Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post Reply
Niemand

#601 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Niemand »

славянин wrote:
Ne zaboravi o Hrvatskom toru jer u zapadnoj hercegovini mos komotno reci da si u drugom entitetu.
Zapelo je jer nema ponavljam struje koja ide prema gradnji BiH - svako svom.
Ne ako Hrvati a svi to znamo od dejtona bi trebali da imaju svog predstavnika u predsjednistvu (sto se podrazumjeva da ga hrvati izaberu) onda neka ga imaju - mozemo se praviti ludi... ali hrvatima je namjerno tu prcnuto.

Znas ovaj Milorad je postavljen od Amerike (zapravo dovucen u transporteru u Bijeljinu) da bude "zeljko komsic" srba i da se SDS makne.. medjutim zbog nedostatka onoga sto konstantno ponavljam otisao je da plovi mirnim vodama svako na svoju stranu.
I sad kad si sve to reko, hrvati hoce svog, srbi hoce svog, ja bih da jos jednom ponovimo-jesul bosnjaci i bosanci i ostali glasali za hrvata? Jel u njemu vide nekog ko ne da je manje zlo il sta tako, vec, iako mozda nesposoban, jos uvijek patriota i neko ko se borio za ovu drzavu?

Dakle, sam si naveo primjer ko jeste za suzivot i za drzavu.

Sva ova prica se treba objasniti onom narodu u rs, pa ako te saslusaju uopste, dobro i jes. Al opet da ponovim, obrati paznju na naziv teme. Jos uvijek ne kontam poentu citave ove price sa zadnjih stranica.
славянин

#602 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by славянин »

Niemand wrote:
славянин wrote:
Ne zaboravi o Hrvatskom toru jer u zapadnoj hercegovini mos komotno reci da si u drugom entitetu.
Ne ako Hrvati a svi to znamo od dejtona bi trebali da imaju svog predstavnika u predsjednistvu (sto se podrazumjeva da ga hrvati izaberu) onda neka ga imaju - mozemo se praviti ludi... ali hrvatima je namjerno tu prcnuto.

Znas ovaj Milorad je postavljen od Amerike (zapravo dovucen u transporteru u Bijeljinu) da bude "zeljko komsic" srba i da se SDS makne.. medjutim zbog nedostatka onoga sto konstantno ponavljam otisao je da plovi mirnim vodama svako na svoju stranu.
I sad kad si sve to reko, hrvati hoce svog, srbi hoce svog, ja bih da jos jednom ponovimo-jesul bosnjaci i bosanci i ostali glasali za hrvata? Jel u njemu vide nekog ko ne da je manje zlo il sta tako, vec, iako mozda nesposoban, jos uvijek patriota i neko ko se borio za ovu drzavu?

Sva ova prica se treba objasniti onom narodu u rs, pa ako te saslusaju uopste, dobro i jes. Al opet da ponovim, obrati paznju na naziv teme. Jos uvijek ne kontam poentu citave ove price sa zadnjih stranica.
Poenta je da su Hrvati trebali da izaberu koga oce da ih predstavlja a ne Bosnjaci - sada predstavnik Hrvata ne moze da obidje opstine gdje su Hrvati vecina - znas ti o cemu ja pricam. Zasto bosnjaci da biraju hrvatima predstavnika... znamo zasto.. ali ajd.

Svaka tema evolvuira tako i ova, ne pricamo o pikasovim slikama nego o necemu vezanom i proisteklom iz naslova teme tj. politickog dogadjaja u bih.

Ali uglavnom, dosta od mene.

Peace ppl :D
bogoljub

#603 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by bogoljub »

NE POSTOJI PREDSTAVNIK HRVATA, SRBA, BOŠNJAKA!
POSTOJE ČLANOVI PREDSJEDNIŠTVA KOJI SU PREDSJEDNICI SVIMA U BIH :arrow:
Niemand

#604 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Niemand »

славянин wrote: Poenta je da su Hrvati trebali da izaberu koga oce da ih predstavlja a ne Bosnjaci - sada predstavnik Hrvata ne moze da obidje opstine gdje su Hrvati vecina - znas ti o cemu ja pricam. Zasto bosnjaci da biraju hrvatima predstavnika... znamo zasto.. ali ajd.

Svaka tema evolvuira tako i ova, ne pricamo o pikasovim slikama nego o necemu vezanom i proisteklom iz naslova teme tj. politickog dogadjaja u bih.

Poenta je ipak da su bosnjaci i bosanci i ostali :D dovoljno za suzivot da vjeruju hrvatu, koji je patriota i koji, kakav god da je, voli ovu zemlju. Rusenje etno torova na pravi nacin. :D Ako si za ovu drzavu, narod nema predrasuda. Ti ako zbilja nisi za etno torove, ne vidim sto bi ti ovo smetalo.

