Sulejman Bugari
-
pure_love
#601 Re: Sulejman Bugari
pa dobro albanci su 100 puta gori od nas,a ni turci nisu puno bolji,mi i turci smo tu negdje 
-
pure_love
#602 Re: Sulejman Bugari
KadSeMrtviProbudimo wrote:BHF_Manijak wrote: ...ja znam bruku hodza koji su bogatiji od njega,evo navest cu ti primjer Malkica,glavnog imama begove,kad bi ti rekao koliko zaradjuje,usro bise vjeruj! ...Nego mnogima je vatra,jao musliman,i to hodza a ima love,ah aman ja rabbi...putuje po zemljama,hoda,svijet ga voli,itd itd...
Imaju i vjernici kojima "propovijedaju" i Bugari i taj Malkić i ostali imami.
Kad bi znao kol'ko imaju, usr'o bi se, vjeruj..."ubiše se" od para![]()
A non-stop se mole da im ko ne umre, ko će silne novce nadavati hodžama i bulama za dženaze i ostalo...Sve honorarno, bez poreza i PDV, pored redovne plate, prikazane kao minimalac![]()
Kako vas nije sramota u pmSve dušebriznici, a - "kad bi ti rekao koliko zaradjuje,usro bise vjeruj!"
pa sto tebe to zanima,koliko vasi popovi zarade,valjda je to interesantnije?
u ostalom ne kontam te,valjda ima pravo da zaradjuje..imam Begove je to,halooo..."glavna" dzamija u BIH,normalno da ce zaradjivati dobro.A i Bugari,jako popularna licnost,normalno da i on zaradjuje
-
andrija2007
#603 Re: Sulejman Bugari
Eno i onaj forumaš Havana, prizno da je liječio gripu čajem i rakijom, valjda je čaj pio, a od rakije samo stavljo obloge
za skidanje temperature.
za skidanje temperature.
- BHF_Manijak
#604 Re: Sulejman Bugari
Cekaj ba,navedi mi te vjernike koji imaju od tih propovjednika love...sta izmisljasas bezveze i potvaras ljude,il` dokaze iznesi ili nemoj pricati nikako,mojne mi mlacenja prazne slame!KadSeMrtviProbudimo wrote:BHF_Manijak wrote: ...ja znam bruku hodza koji su bogatiji od njega,evo navest cu ti primjer Malkica,glavnog imama begove,kad bi ti rekao koliko zaradjuje,usro bise vjeruj! ...Nego mnogima je vatra,jao musliman,i to hodza a ima love,ah aman ja rabbi...putuje po zemljama,hoda,svijet ga voli,itd itd...
A non-stop se mole da im ko ne umre, ko će silne novce nadavati hodžama i bulama za dženaze i ostalo...Sve honorarno, bez poreza i PDV, pored redovne plate, prikazane kao minimalac![]()
Kako vas nije sramota u pmSve dušebriznici, a - "kad bi ti rekao koliko zaradjuje,usro bise vjeruj!"
-
pure_love
#605 Re: Sulejman Bugari
andrija2007 wrote:Eno i onaj forumaš Havana, prizno da je liječio gripu čajem i rakijom, valjda je čaj pio, a od rakije samo stavljo obloge
za skidanje temperature.
pa za obloge ide sirce ne rakija
-
pure_love
#606 Re: Sulejman Bugari
BHF_Manijak wrote:Cekaj ba,navedi mi te vjernike koji imaju od tih propovjednika love...sta izmisljasas bezveze i potvaras ljude,il` dokaze iznesi ili nemoj pricati nikako,mojne mi mlacenja prazne slame!KadSeMrtviProbudimo wrote:BHF_Manijak wrote: ...ja znam bruku hodza koji su bogatiji od njega,evo navest cu ti primjer Malkica,glavnog imama begove,kad bi ti rekao koliko zaradjuje,usro bise vjeruj! ...Nego mnogima je vatra,jao musliman,i to hodza a ima love,ah aman ja rabbi...putuje po zemljama,hoda,svijet ga voli,itd itd...
Druga stvar,kad neko umre,islamska zajednica placa hodze,a vjernici ako hoce dat ce od sebe nesto,ako ne,nikom nista...
sto se pravdas,pa neka su i milijarderi..ove poput andrija treba navici da je proslo vrijeme komunizma kada su vjernici bile fukare zadnje
-
andrija2007
#607 Re: Sulejman Bugari
Pa zar ne ide sirće za kisele krastavce?pure_love wrote:andrija2007 wrote:Eno i onaj forumaš Havana, prizno da je liječio gripu čajem i rakijom, valjda je čaj pio, a od rakije samo stavljo obloge
za skidanje temperature.
