Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑01/03/2025 00:17
Od Gavrilovic mesnog nareska nema boljeg, a on je od gice. Iako ti naresci nisu zdravi ali kad hoces nesto na brzaka sa jajima, od Gavre nema boljeg.
pik vrbovec uvijek bio bolji 5x od njega ,nema onih komada masnoce i zlipa
JoseMujica wrote: ↑06/03/2025 11:35
ne mogu vjerovati da u ovim okolnostima uopće ulazite u ove objekte, a kamo li da tu trošite pare
mada, nakon Manjinih pekara, ništa ne treba da bude iznenađenje
A šta bi trebali ljudi da rade Mujice? jeli i ti to širiš paniku radi Laktaškog medvjeda? Treba ga ignorisati i sve slične kao on i ne zamarati se idiotima.
Last edited by Better Man on 06/03/2025 11:43, edited 1 time in total.
ne mogu vjerovati da u ovim okolnostima uopće ulazite u ove objekte, a kamo li da tu trošite pare
A šta bi trebali ljudi da rade Mujice? jeli i ti to širiš paniku radi Laktaškog medvjeda? Treba ga ignorisati i sve slične kao on i ne zamarati se idiotima.
ne širim nikakvu paniku, ne razmišljam kolika budaletina moraš biti da finansiraš nekoga ko te svakodnevno pljuje i mrzi
Kod koga preporučuješ da ulazimo i trošimo pare rodijak?
kod onih što te ne hraču i ne mrze...kod koga god da uđeš čitaj etikete...ko proizvodi, ko uvozi, ko distribuira
Ne kontam.
Ko me to hrače i mrzi?
U Bingu više od 50% stvari iz Srbije, robne marke im iz Srbije.
Ostatak ponude drži "jevrejski" lobi.
Ko koga tu hrače i mrzi?
Prijatelj moga neprijatelja je moj neprijatelj.
Šta predlažeš?
ne širim nikakvu paniku, ne razmišljam kolika budaletina moraš biti da finansiraš nekoga ko te svakodnevno pljuje i mrzi
Izvini, ali tebi odavno nisu sve na broju i izgubio si zdrav razum.
Izvini, ali tebi odavno nisu sve na broju i izgubio si zdrav razum.
možda...jebga stari se
al ja opet mislim da živim u realnosti, a ne u deluzijama nečijih spinova
svakaki su lopovi i banditi ovdje vladali, ali se nikada nije lagalo koliko danas