TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Moderator: _BataZiv_0809
- HAVANA
#601 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Evo upravo mi djecacic od 15 godina ostavi u kaficu na sto snaga naroda,aljosa campara nakav...Debilizam naroda bi bolje pristajalo...Zerina pjesma svira,snaga naroda na stolu...Jebo alan ford.
- insomnia78
#602 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Cenim da bi uz Zeru vise pasala neka Tudjmanovska
- Banksy
#603 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Više na ovog prvog, manje na ove druge.HAVANA wrote:
Znalo se mane traziti i lajati i na kemicu,mirzu,davorina...
Jedina sreća u nesreći je što su Mirza i Davorin umrli u vrijeme 'starog' Sarajeva, pa su sahranjeni u Aleji velikana, a dobili i nekakav park u centru. Kemicu je novo Sarajevo zagrnulo negdje na Barama, a sjećanja na njega danas čuvaju Zagreb i Beograd.
-
julisiz es grant
#604 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Taj Aljosa je sin tvog bivseg jednomisljenika i visokog komunistickog funkcionera rahmetli Avde Campare, koji je drmao prijeratnim Sarajevom u zlatnim godinama. Kasnije postao jednako istaknut SDA-ovac.HAVANA wrote:Evo upravo mi djecacic od 15 godina ostavi u kaficu na sto snaga naroda,aljosa campara nakav...Debilizam naroda bi bolje pristajalo...Zerina pjesma svira,snaga naroda na stolu...Jebo alan ford.
- HAVANA
#605 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Mog.julisiz es grant wrote:8
Taj Aljosa je sin tvog bivseg jednomisljenika i visokog komunistickog funkcionera rahmetli Avde Campare, koji je drmao prijeratnim Sarajevom u zlatnim godinama. Kasnije postao jednako istaknut SDA-ovac.HAVANA wrote:Evo upravo mi djecacic od 15 godina ostavi u kaficu na sto snaga naroda,aljosa campara nakav...Debilizam naroda bi bolje pristajalo...Zerina pjesma svira,snaga naroda na stolu...Jebo alan ford.
-
radostan dan
#606 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
kemo, žera, davorin vas izdo sa prvim koncertom u bg nakon rata...brega, čola, loša, tifa, džumhur...
jbt, pa vama je i fuki backović zbriso u italiju.
niko ne ostade...majke mi, uskoro ćete imati ozbiljan problem sa deficitom kako izvođača, tako i domaćih izdajnika među njima.
niko ne ostade...majke mi, uskoro ćete imati ozbiljan problem sa deficitom kako izvođača, tako i domaćih izdajnika među njima.
- HAVANA
#607 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Last edited by HAVANA on 23/09/2018 12:54, edited 1 time in total.
-
nakavnikakav
#608 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
More'l spisak onije šo Saraj'vo smatra zasluznijema?
- insomnia78
#609 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Jes. Rokeri su inace poznati po ovome. On i Bora Čorba. Eno i vojvoda korigivo stavove preselio se kod beckih konjusara u Sloveniju. Jedan Šešelj je za njih gospodin. To treba tuci dje sretnes
- Banksy
#610 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Sarajmen wrote:Banksy wrote:
- HAVANA
#611 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Ko nama valja? Da cujem vrle kriticare svega,od muzike do privrede,biznisa,glume,kulinarstva...svega u sta se petljaju zli jezici.Jednostavno pitanje.Ko valja? 5 imena.Dje ovaj ginekolog sto mi se vazda ljepi na post,de napisi ti tvoje pozitivne?
- drag_gost
#612 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Je li se ovo jos ovdje bistri Tifa? Je li mu to Saraj'vo ne moze halaliti sto pjeva u Srbiji?
Moj HAVANA, nije se za ovakve u ovakvom vremenu ni vrijedilo boriti.
Moj HAVANA, nije se za ovakve u ovakvom vremenu ni vrijedilo boriti.
- insomnia78
#613 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Pa uvjek si mogo reci nije ovo moj rat i onda “kako svi rade, prijavis se na front kofol dobrovoljno...za mjesec, dva fataj se Kanade”
Ono provlaci se stav kao da si imo izbora
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#614 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
+1HAVANA wrote:Ko nama valja? Da cujem vrle kriticare svega,od muzike do privrede,biznisa,glume,kulinarstva...svega u sta se petljaju zli jezici.Jednostavno pitanje.Ko valja? 5 imena.Dje ovaj ginekolog sto mi se vazda ljepi na post,de napisi ti tvoje pozitivne?
i ja ga cekam
- CPT
#615 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Nije on to bas tako reko' al eto treba pred Srbima nastupati...piupiu wrote:frajer je rek'o da on ne zna ko su ti ljudi, u fazonu, ko se može popeti na brdo i pucat', on ne zna ko su ti (takvi) ljudi
- Edin H.
