pustopoljina wrote:Da napisem sta mislim, dobila bih ban.Rootboi wrote:Hey bro don't hate the playa hate the game.
Ovako...rijec od tri slova. Prvo slovo f

?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pustopoljina wrote:Da napisem sta mislim, dobila bih ban.Rootboi wrote:Hey bro don't hate the playa hate the game.
Ovako...rijec od tri slova. Prvo slovo f

Kako to mislite da kradeBoemica wrote:Prijatelj mi se zbog žene s' horsa skinuopustopoljina wrote:A i to je za temu- zene samo hoce paradziju...imao nesto malo, nesto davao svojima...tope se pare kad bez neceg ne mozesa ovaj nije mogao bez trave
![]()
I ta drskost da krade
Imam evo uskoro 25 godina i živim sa 4 druge osobe, nikad, nikad, nikad, nisam uzela novac ni od koga od njih, da nisam prvo pitala, ili ako sam uzela, to je samo jer je bio na vidnom mjestu, meni je trebalo, uzela sam, ali sam odmah rekla. Nikad nikome od njih nisam pogledala u novčanik/torbu. Ako mi trebaju pare, tražim, donesem mami torbu i čekam da mi ona izvadi.Dino34 wrote:Kako to mislite da kradeBoemica wrote:Prijatelj mi se zbog žene s' horsa skinuopustopoljina wrote:A i to je za temu- zene samo hoce paradziju...imao nesto malo, nesto davao svojima...tope se pare kad bez neceg ne mozesa ovaj nije mogao bez trave
![]()
I ta drskost da krade
Pa ako smo u vezi, onda je ono moje istovremeno i tvoje.
Ako ti treba lova, uzmi iz mog novčanika. Ne moraš pitat.
Ali, budi fina i ostsvi koju kintu ako bih ogladnio da mogu neš pojs.
Razumijem. Poštujem i taj način razmišljanja. Kao što rekoh, veza je kompromis. Sad, ako mlada neće da dijelimo, onda je tako i to mi je ok.Boemica wrote:moje je moje, njegovo je njegovo
Ako ti ova rodi tp petero djece,vodim vas na sampite sve skupa.insomnia78 wrote:Cuj kako. Pa na instagramu
Da, u slučaju tvoje drugarice, definitivno se radilo o krađi.pustopoljina wrote:Uzmes 100km i usutis se.
Uzmes 50km i usutis se.
Kradja, dabome.
Ma jasta.pustopoljina wrote:Uzmes 100km i usutis se.
Uzmes 50km i usutis se.
Kradja, dabome.
Ne znam,ja nisam imao problema.moonca wrote:Muskarac: pusi, drogira SE, mijenja zenske I ne zna Ni Jaje skuvati____ da li je pozeljan..To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha.
Eki to.Boemica wrote:Ma jasta.pustopoljina wrote:Uzmes 100km i usutis se.
Uzmes 50km i usutis se.
Kradja, dabome.
To sto je narkoman mogla bih halaliti, al sto je lopov, jok
Ma pricam o ovom konkretnom slucaju.HAVANA wrote:Eki to.Boemica wrote:Ma jasta.pustopoljina wrote:Uzmes 100km i usutis se.
Uzmes 50km i usutis se.
Kradja, dabome.
To sto je narkoman mogla bih halaliti, al sto je lopov, jokPa to je usko povezano.Kad zafali iz kamena bi stoju iscupo,nema labavo,mora.Nece u konzumu na kasi radit za zuto.
Nema ništa gore kad je neko ovisnik, a pogotovo kad su oboje. Žena i ja imamo zajedničke prijatelje (par) koji su u tim vodama. Malo malo se posvađaju jer jedno drugom uzimaju pare bez pitanja za drogu, pa kad im nestane i ne znaju šta će sa sebe onda posuđuju pare od ostalih. Imali preko 20k KM koje su dobili od familije da opreme novi stan... kupili možda 6 stvari ukupno, a ostalo sve dali na drogu i provode.pustopoljina wrote:Prijateljica je zivjela godinu sa likom...da bi joj se jednom ucinilo da joj nema para iz novcanika.
Nije bila ni sama sigurna da ih mozda nije potrosila...ali bilo je 100km...nije se mogla sjetiti da ih je razbila.
Ode slijedece sedmice i podigne 50. I ostavi opet novcanik...jedna jedina novcanica.
Ukrao.
Trava i tablete.
Izbacila ga.
Dino34 wrote:
Meni ova nova izgleda ko narcisčić.
Tražim ovo, tražim ono, visoka sam...
Kasnije saznaš da je žiletić od 170. Dakle, jedva šteku dohvati![]()
Osim toga, ima jako loše mišljenje o muškarcima.
