To su igraci sa sampionskim mentalitetom I mnogo fudbalski skolovaniji od pomenutih uz izuzetak dzeke, a u pravu si I za musemica.luckylaka wrote:The 51st State wrote:Kovacevic je moro braniti prije ove prevare od sehica, mujakic je imo mjesta pored panjeva zukanovica I sunjica, a ni ahmetovic se ne bi obruko pored ovakvog dzeke.![]()
jedino sto bi Musemic bolje odradio od ovog kloca.
Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The 51st State
#601 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
-
Bazinga1234
#602 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ispehira nas Vitoo.
- skafiskafsnjak
#603 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ljubavna svadjaLogovan wrote:Pokušaj da me ne citiraš.Vitoo wrote:Sreco a cemu si se nadao.. Jesam fino najavio... mi odavmo imamo igru z k.. samo je pitanje bilo jebena Finska jesu jakuLogovan wrote:Sramota! Jebite se svi redom!Saric aka Modric Civic Marcelo itd...
Pukki uvali nam ga TukkiA to "srećo", tako zovi nekoga drugog.
- p206
#604 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
baš... sjećam se i kad je Pape govorio(kad su se određivali datumi utakmica) da neće više od jedne utakmice na kraju sezone i to sa nekim bezveze protivnikomCrvena Tifoza wrote:Ne pamtim kad smo zadnji put dobili neku tekmu u ovom terminu. Naši igrači čim se zavrsi sezona, i ne misle vise na fudbal do osmog mjeseca.
mi najbolje igramo u 10-11 mjesecu
malo je tu profesionalizma..
- Better Man
#605 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ni baraž mi ne možemo proći.Mustang1 wrote:Bosnia and Herzegovina[GW] 13ja71 wrote:Ko su nam potencijalni kandidati u baražu
Ukraine[GW] 14
Denmark[GW][H] 15
Sweden[GW] 16
Russia[H] 17
Austria 18
Wales 19
Czech Republic 20
Slovakia 21
Turkey 22
Republic of Ireland[H] 23
Northern Ireland 24
- AmiĐa_Idriz
#606 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Dodaj Xavija iz Južne Koreje.dječak sa šibicama wrote:Na TM BiH vrijedi oko 140 miliona, od toga na Pjanica otpada tacno pola, 70 miliona.
Nije da su njihove cifre za nesto relevantne, ali eto, dosta i to govori.
Kad odbijes Dzeku i Pjanica, nema Kolasinca, Lulic se oprostio, Ibisevic, dobijes jednu cisto prosjecnu grupu igraca koji i vrijede sukladno klubovima i ligama u kojima igraju. Na momenat zaboraviti da su BiH reprezentativci, igraci koji nastupaju za Drezden, neke turske sporove, po Jupiler ligi i ceskoj ligi... to je donji dom europskog nogometa.
- House
- Point.
#608 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rekao je Lulić.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rekao je Lulić.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rekao je Lulić
Ključ svega.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rekao je Lulić
Ključ svega.
-
Vitoo
#609 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ma ko je jutLogovan wrote:Pokušaj da me ne citiraš.Vitoo wrote:Sreco a cemu si se nadao.. Jesam fino najavio... mi odavmo imamo igru z k.. samo je pitanje bilo jebena Finska jesu jakuLogovan wrote:Sramota! Jebite se svi redom!Saric aka Modric Civic Marcelo itd...
Pukki uvali nam ga TukkiA to "srećo", tako zovi nekoga drugog.
- Logovan
#610 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pojedinci bi trebali prestati dobijati pozive nakon ovih kvalifikacija. Par igrača iz prvih 11 i par igrača sa klupe promijeniti. Ili se od nekih oprostiti već nakon Italije. Početi graditi novu reprezentaciju.
-
Bazinga1234
#611 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ovo se piše bukvalno svaki put kad izgubimo.Logovan wrote:Pojedinci bi trebali prestati dobijati pozive nakon ovih kvalifikacija. Par igrača iz prvih 11 i par igrača sa klupe promijeniti. Ili se od nekih oprostiti već nakon Italije. Početi graditi novu reprezentaciju.
-
Vitoo
#612 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
A taj kloc se nesto bunio..Point. wrote:"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rekao je Lulić.
Ključ svega.
- Optimus09
#613 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Kontam utakmica u 20:45
Sreca da sam lose mislio
Sreca da sam lose mislio
- bingov buraz
#614 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Jedini plus mu je što uspio ispehirati i SrbijuAnno Domini wrote:ono debelo masno govno sabahudin je najveći nezar repke
-
ovo_mi_je_nick
#615 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
ZmajOvi, svjeCki igrači 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#616 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Vratite nam reprezentaciju na BHT, hocemo Velida, Igora, Šuku i Dzankovica. Ovaj Baho ce nas urnisati 
- tuzlak1212
#617 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Činjenica da je Džeko sa 33 godine najbolji napadač dovoljno govori kakvu generaciju fudbalera imamo...
