Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
StrasniVuk

#601 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by StrasniVuk »

:lol: :lol:
bez_ideje wrote:Onaj koji mi makazama,vodom i cesljem napravi odrzivu frizuru je dobar frizer !
Ovi cija se "umjetnost" slijeva niz slivnik cim se docepam kuce i sampona ,mogu da si je okace na jedan od Amsterdamskih pehara !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fancy girl

#602 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by fancy girl »

Definitivno za mene No1 Ado Karisik
semmy

#603 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Nisrin wrote:Ako ovo nije umjetnost pitam se onda sta jeste...

Image

Image

Image
izvini ali nemogu na ovo ostati ravnodusna...objasni mi sta je ovdje umjetnost, mozda sam ja malo glupa ali ovo veze nema sa umjetnoscu...
slika prva: napravljeno par pramenova u boji da istakne linije frizure. sta je tu umjetnost :?
slika druga: perika na glavi.opet nema umjetnosti
slika treca: ekstenzije sa pletenicama na glavi..gdje je tu umjetnost, i moja kcerka sa dvije god. pravi svojoj lutkici pletenece pa nekazem da je umjetnica..
slika cetvrta: perika..umjetnosti nigdje

za mene je dobar frizer onaj koji ce mojoj zelji udovoljiti, osisati me kako ja zelim ili mi dati savjet sta je za mene bolje i lakse za odzavati kod kuce...obojiti mi kosu kako ja zelim, kao sto je LaCici vec rekla da mi prekrije sijede i da nisam sarena
nicy

#604 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by nicy »

Ide li ko u salon Dona , kod Alena?
nicy

#605 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by nicy »

Ide li ko u salon Dona , kod Alena?
BIONA

#606 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by BIONA »

Zene, imam problem :-) moja najbolja frizerka anela koja je radila u frizerskom salonu dundee u bagateli vise ne radi tamo, a promijenila je i broj telefona. Nemam pojma kako da je pronadjem, djevojka je super, ako je neko mozda prepozna neka mi javi pliz. inace ima plave oci,a ne znam kako se preziva :-)
Hvala , hvala :)
kaktus na prozoru

#607 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by kaktus na prozoru »

Postovane :)

naletih na temu iz razloga jer sam i ja u potrazi za dobrim frizerom trenutno. Pod dobrim ne mislim na osobu koja ce me osisati onako kako ja zelim da me osisa (osim ukoliko to ne insistiram i dobro mi stoji), nego osobu koja ce u zavisnosti od mog stila, oblika lica i kvalitete kose predloziti mi sta bi mi najbolje stajalo i odgovaralo. Isto kao sto ja mogu voljeti odredjenu garderobu, ali ta garderoba ne odgovara mojoj figuri, tako je i sa frizurom (osim ukoliko, ponavljam, nisam 100% sigurna da mi nesto dobro stoji i idem na sigurnu opciju). Znaci, treba mi prijedlog frizera/frizerke kojem mogu otici i reci "osisaj me kako ti smatras da bi mi najbolje odgovaralo i stajalo", a da mi ista osoba ne kaze "pa ne znam, imas li ti kakvih ideja" i da ne izadjem kao strasilo iz frizerskog.. ne trazim puno, zar ne? :D Ipak, jedan od zadataka frizera je da prepoznaju sta bi najbolje musteriji odgovaralo (kao sto je na kraju krajeva zadatak ljudi i iz ostalih struka..) :)
Irm@

#608 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Irm@ »

mislim da je najbolje da pregledas prethodno ispisano i sama odlucis ili eventualno pitas za savjet izmedju 2 ili 3 izbora.. jer ovako samo ce svaka zena opet svog frizera preporuciti sto se i radi na prethodnih 25 strana ;-) :)
ciki4

#609 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ciki4 »

nicy wrote:Ide li ko u salon Dona , kod Alena?
Bila 3 puta. Prvi put - prezadovoljna, drugi pu onako :-? , hajd kontam čovjek imao loš dan, treći put se frizure i ne sjećam jer me toliko šokirao neumjesnim (da ne kažem grublju riječ), komentarima o mušterijama, koje su bdw bile u salonu i vjerovatno ga čule :? , da sam rekla nikad više! A da ne govorim o cijenama, šišanje i feniranje poluduge kose 35 KM :shock:
delirium.sa

