bez_ideje wrote:Onaj koji mi makazama,vodom i cesljem napravi odrzivu frizuru je dobar frizer !
Ovi cija se "umjetnost" slijeva niz slivnik cim se docepam kuce i sampona ,mogu da si je okace na jedan od Amsterdamskih pehara !
Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
-
StrasniVuk
#601 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
-
fancy girl
#602 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Definitivno za mene No1 Ado Karisik
- semmy
#603 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
izvini ali nemogu na ovo ostati ravnodusna...objasni mi sta je ovdje umjetnost, mozda sam ja malo glupa ali ovo veze nema sa umjetnoscu...Nisrin wrote:Ako ovo nije umjetnost pitam se onda sta jeste...
slika prva: napravljeno par pramenova u boji da istakne linije frizure. sta je tu umjetnost
slika druga: perika na glavi.opet nema umjetnosti
slika treca: ekstenzije sa pletenicama na glavi..gdje je tu umjetnost, i moja kcerka sa dvije god. pravi svojoj lutkici pletenece pa nekazem da je umjetnica..
slika cetvrta: perika..umjetnosti nigdje
za mene je dobar frizer onaj koji ce mojoj zelji udovoljiti, osisati me kako ja zelim ili mi dati savjet sta je za mene bolje i lakse za odzavati kod kuce...obojiti mi kosu kako ja zelim, kao sto je LaCici vec rekla da mi prekrije sijede i da nisam sarena
- nicy
#604 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ide li ko u salon Dona , kod Alena?
- nicy
#605 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ide li ko u salon Dona , kod Alena?
-
BIONA
#606 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Zene, imam problem
moja najbolja frizerka anela koja je radila u frizerskom salonu dundee u bagateli vise ne radi tamo, a promijenila je i broj telefona. Nemam pojma kako da je pronadjem, djevojka je super, ako je neko mozda prepozna neka mi javi pliz. inace ima plave oci,a ne znam kako se preziva
Hvala , hvala
Hvala , hvala
-
kaktus na prozoru
#607 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Postovane 
naletih na temu iz razloga jer sam i ja u potrazi za dobrim frizerom trenutno. Pod dobrim ne mislim na osobu koja ce me osisati onako kako ja zelim da me osisa (osim ukoliko to ne insistiram i dobro mi stoji), nego osobu koja ce u zavisnosti od mog stila, oblika lica i kvalitete kose predloziti mi sta bi mi najbolje stajalo i odgovaralo. Isto kao sto ja mogu voljeti odredjenu garderobu, ali ta garderoba ne odgovara mojoj figuri, tako je i sa frizurom (osim ukoliko, ponavljam, nisam 100% sigurna da mi nesto dobro stoji i idem na sigurnu opciju). Znaci, treba mi prijedlog frizera/frizerke kojem mogu otici i reci "osisaj me kako ti smatras da bi mi najbolje odgovaralo i stajalo", a da mi ista osoba ne kaze "pa ne znam, imas li ti kakvih ideja" i da ne izadjem kao strasilo iz frizerskog.. ne trazim puno, zar ne?
Ipak, jedan od zadataka frizera je da prepoznaju sta bi najbolje musteriji odgovaralo (kao sto je na kraju krajeva zadatak ljudi i iz ostalih struka..) 
naletih na temu iz razloga jer sam i ja u potrazi za dobrim frizerom trenutno. Pod dobrim ne mislim na osobu koja ce me osisati onako kako ja zelim da me osisa (osim ukoliko to ne insistiram i dobro mi stoji), nego osobu koja ce u zavisnosti od mog stila, oblika lica i kvalitete kose predloziti mi sta bi mi najbolje stajalo i odgovaralo. Isto kao sto ja mogu voljeti odredjenu garderobu, ali ta garderoba ne odgovara mojoj figuri, tako je i sa frizurom (osim ukoliko, ponavljam, nisam 100% sigurna da mi nesto dobro stoji i idem na sigurnu opciju). Znaci, treba mi prijedlog frizera/frizerke kojem mogu otici i reci "osisaj me kako ti smatras da bi mi najbolje odgovaralo i stajalo", a da mi ista osoba ne kaze "pa ne znam, imas li ti kakvih ideja" i da ne izadjem kao strasilo iz frizerskog.. ne trazim puno, zar ne?
- Irm@
#608 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
mislim da je najbolje da pregledas prethodno ispisano i sama odlucis ili eventualno pitas za savjet izmedju 2 ili 3 izbora.. jer ovako samo ce svaka zena opet svog frizera preporuciti sto se i radi na prethodnih 25 strana

- ciki4
#609 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Bila 3 puta. Prvi put - prezadovoljna, drugi pu onakonicy wrote:Ide li ko u salon Dona , kod Alena?
