Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fn_x wrote: ↑30/06/2025 12:44
NLB ne dozvoljava otvaranje tekucek racuna bez da prebacim platu. Wtf
Znaci nezaposlena osoba ne moze otvoriti racun u banci? J3bem li im mater vise bankarsku pokvarenu nema vecih g0vana. Jao kad bi drzava uvela zakon da se plata moze u kesu isplacivati odmah bi ih odj3bao.
Mozes ako imas primanje npr. ono ko prima socijale neke i to mora imati potvrdu.
i mladi do 26 godina bez primanja, bez naknade (u RF ne treba potvrda o skolovanju/studiranju, u ostalim bankama treba)
iako nekad i ne pitaju o primanjima kao sto sam gore i naveo
fn_x wrote: ↑30/06/2025 12:44
NLB ne dozvoljava otvaranje tekucek racuna bez da prebacim platu. Wtf
Znaci nezaposlena osoba ne moze otvoriti racun u banci? J3bem li im mater vise bankarsku pokvarenu nema vecih g0vana. Jao kad bi drzava uvela zakon da se plata moze u kesu isplacivati odmah bi ih odj3bao.
Pa problem je sto nisu ovo banke uvele već upravo država uvela zakon. Propisali su da se mora imati osnov za otvaranje svakog računa. Nije tačno da nezaposleni ne mogu imati račun ali moraju imati osnov za otvaranje. Npr. primanje socijalnih davanja i sl. Imaju čak i računi za socijalne kategorije.
Muderiz 0-24 visi na ovim stranicama banaka, refreshuje. Pa kad ubode da ovi testiraju stranicu onda on satro postavi kao ima on info
Lik je presmijesab vjeruj mi. Samo se budale jos ovdje pecaju na ove njegove budalastine
rida1976 wrote: ↑01/07/2025 12:26
Muderiz 0-24 visi na ovim stranicama banaka, refreshuje. Pa kad ubode da ovi testiraju stranicu onda on satro postavi kao ima on info
Lik je presmijesab vjeruj mi. Samo se budale jos ovdje pecaju na ove njegove budalastine
Da sumiramo, Apple Pay dolazi 100%, NLB i UC i Visa su to “slučajno” potvrdile ovim stranicama, ali datum nema šanse da neko zna ovdje nego svi bezveze nagadjaju
Sjetite se onih Općih uvjeta za Apple Pay koje je NLB objavio, pisalo je da stupaju na snagu od xx.xx.2025., što znači da ni banka u tom trenutku nije znala datum, ali eto forumaši su kao znali.
rida1976 wrote: ↑01/07/2025 12:47
Tako je. Zato i kazem ovo za ovog klovna. Znas da je kacio 30.6. krajnji datum satro. Bas su ovi forumi utociste za najvece moguce probisvijete
Ti si jedan bolesnik. I nije ti mjesto na ovom forumu. Na ovoj temi se više neću javljati . niti želim da imam probleme na poslu što Vam otkrivam informacije koje ne smiju biti javno dostupne. Niti želim da se takvim kao što si ti da raspravljam o stvarima o kojima pojma nemaš.
Tako je. Zato i kazem ovo za ovog klovna. Znas da je kacio 30.6. krajnji datum satro. Bas su ovi forumi utociste za najvece moguce probisvijete
Ti si jedan bolesnik. I nije ti mjesto na ovom forumu. Na ovoj temi se više neću javljati . niti želim da imam probleme na poslu što Vam otkrivam informacije koje ne smiju biti javno dostupne. Niti želim da se takvim kao što si ti da raspravljam o stvarima o kojima pojma nemaš.
Hahahahaha bas ti hvala, nismo znali za ovaj link. Pa i ne trebas se vise javljati na temi jer si se toliko isprovaljivao sa datumima zadnjih godinu dana da je to bolesno. Ne bih ni ja tvom mjestu iskreno.