#610 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by delirium.sa »

kaktus na prozoru wrote:Postovane :)

naletih na temu iz razloga jer sam i ja u potrazi za dobrim frizerom trenutno. Pod dobrim ne mislim na osobu koja ce me osisati onako kako ja zelim da me osisa (osim ukoliko to ne insistiram i dobro mi stoji), nego osobu koja ce u zavisnosti od mog stila, oblika lica i kvalitete kose predloziti mi sta bi mi najbolje stajalo i odgovaralo. Isto kao sto ja mogu voljeti odredjenu garderobu, ali ta garderoba ne odgovara mojoj figuri, tako je i sa frizurom (osim ukoliko, ponavljam, nisam 100% sigurna da mi nesto dobro stoji i idem na sigurnu opciju). Znaci, treba mi prijedlog frizera/frizerke kojem mogu otici i reci "osisaj me kako ti smatras da bi mi najbolje odgovaralo i stajalo", a da mi ista osoba ne kaze "pa ne znam, imas li ti kakvih ideja" i da ne izadjem kao strasilo iz frizerskog.. ne trazim puno, zar ne? :D Ipak, jedan od zadataka frizera je da prepoznaju sta bi najbolje musteriji odgovaralo (kao sto je na kraju krajeva zadatak ljudi i iz ostalih struka..) :)
meni je ovo poslo od ruke sa frizerskim salonom "fashion" u hrasnom ili kod bristola
mumy

#611 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by mumy »

semlaca wrote:Žene gdje na skidanje boje (crna je u pitanju) usput i na farbanje u neku svjetlosmeđu boju mojim farbama?. Koliko para? :D
mango -stometarka
semmy

#612 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

mumy wrote:
semlaca wrote:Žene gdje na skidanje boje (crna je u pitanju) usput i na farbanje u neku svjetlosmeđu boju mojim farbama?. Koliko para? :D
mango -stometarka
ni u ludilu u mango...poslije njih ce ti trebati oporavak i lijecenje kose sigurno godinu dana
nejra2007

#613 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by nejra2007 »

Da li neko zna, koji salon u Sa radi tretmane suhe i oštećene kose, ali da su stvarno efikasni ?
Dide

#614 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Dide »

Brijačnica Mušan Muške Šabeta, na Bistriku. Mislim da nema boljeg i jednostavnijeg u gradu Sarajevu za samo 4 markice :) :) :)
Zatamnjena stakla

#615 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Zatamnjena stakla »

Ja idem gdje je pet maraka :lol:
Qler

#616 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Qler »

Kod Ruse na Malti, 5KM :) nema dalje :)
pochita_la

#617 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by pochita_la »

Danas sam bila u AS-u na socijalnom ....za pramenove i feniranje (bez sisanja) kose do ramena naplaćeno mi je 12o KM.... Od srca preporucujem da ga zaobiđete!
Angel_of...

#618 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Angel_of... »

U koji salon otici da znaju lijepo uraditi ombre pramenove??:)
Bihnela

#619 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Bihnela »

pochita_la wrote:Danas sam bila u AS-u na socijalnom ....za pramenove i feniranje (bez sisanja) kose do ramena naplaćeno mi je 12o KM.... Od srca preporucujem da ga zaobiđete!
takodje..pranje, solidno šišanje i loše feniranje...naplaceno 35 KM
didgeridoo

#620 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by didgeridoo »

ASM - Alipasno A faza
miss_heidi

#621 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by miss_heidi »

Bihnela wrote:
pochita_la wrote:Danas sam bila u AS-u na socijalnom ....za pramenove i feniranje (bez sisanja) kose do ramena naplaćeno mi je 12o KM.... Od srca preporucujem da ga zaobiđete!
takodje..pranje, solidno šišanje i loše feniranje...naplaceno 35 KM
ista stvar, sisanje kratke kose,,, bez feniranja... 30 KM :?
nece me vise vidjeti...
BadSanta

#622 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by BadSanta »

miss_heidi wrote: ista stvar, sisanje kratke kose,,, bez feniranja... 30 KM :?
nece me vise vidjeti...
Zato ja uvijek prvo pitam za cijenu.
Kad si siromašan naučiš da te nije stid prvo pitati a onda raditi.
Jadničak

#623 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Jadničak »

što se muškog frizera tiče,prekoputa cd shopa magaze na čaršiji,Atko se momak zove,šta taj radi muškoj glavi to su čuda jedna :D
semmy

#624 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Angel_of... wrote:U koji salon otici da znaju lijepo uraditi ombre pramenove??:)
elite cosmetics u ulici koja iz titove vodi ka fisu, 50-tak m nize bbi centra. evo i br.033/921 097 frizer se zove ahmed i odlicno radi a i cijene su im ok
semmy

#625 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

moda56 wrote:

to ti je u mangu 60KM plus sisanje i farbanje..prije isla u as kod harisa uzasno skup..imas u mangu jos kupon 20KM (4 feniranja) ja sam zadovoljna
samo da se nadovezem na svoj prosli komentar o salonu mango

http://www.polacijene.ba/komentari/97/

http://www.polacijene.ba/komentari/157/
Post Reply