-
suspect_zero
#608 Re: Sulejman Bugari
andrija2007 wrote:Pa zar ne ide sirće za kisele krastavce?pure_love wrote:andrija2007 wrote:Eno i onaj forumaš Havana, prizno da je liječio gripu čajem i rakijom, valjda je čaj pio, a od rakije samo stavljo obloge
za skidanje temperature.
Kakve veze ima Bugari sa rakijom, sirćetom, krastavcima, kupusom, zimnicom???????
-
andrija2007
#609 Re: Sulejman Bugari
Nema direktne veze, ali valjda i on voli krastavce, kiseli kupus, zimnicu?
-
andrija2007
#610 Re: Sulejman Bugari
Pure love, pravite li gore u Švedskoj kakvu zimnicu ili kupujete gotovo?
-
pure_love
#611 Re: Sulejman Bugari
andrija2007 wrote:Pure love, pravite li gore u Švedskoj kakvu zimnicu ili kupujete gotovo?
pa nemam pojma sta rade u kuhinji,ja samo ulazim kada treba jesti
-
andrija2007
#612 Re: Sulejman Bugari
Evo samo da kažem da ja volim one kisele paprike, punjene sitno ribanim kupusom, po mogućnosti domaće,
eto neću više o hrani, gdje smo ono stali?
- BHF_Manijak
#613 Re: Sulejman Bugari
Da li hafizova mjeseca primanja premasuju mjesecno 5 ili 10 hiljada ili vam ga tisucaandrija2007 wrote:Evo samo da kažem da ja volim one kisele paprike, punjene sitno ribanim kupusom, po mogućnosti domaće,
-
pure_love
#614 Re: Sulejman Bugari
eh toga ima kod mene u frizideru,kupljeno u nekoj turskoj radnji..isto domace znaj

-
barby02
#615 Re: Sulejman Bugari
Mogu li ja koju ? Nisam Muslimanka nego krscanka i moram reci da mi se S. Bugari tj. njegov pristup i govor , jako svidja. Za nase BiH Muslimane, on je infuzija a takvog karizmatika se rijetko susrece. Covjek iz naroda i za narod, u svakom danu i dan za dan. Nije isprazan i jednolican nego po govorima koje sam slusala , jako pametan i dobar covjek. . Jako ga cijenim!
-
andrija2007
#616 Re: Sulejman Bugari
Ma vala, na ovoj skupoći i nisu to kakve pare.BHF_Manijak wrote:Da li hafizova mjeseca primanja premasuju mjesecno 5 ili 10 hiljada ili vam ga tisucaandrija2007 wrote:Evo samo da kažem da ja volim one kisele paprike, punjene sitno ribanim kupusom, po mogućnosti domaće,
eto neću više o hrani, gdje smo ono stali?![]()
Eto dotle smo stali
-
pure_love
#617 Re: Sulejman Bugari
BHF_Manijak wrote:Da li hafizova mjeseca primanja premasuju mjesecno 5 ili 10 hiljada ili vam ga tisucaandrija2007 wrote:Evo samo da kažem da ja volim one kisele paprike, punjene sitno ribanim kupusom, po mogućnosti domaće,
eto neću više o hrani, gdje smo ono stali?![]()
Eto dotle smo stali
sto se mene tice ja mu zelim i 20 hiljada
nego sta je to s harizmom i albancima...bugari,alili
- JBT
#618 Re: Sulejman Bugari
Eto, ja malo o ideologiji i principima. Ali, kao sto vidim, to je u kombinacijama oko Bugarija nebitna stvar. Preporucujem dzambo plakate sa sloganom: "Uzmi mi kad (i koliko) hoces ti, barem mene mozes uvijek imati....."
- BHF_Manijak
#619 Re: Sulejman Bugari
Jes` vala i ja se slazem,vjernici hudnjaci ionako nemaju,a bezobrazni hafiz im svima jos po dvije stoje uzme pri samom ulasku u Bijelu dzamiju,a dodatna stoja je razgovor sa njim poslije namazaJBT wrote:Eto, ja malo o ideologiji i principima. Ali, kao sto vidim, to je u kombinacijama oko Bugarija nebitna stvar. Preporucujem dzambo plakate sa sloganom: "Uzmi mi kad (i koliko) hoces ti, barem mene mozes uvijek imati....."