Nemamo se šta ljutiti, mi smo mala država i nemamo šta očekivati kada ništa ne ulažemo
Nemamo se šta ljutiti, mi smo mala država i nemamo šta očekivati kada ništa ne ulažemo
-
°u°
#618 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pogotovo za drugi gol. Bešić gubi loptu na 70 i kusur metara od našeg gola i ostane sjedit namještajući čarape (ja bi mu nabio tregere na njih) i ostavljajući čistinu za kontru. Ljudi idu 3 na 2 60 metara. Ostali gledaju i onda golman kriv https://streamja.com/BzPlDead Man Walking wrote:Iako smatram da Asmir treba biti prvi golman po kvalitetu, ali kriviti Sehica za ove golove je smijesno. Oba gola 1 na 1, protiv covjeka koji je ove godine dao kamaru golova i obje akcije je zavrsio vrhunski.
Dovoljno je bilo vidjeti nas vezni red veceras i spustiti ocekivanja. Ipak, da je Duljevic zabio onaj zicer na 0:0 vjerujem da bismo dobili. Veceras uz Sunjica najgori, nije ni cudo sto je i u Dresdenu marginalac.
- Bosanski_kralj
#619 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nije sve ni do selektora, ali nije sve ni do igrača. Svi su jednako krivi. Vezni red Šarić, Cimirot, Bešić očekivao bi barem neku čvrstinu pozadi, a ono propuha na sve strane i to protiv jedne Finske.
Nažalost, po kvaliteti smo četvrti šešir evropskih selekcija. Mislio sam da će se to desiti za 2-3 godine kada se Džeko oprosti, ali nažalost nisam bio u pravu, desilo se to mnogo ranije.
Ova večerašnja utakmica me vratila 15 godina unazad: gledam reprezentaciju, kiša na terenu, mi protiv neke nižerazredne reprezentacije gubimo, Baho komentariše...
P.S. Nije mi jasno kako neko ko se od svoje 6 godine bavi fudbalom, ne zna obično dodavanje odigrati. Hajde dešava se svakom pogreška, ali mi u svakoj jebenoj utakmici imamu po hrpu pogrešnih dodavanja gdje su naši igrači jedan od drugog udaljeni najviše pet metara.
Nažalost, po kvaliteti smo četvrti šešir evropskih selekcija. Mislio sam da će se to desiti za 2-3 godine kada se Džeko oprosti, ali nažalost nisam bio u pravu, desilo se to mnogo ranije.
Ova večerašnja utakmica me vratila 15 godina unazad: gledam reprezentaciju, kiša na terenu, mi protiv neke nižerazredne reprezentacije gubimo, Baho komentariše...
P.S. Nije mi jasno kako neko ko se od svoje 6 godine bavi fudbalom, ne zna obično dodavanje odigrati. Hajde dešava se svakom pogreška, ali mi u svakoj jebenoj utakmici imamu po hrpu pogrešnih dodavanja gdje su naši igrači jedan od drugog udaljeni najviše pet metara.
Last edited by Bosanski_kralj on 08/06/2019 20:24, edited 1 time in total.
- luckylaka
#620 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Saric,Cimirot,Civic,Bajic,Zakaric,Milosevic...nabiti nogom u guzicu zajedno sa jebenim selektoromLogovan wrote:Pojedinci bi trebali prestati dobijati pozive nakon ovih kvalifikacija. Par igrača iz prvih 11 i par igrača sa klupe promijeniti. Ili se od nekih oprostiti već nakon Italije. Početi graditi novu reprezentaciju.
-
°u°
#621 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ne možemo mi više ni do baražaBetter Man wrote:Ni baraž mi ne možemo proći.Mustang1 wrote:Bosnia and Herzegovina[GW] 13ja71 wrote:Ko su nam potencijalni kandidati u baražu
Ukraine[GW] 14
Denmark[GW][H] 15
Sweden[GW] 16
Russia[H] 17
Austria 18
Wales 19
Czech Republic 20
Slovakia 21
Turkey 22
Republic of Ireland[H] 23
Northern Ireland 24
- luckylaka
#622 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Kakve veze bolan ima Baho a imao si mogucnost da gledas na jos 3-4 kanala i vjeruj i tamo smo isto igrali bez Bahesime_cipol wrote:Vratite nam reprezentaciju na BHT, hocemo Velida, Igora, Šuku i Dzankovica. Ovaj Baho ce nas urnisati
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#623 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Previše pitara u prvoj ekipi, to ni Francuska ne može izbalansirati, kamoli Dzeko. 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#624 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Begovic mora braniti umjesto Sehica to je osnova a za ostalo cemo poslije..
- manijak1
#625 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Lakše mi je gledat sve kad znam da je baraž zagarantiran. 
Valjda će se umirit ovi znalci i pljuvači.
Iznenađen sam pokretljivošću Finaca , sad nazad sad naprijed.
Da ga je Duljević uvalio pola ovih pljuvača ne bi bilo.Ni tebe Vitto
pehu .
Ali čuj Šeha kriv za golove ......

Valjda će se umirit ovi znalci i pljuvači.
Iznenađen sam pokretljivošću Finaca , sad nazad sad naprijed.
Da ga je Duljević uvalio pola ovih pljuvača ne bi bilo.Ni tebe Vitto
Ali čuj Šeha kriv za golove ......