#616 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Dobarjulisiz es grant wrote:8
WTF was Avdo?
- HAVANA
#617 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Kako ba ne znas avdu,nama je avdo najpreci bio. 
-
RasAlGhul
#618 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Imamo Hanku Paldumradostan dan wrote:kemo, žera, davorin vas izdo sa prvim koncertom u bg nakon rata...brega, čola, loša, tifa, džumhur...
- Edin H.
#619 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Ne zivi se od have, BiH ili preciznije jedan dio Federacije je malo trziste.radostan dan wrote:kemo, žera, davorin vas izdo sa prvim koncertom u bg nakon rata...brega, čola, loša, tifa, džumhur...
Svi nabrojani, osim Damira, zive od koristenja jezika, koji imam utisak
Tifa je bio frontalni kokuz prije nego sto se ponovo povezao sa Goranom i otisao raditi u Beograd.
Covjek ocigledno voli Sarajevo, nije ga mogao skroz napustiti, vjerovatno je u dusi Jugosloven, pa sad pokusava nesto da izbalansira, da se malo dodvori svima, pa to cesto djeluje nemusto, pogotovo pod utjecajem sredstava za relaksaciju tijela i psihe.
-
radostan dan
#620 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
meni je to jasno, ali ti nemaš prava da zbog toga što je meni to jasno oduzimaš pravo da preskačem ove kojima to kao nije jasno.Edin H. wrote:
Covjek ocigledno voli Sarajevo, nije ga mogao skroz napustiti, vjerovatno je u dusi Jugosloven, pa sad pokusava nesto da izbalansira, da se malo dodvori svima, pa to cesto djeluje nemusto, pogotovo pod utjecajem sredstava za relaksaciju tijela i psihe.
- Edin H.
#621 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Duboko se izvinjavam, necu vise nikada.radostan dan wrote:meni je to jasno, ali ti nemaš prava da zbog toga što je meni to jasno oduzimaš pravo da preskačem ove kojima to kao nije jasno.Edin H. wrote:
- piupiu
#622 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Ja sam tako čula. Vjerovatno zato što ne živim po principu da svakoj rečenici, intervjuu, pojavi... brojim krvna zrnca, pripisujem etničko značenje i mjerim političku podobnost. Da je neko pričao o ovom tendencioznom voditelju, o tom njegovom 'ajmo reć' usred Sarajeva, skontala bih. A ovo s Tifom ne kontam...CPT wrote:Nije on to bas tako reko' al eto treba pred Srbima nastupati...piupiu wrote:frajer je rek'o da on ne zna ko su ti ljudi, u fazonu, ko se može popeti na brdo i pucat', on ne zna ko su ti (takvi) ljudi
- drag_gost
#623 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Izbora je bilo. Nego, jesi li ti imao izbora?insomnia78 wrote:Pa uvjek si mogo reci nije ovo moj rat i onda “kako svi rade, prijavis se na front kofol dobrovoljno...za mjesec, dva fataj se Kanade”
- insomnia78
#624 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Nisam. Mor’o ostati s muslemanima
-
hAZNADAR
#625 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Pa i ona je bila na Grand,...RasAlGhul wrote:Imamo Hanku Paldumradostan dan wrote:kemo, žera, davorin vas izdo sa prvim koncertom u bg nakon rata...brega, čola, loša, tifa, džumhur...
niko ne ostade...majke mi, uskoro ćete imati ozbiljan problem sa deficitom kako izvođača, tako i domaćih izdajnika među njima.![]()
Morate shvatiti ljudi da pjevaci moraju od necega zivjeti. U BiH je slaba zarada i tirazom i koncertima. Zagreb puno bolji a Beograd najbolji. Svako bi dusu prodao da moze uspjeti u Srbiji jer je tu zarada puno veca, jednostavno vise ljudi, vise koncertnih mjesta,... Sarajevo je uvijek bilo veci rasadnik umjetnika koji su isli van negoli sto su tu dolazili da zive. Ne samo u muzici, i u sportu recimo. A i sto su dosli - Sarajevo im je bila samo odskocna daska. I to se desavalo i u YU. Kusta da je ostao u Sarajevu ili uz Sarajevo bi danas bio go q i matrijelno i vjerovatno bez jos jedne nagrade. I opet i popljuvan za sitnicu od Bosanaca.
Logicno je da neko ko se pokusava prodati u Srbiji malo i prilagodi pricu, - do neke granice naravno. Tifa je u svom interwiev vise profesionalan negoli spontan. Pohvalio je Bregu jer valja i koju njegovu pjesmu otpjevati i mozda legne jos koja turneja Dugmeta. A prica nezna se ko je koga gadjao je blaze od uobicajene srpske kako su branili svoje polozaje od povampirenih dzihadista. Ono u sredini, nije skroz ni tamo ni vamo,.. moze se svakako protumaciti, nije ni nas ni njihov,... vrlo pametno odradjeno.