- JBT
#620 Re: Sulejman Bugari
Dragi Manijace, ako je ovo sve sto imas napisati, onda nisi trebao ni to napisati. Pojeftinjujes sam sebe. Neka ti dragi Allah dz. s. podari mir u dusi. 
- BHF_Manijak
#621 Re: Sulejman Bugari
Bez tog profinjenog cinizmaJBT wrote:Dragi Manijace, ako je ovo sve sto imas napisati, onda nisi trebao ni to napisati. Pojeftinjujes sam sebe. Neka ti dragi Allah dz. s. podari mir u dusi.
- JBT
#622 Re: Sulejman Bugari
Ja ti pozelim mir u dusi, a ti to nazivas cinizmom.Bez tog profinjenog cinizma
Hodza ne treba imati pare. To ti je takva "bransha". Svaki vjerski radnik, ako vjeruje u ono sto govori, nikad nece biti imucniji od prosjecnog vjernika u njegovom dzematu. Pa ako prosjecni dzematlija ima to sto je Bu(l)gari stekao od rata pa naovamo, onda nemam nista protiv.jel hodza i ima pare,lopov je!
- Johnny071
#623 Re: Sulejman Bugari
Ja ne znam kakva vam je ovo glupa prica, jel vi uopste znate sta i o cemu pricate ? Kakve pare, vikendice i sl. ? Covjek zivi u starijoj bosanskoj kuci, vozi citroena saxo koji je ispod 5000KM, prije toga je dugo vremena vozio golfa trojku dok se nije raspao... covjek uopste nije materijalista i ne napalcauje svoje usluge, sta vise ako se malo bolje raspitate znat cete sta radi i kako funkcionise, ovo sve znam zato sto mi je to prvi komsija, i sigurno je ovo sto ja govorim kompetentnije od vasih lupanja, ne znam samo kakva je svrha blacenja nekog na ovaj nacin ko nije to zasluzio niscim niti uradio nesto da bi tako nesto izazvao ? Stidite se.
- BHF_Manijak
#624 Re: Sulejman Bugari
Prva stvar,moras poceti zapazati moju ironiju koju sam naveo u postu sa vikendicama,parama,autima itdJohnny071 wrote:Ja ne znam kakva vam je ovo glupa prica, jel vi uopste znate sta i o cemu pricate ? Kakve pare, vikendice i sl. ? Covjek zivi u starijoj bosanskoj kuci, vozi citroena saxo koji je ispod 5000KM, prije toga je dugo vremena vozio golfa trojku dok se nije raspao... covjek uopste nije materijalista i ne napalcauje svoje usluge, sta vise ako se malo bolje raspitate znat cete sta radi i kako funkcionise, ovo sve znam zato sto mi je to prvi komsija, i sigurno je ovo sto ja govorim kompetentnije od vasih lupanja, ne znam samo kakva je svrha blacenja nekog na ovaj nacin ko nije to zasluzio niscim niti uradio nesto da bi tako nesto izazvao ? Stidite se.
@JBT,nije to takva bransa gdje ne smijes imati para,ne znam ko te je tome poducio,danas je to posao kao i svaki drugi,ha radio kao imam ha u Elektroprivredi,posao je posao...Ako smatras da ne trebaju efendije,hoces li ti svako jutro na sabah dolaziti i predvoditi dzemat...Ako cemo tom logikom kojom ti ides,pa danas u Sarajevu imas na stotine,i na hiljade siromasnih muslimana po dzematima,onda bi li i imami trebali kao primjer tim ljudima i kao izraz saucesca da isto budu siromasi i da prezivljavaju od danas do sutra?!
I da,kako mozes tvrditi da nije cinizam,a onda jos iza se i sprdati sa Bugarijevim prezimenom dodajuci "l" u zagradu,ako ne cijenis covjekov rad i trud i sve sto je napravio,onda ga respektuj makar kao covjeka i stanovnika ovoga grada,to je jedan od osnovnih postulata ljudskosti,cijeni covjeka kao covjeka bezu obzira na rasu,naciju,vjeru itd
- Johnny071
#625 Re: Sulejman Bugari
ma znam da si ti to irnocnicno napisao, ali nazalost ima onih kojima je stvarno misljenje kao tvoj ironicni komentar, to je njima bilo upuceno.