-
delirium.sa
#610 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
meni je ovo poslo od ruke sa frizerskim salonom "fashion" u hrasnom ili kod bristolakaktus na prozoru wrote:Postovane
naletih na temu iz razloga jer sam i ja u potrazi za dobrim frizerom trenutno. Pod dobrim ne mislim na osobu koja ce me osisati onako kako ja zelim da me osisa (osim ukoliko to ne insistiram i dobro mi stoji), nego osobu koja ce u zavisnosti od mog stila, oblika lica i kvalitete kose predloziti mi sta bi mi najbolje stajalo i odgovaralo. Isto kao sto ja mogu voljeti odredjenu garderobu, ali ta garderoba ne odgovara mojoj figuri, tako je i sa frizurom (osim ukoliko, ponavljam, nisam 100% sigurna da mi nesto dobro stoji i idem na sigurnu opciju). Znaci, treba mi prijedlog frizera/frizerke kojem mogu otici i reci "osisaj me kako ti smatras da bi mi najbolje odgovaralo i stajalo", a da mi ista osoba ne kaze "pa ne znam, imas li ti kakvih ideja" i da ne izadjem kao strasilo iz frizerskog.. ne trazim puno, zar ne?Ipak, jedan od zadataka frizera je da prepoznaju sta bi najbolje musteriji odgovaralo (kao sto je na kraju krajeva zadatak ljudi i iz ostalih struka..)
-
mumy
#611 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
mango -stometarkasemlaca wrote:Žene gdje na skidanje boje (crna je u pitanju) usput i na farbanje u neku svjetlosmeđu boju mojim farbama?. Koliko para?
- semmy
#612 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ni u ludilu u mango...poslije njih ce ti trebati oporavak i lijecenje kose sigurno godinu danamumy wrote:mango -stometarkasemlaca wrote:Žene gdje na skidanje boje (crna je u pitanju) usput i na farbanje u neku svjetlosmeđu boju mojim farbama?. Koliko para?
-
nejra2007
#613 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Da li neko zna, koji salon u Sa radi tretmane suhe i oštećene kose, ali da su stvarno efikasni ?
- Dide
#614 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Brijačnica Mušan Muške Šabeta, na Bistriku. Mislim da nema boljeg i jednostavnijeg u gradu Sarajevu za samo 4 markice

- Zatamnjena stakla
#615 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja idem gdje je pet maraka 
- Qler
#616 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Kod Ruse na Malti, 5KM
nema dalje 
- pochita_la
#617 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Danas sam bila u AS-u na socijalnom ....za pramenove i feniranje (bez sisanja) kose do ramena naplaćeno mi je 12o KM.... Od srca preporucujem da ga zaobiđete!
- Angel_of...
#618 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
U koji salon otici da znaju lijepo uraditi ombre pramenove??:)
- Bihnela
#619 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
takodje..pranje, solidno šišanje i loše feniranje...naplaceno 35 KMpochita_la wrote:Danas sam bila u AS-u na socijalnom ....za pramenove i feniranje (bez sisanja) kose do ramena naplaćeno mi je 12o KM.... Od srca preporucujem da ga zaobiđete!
-
didgeridoo
#620 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ASM - Alipasno A faza
- miss_heidi
#621 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ista stvar, sisanje kratke kose,,, bez feniranja... 30 KMBihnela wrote:takodje..pranje, solidno šišanje i loše feniranje...naplaceno 35 KMpochita_la wrote:Danas sam bila u AS-u na socijalnom ....za pramenove i feniranje (bez sisanja) kose do ramena naplaćeno mi je 12o KM.... Od srca preporucujem da ga zaobiđete!
nece me vise vidjeti...
- BadSanta
#622 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Zato ja uvijek prvo pitam za cijenu.miss_heidi wrote: ista stvar, sisanje kratke kose,,, bez feniranja... 30 KM![]()
nece me vise vidjeti...
Kad si siromašan naučiš da te nije stid prvo pitati a onda raditi.
-
Jadničak
#623 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
što se muškog frizera tiče,prekoputa cd shopa magaze na čaršiji,Atko se momak zove,šta taj radi muškoj glavi to su čuda jedna 
- semmy
#624 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
elite cosmetics u ulici koja iz titove vodi ka fisu, 50-tak m nize bbi centra. evo i br.033/921 097 frizer se zove ahmed i odlicno radi a i cijene su im okAngel_of... wrote:U koji salon otici da znaju lijepo uraditi ombre pramenove??:)
- semmy
#625 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
samo da se nadovezem na svoj prosli komentar o salonu mangomoda56 wrote:pochita_la wrote:Danas sam bila u AS-u na socijalnom ....za pramenove i feniranje (bez sisanja) kose do ramena naplaćeno mi je 12o KM.... Od srca preporucujem da ga zaobiđete!
to ti je u mangu 60KM plus sisanje i farbanje..prije isla u as kod harisa uzasno skup..imas u mangu jos kupon 20KM (4 feniranja) ja sam zadovoljna
http://www.polacijene.ba/komentari/97/
http://www.polacijene.ba/komentari/157/