Curica od 25 godina a već zna šta hoćemo. Ono, da barem zna. Nažalost, radi se o pogrešnim zaključicima kako smo neki pećinski ljudi koji mlate žene i ne dozvoljavaju da progovore
Naravno da situacija na terenu nije ni blizu. Ma, 180 stepeni od onoga što misli.
Naravno da ima kretena kao i svugdje u svijetu, ali kod zdrave većine, žena je ta koja se pita.
Kod nas i turaka je identična situacija.
Gledajući s vana, žena ne smije pisnut.
Ali kad mali zmaj dođe u svoja četiri zida, onda je žena ta koja kosi, a on vodu nosi
Tj, dogovaraju se.
Tako je čak i kod onih ultrakonzervativnih.
Ovo me podsjeti...kod moje mame pola para je ispod 26 hrpi haljinki u ormaru. Pošalje me po neki komad odjeće, ja zavrnem hrpu, ispod 3 cenera. Stvarno se ne sjećam da sam ikad sama uzela pare odatle nego odem njoj i tražim. Nekako se osjećam kad dignem onu hampu, ko da sam joj zagazila u novčanik.Boemica wrote:
Imam evo uskoro 25 godina i živim sa 4 druge osobe, nikad, nikad, nikad, nisam uzela novac ni od koga od njih, da nisam prvo pitala, ili ako sam uzela, to je samo jer je bio na vidnom mjestu, meni je trebalo, uzela sam, ali sam odmah rekla. Nikad nikome od njih nisam pogledala u novčanik/torbu. Ako mi trebaju pare, tražim, donesem mami torbu i čekam da mi ona izvadi.
Nema mi ništa gore nego kad pitam prijateljicu da mi da nešto a ona mi kaže "uzmi iz moje torbe", znači ne, u tuđe torbe i novčanike ne zavirujem.
Tako da jeste ... ukrao je.
A to, sve je moje tvoje, samo reci ne pitam za cjenuglupost, moje je moje, njegovo je njegovo
Nisi. Ti si klon.Millie18 wrote: Nisam ja nikakav narciscic. Ni ziletic. A ni curica.
Klon?MarlboroGold wrote:Nisi. Ti si klon.Millie18 wrote: Nisam ja nikakav narciscic. Ni ziletic. A ni curica.
Hajde priznaj ciji si klon. Vidis da smo te razotkrili.Millie18 wrote:Dino34 wrote:
Meni ova nova izgleda ko narcisčić.
Tražim ovo, tražim ono, visoka sam...
Kasnije saznaš da je žiletić od 170. Dakle, jedva šteku dohvati![]()
Osim toga, ima jako loše mišljenje o muškarcima.
Curica od 25 godina a već zna šta hoćemo. Ono, da barem zna. Nažalost, radi se o pogrešnim zaključicima kako smo neki pećinski ljudi koji mlate žene i ne dozvoljavaju da progovore
Naravno da situacija na terenu nije ni blizu. Ma, 180 stepeni od onoga što misli.
Naravno da ima kretena kao i svugdje u svijetu, ali kod zdrave većine, žena je ta koja se pita.
Kod nas i turaka je identična situacija.
Gledajući s vana, žena ne smije pisnut.
Ali kad mali zmaj dođe u svoja četiri zida, onda je žena ta koja kosi, a on vodu nosi
Tj, dogovaraju se.
Tako je čak i kod onih ultrakonzervativnih.
Nisam ja nikakav narciscic. Ni ziletic. A ni curica.
Puno ste se uhvatili za par nekih mojih preferencija, koje realno svako od vas ponaosob ima.
I da, sta hocete? Da se dogovarate sa zenom kao partnerom u zivotu? Pa lijepo, valjda upoznam i takvih.
A kako ste vec sve upratili, mogli ste upratit i dio u kom sam napisala da je najvaznije kakav je prema meni.
Po svemu ovome, 'curica' treba samo prihvatit prvog muskarca koji je skuzi.
Pa da li ste realni?
A kad vec tako pricate, cemu onda vasi kriteriji po kojima birate, sto ne zavrsite sa bilo kim?
Cemu onda uopste kriteriji ikakvi za zenu vrijednu braka?
Nema šta ni priznat, kad nešto hoće a onda kad malo bolje skonta, neće to nego sasvim drugo.cendlerbing wrote:Neka vala, kad još nismo nikad dobili od tebe priznanje, šta ona ima priznavati.
Tako su i meni govoriliMillie18 wrote:Klon?MarlboroGold wrote:Nisi. Ti si klon.Millie18 wrote: Nisam ja nikakav narciscic. Ni ziletic. A ni curica.![]()
Ziv i zdrav bio