kakvim ba frontovima,vidis,ja u kljin a one u plocu.pitt wrote:Vidi hareta sto se zado po svim frontovima:D:D
klin i ploca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PR80.
Pa zar nije moja pojava dovoljna podrska?Harrys wrote:nisam,pa nisam, pa sta sad.postoji dobra volja, daj bar malo moralne podrske.PR80. wrote:Ma sto nisi pratio sve kurseve, sad se moras sam snalaziti.Harrys wrote: Treba me podrzati malo,na pocetku.![]()
![]()
![]()
![]()
-
PR80.
Iako sam ja "navijena" to ne znaci da moj program nije dobro isplaniran...Harrys wrote:ma znam da pricas,ko navijena,samo pitam da li zapjevas,da preporucim pjesmu.PR80. wrote:
Pa lakse je mozda bilo pitati da li ja uopste ikad cutim.![]()
-
Harrys
moze li jedna kao izuzetak za uspavanku.PR80. wrote:Iako sam ja "navijena" to ne znaci da moj program nije dobro isplaniran...Harrys wrote:ma znam da pricas,ko navijena,samo pitam da li zapjevas,da preporucim pjesmu.PR80. wrote:
Pa lakse je mozda bilo pitati da li ja uopste ikad cutim.![]()
![]()
Zato ne mozete gospodine nesto preporucit posto sam bookirana vec par sedmica unaprijed sa pjesmama.
![]()
-
PR80.
Rekla sam da lochem vecheras, meni je tek noch pochelaHarrys wrote:moze li jedna kao izuzetak za uspavanku.PR80. wrote:Iako sam ja "navijena" to ne znaci da moj program nije dobro isplaniran...Harrys wrote: ma znam da pricas,ko navijena,samo pitam da li zapjevas,da preporucim pjesmu.![]()
Zato ne mozete gospodine nesto preporucit posto sam bookirana vec par sedmica unaprijed sa pjesmama.
![]()
-
_BaykoNoor_
A sevapa mog, moje radosti i veselja sto sam vam otvorio ovaj topic. Sta bi tek bilo da sam otvorio topic u kome se hvalim super komunikacijom i razumijevanjem sa voljenom...
Samo nastavite pricu, nema stajati dok se topic ne otvori 9000 puta

Samo nastavite pricu, nema stajati dok se topic ne otvori 9000 puta
-
PR80.
dje si ambasadoru?_BaykoNoor_ wrote:A sevapa mog, moje radosti i veselja sto sam vam otvorio ovaj topic. Sta bi tek bilo da sam otvorio topic u kome se hvalim super komunikacijom i razumijevanjem sa voljenom...![]()
![]()
![]()
Samo nastavite pricu, nema stajati dok se topic ne otvori 9000 puta![]()
-
Harrys
Evo,ja cu da zapjevam ovu u tvoje ime:znas na koju mislim,pocinje:PR80. wrote:
Rekla sam da lochem vecheras, meni je tek noch pochela... Jedino te mogu sutra kontaktirati pa da mi koju zapjevash za dobro jutro!
![]()
pijem da ga zaboravim,a zelja se veca stvara.
-
PR80.
Meni se vise pjeva:Harrys wrote:Evo,ja cu da zapjevam ovu u tvoje ime:znas na koju mislim,pocinje:PR80. wrote:
Rekla sam da lochem vecheras, meni je tek noch pochela... Jedino te mogu sutra kontaktirati pa da mi koju zapjevash za dobro jutro!
![]()
pijem da ga zaboravim,a zelja se veca stvara.![]()
Nosite ovu pjesmu zadnji put,
u jednu ulicu kraj rijeke
Zauvijek zabranjenu samo za Harkine korakeee
EEEEEEEEEEEEEjjjjjjjjjjj.
-
Harrys
PR80. wrote:Meni se vise pjeva:Harrys wrote:Evo,ja cu da zapjevam ovu u tvoje ime:znas na koju mislim,pocinje:PR80. wrote:
![]()
pijem da ga zaboravim,a zelja se veca stvara.![]()
Nosite ovu pjesmu zadnji put,
u jednu ulicu kraj rijeke
Zauvijek zabranjenu samo za Harkine korakeee
EEEEEEEEEEEEEjjjjjjjjjjj.
EEEEEEEEEEEEEjjjjjjjjjjj drugo jel ti zao
rastanak se primakao
ode Harka da pajka
-
PR80.
E moja tigris... Kako se borim sa Harkom morala sam da ugradim i alarm...tigris wrote:PR80. wrote:Vidim da sam dobila asistenta hvala Bogu....![]()
Jesam se lomila sama sa Harkom vec dug period.![]()
joj kako uleti tacna ko smrt eeeeeeee sto ti je erka![]()
sta li bi bilo da sam ostala![]()
Vrijeme je da i njega neko prokontrolise...
-
tigris
ma vjerujem ti sve draga 80-tko koji je to folirant sinoc sam mu sve glavom od prozor lupala a fino je rekao da ce bit pritvoren........PR80. wrote:E moja tigris... Kako se borim sa Harkom morala sam da ugradim i alarm...tigris wrote:PR80. wrote:Vidim da sam dobila asistenta hvala Bogu....![]()
Jesam se lomila sama sa Harkom vec dug period.![]()
![]()
![]()
![]()
Vrijeme je da i njega neko prokontrolise...![]()
nista treba probat jastucima gadjat
-
PR80.
Ma jastuci su mekani za njega...tigris wrote:ma vjerujem ti sve draga 80-tko koji je to folirant sinoc sam mu sve glavom od prozor lupala a fino je rekao da ce bit pritvoren........PR80. wrote:E moja tigris... Kako se borim sa Harkom morala sam da ugradim i alarm...tigris wrote:
![]()
![]()
![]()
nista treba probat jastucima gadjat![]()
-
tigris
ma onda da probaj ti kakvim sirom tvrdim imas veci izborPR80. wrote:Ma jastuci su mekani za njega...tigris wrote:ma vjerujem ti sve draga 80-tko koji je to folirant sinoc sam mu sve glavom od prozor lupala a fino je rekao da ce bit pritvoren........PR80. wrote: E moja tigris... Kako se borim sa Harkom morala sam da ugradim i alarm...![]()
![]()
![]()
nista treba probat jastucima gadjat![]()
![]()
ja cu da ga jastucim