Bezze nada tinja, a nece izvuci ni 4-5 bodova iz naredne 3 utakmice.
Raspored Finaca: BiH u gostima, kuci s Lihtenstajnom i Armenijom, u gostima Grcka.
Mi: kuci Finci, u gostima Grcka, kuci Italija, u gostima Lihtenstajn.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

i Italiju kuci i Grcku u gostima i da Finska jos jednom kiksa, tj.izgubi jer ni bod vjerovatno ne bi odgovarao...realnoNivelacija wrote:Ni blizu zavrsenog ovo nije, pobjedi Fince u Zenici eto te u igri.
A da nisu igrali, kukalo bi se što ne igrajual-em wrote:Ne ubacuje savez loncare zukanovice i ostale amatere.
Od kad izbacise cetnika sve krenu naopako, istina ne znam da li sada igra i u kavoj je formiNivelacija wrote:Vrati Lulica, Hajrovica Begovica imas i publiku odmah imas slogu euforiju uzimas Fince i Grke i onda sta bog da protiv 3 ekipe Talijana.
Ja bi vratio i cetnika, pa ovaj Todorović je igrač za 1 ligu federacije.

Ma tamburanje jbgturbofolk wrote:Mene samo strah na što će ličit sljedeće izdanje Lige Nacija, pošto smo sad bajagi u toj najjačoj lugi A.
Pustit ce nas Mancini zbog Edina, al cemo zajebati negdje drugonorth wrote:i Italiju kuci i Grcku u gostima i da Finska jos jednom kiksa, tj.izgubi jer ni bod vjerovatno ne bi odgovarao...realnoNivelacija wrote:Ni blizu zavrsenog ovo nije, pobjedi Fince u Zenici eto te u igri....
Valjda bi prosjecna reprezentacija trebala redovno igrati na prvenstvima. Recimo bez obaveze da tamo nesto i uradi.cyprus wrote:Nismo ispodprosječna, ali jesmo se spustili blizu prosjeka...

last mohicans wrote:Pustit ce nas Mancini zbog Edina, al cemo zajebati negdje drugonorth wrote:i Italiju kuci i Grcku u gostima i da Finska jos jednom kiksa, tj.izgubi jer ni bod vjerovatno ne bi odgovarao...realnoNivelacija wrote:Ni blizu zavrsenog ovo nije, pobjedi Fince u Zenici eto te u igri....