Peace :kakoste:
Sierra club

#605 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Sierra club »

славянин wrote: Poenta je da su Hrvati trebali da izaberu koga oce da ih predstavlja a ne Bosnjaci - sada predstavnik Hrvata ne moze da obidje opstine gdje su Hrvati vecina - znas ti o cemu ja pricam. Zasto bosnjaci da biraju hrvatima predstavnika... znamo zasto.. ali ajd.

Lako je vama živjet u velikosrpskoj mitomaniji.

Ako su hrvati htjeli svog predatavnika u predajedništvu što se nisu izborili za to? Imali su i ratište i washingtonski sporazum i Dayton. A sad nemogu to dobit na lijepe oči. Moraju zamijenit za nešto.

A meni nepada napamet da objašnjavam srbima kako trebaju biti dio BiH. Ako nevole BiH neka se odcijepe ako mogu. Ili neka isele. Baš me briga. Ja nemoram volit nikoga. Ako će to uništit bosnu, nek im je sa srećom. Ali nek se probaju odvojit sasvim ok samnom. Da vidimo kako prodjete.
duh_sa_sjekirom

#606 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by duh_sa_sjekirom »

:-)
Članovi predsjedništva nisu predstavnici naroda niti ih tamo predstavljaju.
Abecedu ne znaš a o Pikasu bi da raspravljaš :D
hAZNADAR

#607 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by hAZNADAR »

славянин wrote:
Niemand wrote:

Poenta je da su Hrvati trebali da izaberu koga oce da ih predstavlja a ne Bosnjaci - sada predstavnik Hrvata ne moze da obidje opstine gdje su Hrvati vecina - znas ti o cemu ja pricam. Zasto bosnjaci da biraju hrvatima predstavnika... znamo zasto.. ali ajd.

A tema je bosnjacka hegemonija pretpostavljam? :D

Dosta od tebe svakako, ustvari nisi ni morao pisati opcepoznate fgr fobije koje provlacis u sve i jednoj temi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#608 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by _BataZiv_0809 »

Niemand wrote: I vidis, ti izbor komsica vidis kao zabijanje hrvatima, medjutim zar nije taj zeljko komsic primjer onog sto toboze svi prizeljkuju? Bosne bez obzira na etniju, i da za njega glasaju bez obzira na etniju?.
Mozda 2006, a i to je upitno.

2018 se za njega glasalo iskljucivo da se zabije Hrvatima.
Hrmpallier

#609 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Hrmpallier »

_BataZiv_0809 wrote:
Niemand wrote: I vidis, ti izbor komsica vidis kao zabijanje hrvatima, medjutim zar nije taj zeljko komsic primjer onog sto toboze svi prizeljkuju? Bosne bez obzira na etniju, i da za njega glasaju bez obzira na etniju?.

Glasalo se za Bosnu, a protiv izdajnika i kvislinga. Jedna je to od rijetkih situacija gdje smo glasali GLAVOM i srcem. Rumuni na koje gledasmo s visoka su za nas daleka Evropa. Oni za predsjednika države od 22+ M stanovnika ( barem 80 % Rumuna ), izabraše rumunskog Nijemca Klausa Johanisa. Kome su ga onda oni "zabili" ? Ljudi jednostavno glasali za onog koga smatraju za najboljeg. Da se dragan ćovič borio za Bosnu, vjerovatno bi on bio izabran, ali pošto je bockao nožom u leđa, podlo i kurvinjski, zar je čudo što nije izabran ?
Last edited by Hrmpallier on 28/04/2019 12:19, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#610 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by _BataZiv_0809 »

Hrmpallier wrote:
Glasalo se za Bosnu, a protiv izdajnika i kvislinga. Jedna je to od rijetkih situacija gdje smo glasali GLAVOM i srcem. ?
:lol:
Nadzornik

#611 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Nadzornik »

duh_sa_sjekirom wrote: Članovi predsjedništva nisu predstavnici naroda niti ih tamo predstavljaju.
Abecedu ne znaš a o Pikasu bi da raspravljaš :D
Oni samo moraju da dolaze iz reda nekog od tri konstutivna naroda ali ne moraju da predstavljaju narod iz kojeg dolaze... :thumbup:

Bilo kako bilo,bitno je da predstavljaju drzavu u kojoj su rodjeni... :bih:
Nadzornik

#612 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Nadzornik »

Hrmpallier wrote: Da se dragan ćovič borio za Bosnu, vjerovatno bi on bio izabran, ali pošto je bocka nožom u leđa, podlo i kurvinjski, zar je čudo što nije izabran ?
Da se Dragan Covic borio za BiH ne bi bio predsjednik HDZ-a a samim tim ni kandidat za clana predsjednistva.
LBVIEW

#613 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by LBVIEW »

Simptomaticno je kako najveci antitorasi i kozmopoliti na forumu zagovaraju etnicku matricu, te legitimitet "narodnih predstavnika", dakle sintagmu koja nema uporiste u Ustavu i, koja je plod ADZ maste.
Da ne govorim kako su istima puna usta borbe za BIH, a u Predsjednistvo iste bi ponovo pustili dokazanog kvislinga i trabanta susjedne drzave. :-)
insomnia78

#614 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

Eeee
seln

#615 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by seln »

Niemand wrote:
I sad kad si sve to reko, hrvati hoce svog, srbi hoce svog,.
Dobice... mog. :D
Point.

