Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑09/09/2025 21:41
Ok je ovo, obzirom da je najjači protivnik u grupi. Čvrsto nazad, naprijed tupi ali očekivano. Starac Edin, srce hoće, a tijelo neda. Spor, trom, jebi ga. Samo ne znam ako je već ovakav što nam onda lik povede loptu, čuva je. Logično je da ovo radi neko drugi. A ostali nevidljivi, pomalo se sakrivaju iza Džeke.
Austrija nije dva puta ušla u šesnaesterac. U 23 minuti prvi put vidjeli našeg golmana. I zamalo da primimo gol u tom prvom prelasku gola. Jebo te svi se nabili na gol, svi stoje kod Vasilja.
Možemo do pobjede, samo mora se brže igrati.
ovo je samo bilo pitanje vremena, kada će nas Džeko usporavati...zato bi ga stavio na amc, malo povukao nazad i dao mu slobode, da se ne troši..ima čoek pas i zna igrat i tu bi nam valjao, a onu dvojicu malaca na krila, neka trče i prave haos
Ma ništa sa tim ne bi dobili ja mislim. Ostali veznjaci bi morali trčati više da bi pokrili nedostatak jer je on spor. Ili napadač ili ništa, nema potrebe da se topla voda izmišlja.
nema veze...tu i može biti spor...sjeti se Misketa
Logovan wrote: ↑09/09/2025 21:42
Idiot, jebo mu ja mater, hodaj kao sav normalan svijet
Autistični debil, misli da je zabavan.
Ne provaljujte se, imao čovjek dvije operacije noge i ne može hodati.
Boli nas neka stvar, još reklamira nekog proizvođača koji ga sponzoriše. Imaju kolica, imaju štake, jebo mu biciklo svapsku prepotenciju. Baš zbog njega bih volio da ih uzmemo.