaolimpik1 wrote:Bio je onaj Campo pitar koji je i dan-danas tu živ i relativno zdrav, možda na njega misliteJa znam za rahmetli Zulića i ovog.
Ovaj je nekad izlazio pred Kaktus,a čini mi se da je radio i u nekoj samoposluzi.Skroz nizak,kažu da sad kako stari još se više smanjio
-
wtf
#609 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ako mislis na Jaska Kaljica sa Medreseta tu je on, ali kao i mnogi je dosao kao tobe i vjeri se posvetio.babosa wrote:Izmedju ostalih Branko Djuric -Djuro i Sasa Petrovic su rodjeni na Logavinoj, zavrsili osnovnu
- Chisum
#610 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ajjjjjjjjj... Jasko Kaljic...wtf wrote:Ako mislis na Jaska Kaljica sa Medreseta tu je on, ali kao i mnogi je dosao kao tobe i vjeri se posvetio.babosa wrote:Izmedju ostalih Branko Djuric -Djuro i Sasa Petrovic su rodjeni na Logavinoj, zavrsili osnovnu
E to je bas bio komad budale. Ne samo on, nego citava ta ekipa... zene im najbolje znaju kakvi su....
Last edited by Chisum on 29/04/2010 18:21, edited 1 time in total.
- Chisum
#611 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Nekako s proljeća wrote:Bjelave '92Eborg wrote:Dobro, oni su i danas ostali regularni likovi, obojica su u Sarajevu.
Svaka cast... Izglda da nam se ovaj forum javlja jedan covjek i po'
- Daisy
#612 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ovaj je nekad izlazio pred Kaktus,a čini mi se da je radio i u nekoj samoposluzi.Skroz nizak,kažu da sad kako stari još se više smanjio
[/quote]
on je sada na malti[/quote]
Pa ja, prije se izlazilo "pred", sada "u"
[/quote]
koliko znam Campo je izlazio "u" a u slobodno vrijeme se bavio dijeljenjem artana

on je sada na malti[/quote]
Pa ja, prije se izlazilo "pred", sada "u"
koliko znam Campo je izlazio "u" a u slobodno vrijeme se bavio dijeljenjem artana
- Edin H.
#613 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Izlazio sam i ja PRED kospicarnu 
- Nekako s proljeća
- vozač
#615 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
nisam siguran koji od njih dvojice (djuro ili saša), mislim ipak da je saša, bacio je prvi u istoriji škole dnevnik kroz prozor, to je uradio agbaba branki, predavala biologiju, u ono vrijeme to je bilo gore od revolucijebabosa wrote:Izmedju ostalih Branko Djuric -Djuro i Sasa Petrovic su rodjeni na Logavinoj, zavrsili osnovnu
a jasmin kaljić, vazda bio komad budale, onda nešto prevrno, počeo bildati, neko reče da je iza rata"došo tobe", vidim ga par puta, nabio kapicu na glavu, sistem poso (istina ne kontam kakvim se to poslom on može baviti), kuća, džamija, da bog sačuva šta ovi ljudi rade od sebe, a neposredno pred rat koliko me sjećanje služi osuđen za silovanje kod nekadašnjeg hamam bara, mislim da je dobio oko 7 godina murije
- Nekako s proljeća
#616 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Neko mi je na PP tražio ...nadam se da je vrijedilo čekati

Muha, evo i tebi jedna

Muha, evo i tebi jedna

- Daisy
#617 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
jeste 1000 %
- Krvotok
#618 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Vidim po priči ima vas dosta iz mog nekadašnjeg komšiluka
evo za njih sa Logavine i bliže okoline da pomenem par likova sa "raskršća" kojih se sjećam. Mimo (mladji brat Samir poginuo, mislim da se po njemu i jedna ulica danas zove) Radovac, Vedad (ex-hrvač) sigurno najjači u tom rejonu al'dobar k'o panja, Baho (o njemu se sve zna), i čitava generacija '65-70 odrasla na tom dijelu Bucko, Siniša Mačkić, Basko, Čuse, braća Rasim i Šljanto, Koka, Alenko, Saša Dodig (sestra Natalija), Damir, pa žuti Miler, neka ne zamjere oni koje sam pozaboravljao. Kasnije oko početka rata su došle generacije Kineza (Campin rod), Linge juniora, braće Aljevića (Žuti i Mirza), Popaja, Koste, Đuđe, i braće mu...
- astrid
#619 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Gledam juče Džaleta,sjedi na klupici kod Queen-a,pred njim klipače,kačketć na glavi...nikakav

- Nekako s proljeća
#620 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
''Igr'o za raju, zanemario taktiku..''..čuveni momak sa Koševa. Nisam siguran da mu je brat Pinjo živ, mada bi mi bilo drago da jeste.?
Jel' ono bi: ''Jaro jaro''
- astrid
#621 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Mislim, da su oni tačnije sa Jezera
Džale uvijek sjedi na toj klupici(kad god prođem tim putem)..lijepo mi ga žao bude..kad skontaš šta je i ko bio
Ne znam tačno je li Pinjo živ ali ću se raspitati.
Dobro si za to "Jaro,jaro"
- vozač
#622 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
jel to pinjo što je u ratu vazda držo govor na titovoj?astrid wrote:Mislim, da su oni tačnije sa JezeraDžale uvijek sjedi na toj klupici(kad god prođem tim putem)..lijepo mi ga žao bude..kad skontaš šta je i ko bio
![]()
- astrid
#623 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ne znam je li u držao govor slabo sam se vrtila po titovoj u ratu ,ali to je onaj Pinjo što je prije rata trčao u šorcu..zima,ljetovozač wrote:jel to pinjo što je u ratu vazda držo govor na titovoj?astrid wrote:Mislim, da su oni tačnije sa JezeraDžale uvijek sjedi na toj klupici(kad god prođem tim putem)..lijepo mi ga žao bude..kad skontaš šta je i ko bio
![]()
Bio je i nurija lik što trči sa limunom..jednom ga pitali što nosi uvijek limun,a on odgovori da čovjek mora imati stalni kontakt sa vitaminima
Pinjo je umro malo polije rata.
Sjeća li se neko Suzija
-
Max Bunker
#624 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Iako ja pripadam generaciji koja u planu nije bila kada ste vi to sve zivjeli i prezivljavali, moram priznati da sa gustom citam sve ove vase komentare.
Za Pinju ( koji je trcao po gradu ) sam od Muhameda brice cuo da je smjesten u ustanovi za beskucnike vise Jagomira.
A taj Dzale...ko je on i sta je bio prije rata ? Mislim, vidim da ga raja zali a ne znam ko je i sta je bio prije rata ?
Za Pinju ( koji je trcao po gradu ) sam od Muhameda brice cuo da je smjesten u ustanovi za beskucnike vise Jagomira.
A taj Dzale...ko je on i sta je bio prije rata ? Mislim, vidim da ga raja zali a ne znam ko je i sta je bio prije rata ?
- astrid
#625 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Moj izvor onformacija je 99% tačan da je Pinjo(Džaletov brat)umro.(ali opet ću se raspitati kod njegovih bližih)Max Bunker wrote:Iako ja pripadam generaciji koja u planu nije bila kada ste vi to sve zivjeli i prezivljavali, moram priznati da sa gustom citam sve ove vase komentare.
Džale je bio u svoje vrijeme praaaavo zaheban lik