#616 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Point. »

славянин wrote:
Niemand wrote:
славянин wrote:

Oće, ajde, gdje si ti rasto Bog te. Znaš da postoji slobo H u našem jeziku, de ga upotrijebi gdje mu je mjesto majka mu stara.
Point.

#617 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Point. »

LBVIEW wrote:Simptomaticno je kako najveci antitorasi i kozmopoliti na forumu zagovaraju etnicku matricu, te legitimitet "narodnih predstavnika", dakle sintagmu koja nema uporiste u Ustavu i, koja je plod ADZ maste.
Da ne govorim kako su istima puna usta borbe za BIH, a u Predsjednistvo iste bi ponovo pustili dokazanog kvislinga i trabanta susjedne drzave. :-)
Baš tako. Dokazanom kvislingu i borcu prvenstveno za susjednu državu nije mjesto u državi kamoli predsjedništvu.
General War

#618 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:

...Sto je potpuno bezrazlozno s obzirom na Covketove drzavnicke i politicke poteze.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#619 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by _BataZiv_0809 »

General War wrote: ...Sto je potpuno bezrazlozno s obzirom na Covketove drzavnicke i politicke poteze.
I s kim ŽK ode u koaliciju? Ko ima sve poluge opstrukcija koje mu je isporucio kolalicioni partner ŽK? Ali ne vidi se to i Norčepinga :mrgreen:
155_mm

#620 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by 155_mm »

tamo od 10:03 prica o NATO pomenu CG i MK i onda u slicnom kontekstu i BiH. mozda to ima veze sa posjetom sefa CIA-e.
Niemand

#621 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Niemand »

Pa jes, zeljko komsic i ovi iz sda su haman iz istog etno tora.

Ako mi pricamo o etno torovima i djesu oni sto su za drzavu, a pricamo o etno torovima i onima koji su za drzavu, i taj dio dje komsic ode sa sda (jel trebam pisati kakav imidz ima sda?) potvrdjuje da on nema predrasuda prema njima niti oni imaju predrasuda spram njega. Predrasuda na etnickoj osnovi. To kakvu je on stranku odabrao ili koliko je uopste sposoban je sporedni dio price.

Al ako si patriota i za ovu drzavu, etnija je tu nebitna. A on Bgm, kakav god da je i kakve god pameti opcenito da je, patriota jeste.

Koliko etnija zaista igra ulogu se moglo vidjeti i sa fikretovim degenericima, nit je cetnicima smetalo sto su oni balije nit njima sto su oni cetnici, spojila ih je nekakva ideja i neprijateljstvo prema ovoj drzavi, a isto tako sa druge strane, nebitno je koje si ti etnije i ko si i sta si, ako si neprijatelj ove drzave i njenog naroda (u ovom slucaju, bilo je nebitno i jel ti brat rodjeni). Ograda etno tora se preskoci ako je zajednicka ideja tu.

Dva tora su sljedeca-oni koji su za ovu drzavu i oni koji su protiv. Sve drugo su nase sporedne zajebancije. A u ovoj konkretnoj prici su ova dva tora najpreca.

Prosto, patriota je patriota, neprijatelj je neprijatelj, a i hinjo je jbg, hinjo.
General War

#622 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:
General War wrote: ...Sto je potpuno bezrazlozno s obzirom na Covketove drzavnicke i politicke poteze.
I s kim ŽK ode u koaliciju? Ko ima sve poluge opstrukcija koje mu je isporucio kolalicioni partner ŽK? Ali ne vidi se to i Norčepinga :mrgreen:
Naravno, ali to je do ZK, nije do biraca.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#623 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by _BataZiv_0809 »

General War wrote: Naravno, ali to je do ZK, nije do biraca.
Po tvojoj procjeni koliko bi manje podrske imao da se znalo da ce u zagrljaj sa SDA?
General War

#624 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:
General War wrote: Naravno, ali to je do ZK, nije do biraca.
Po tvojoj procjeni koliko bi manje podrske imao da se znalo da ce u zagrljaj sa SDA?
Moja procjena je u velikom procentu bila pogresna i ovako sto se tice izbora...od debakla SNSD-a, SDA...i ocito je bilo da uvjerenja biraca i biracki listici ne igraju ulogu u rezultatima izbora vec nesto drugo...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#625 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by _BataZiv_0809 »

General War wrote: Moja procjena je u velikom procentu bila pogresna i ovako sto se tice izbora...od debakla SNSD-a, SDA...i ocito je bilo da uvjerenja biraca i biracki listici ne igraju ulogu u rezultatima izbora vec nesto drugo...
Ja glasao za njega 2014 i pojeo govno. Em je odmah otrcao u zagrljaj sda, em je pomogao Bakiru Izetbegovicu da udje u predsjednistvo.
Post Reply