Spasa nam nema, propasti nećemo ...

SDP je želio 1 SrbinaKomunistaTZ wrote:Problem je sto je SDP stavio ove likove na listu. Osnovni problem.
Sta god je zelio, stavio ih je na listu, dobio je glasove, sada neka odyebe u troskocima sa principjenoscuputokaz1 wrote:SDP je želio 1 SrbinaKomunistaTZ wrote:Problem je sto je SDP stavio ove likove na listu. Osnovni problem.
Opet ovaj.KomunistaTZ wrote:Problem je sto je SDP stavio ove likove na listu. Osnovni problem.
Da li je pravilo u partiji da vrijedjas onoga koji kaze istinu. Pokazujes time svoju intelektualnu inferiornostLeverage wrote:Opet ovaj.KomunistaTZ wrote:Problem je sto je SDP stavio ove likove na listu. Osnovni problem.
Nije SDP stavio ove likove na listu nego je Bijedić lično sastavljao liste za izborne jedinice navedene u naslovu teme.
Ali moraš ti doć da lupiš nešto bezveze.
bunk wrote:Cenzus se digne na 10%,korak 1.
Nema finansiranja iz budzeta ni jedne stranke ni samostalnih kandidata ni ikoga ko se kandiduje nikad,korak 2.
Pa ces da vidis koliko bi imali letaca,preletaca,novih stranaka,nezavisnih nacelnika i spasonosnih udruga koje se osnivaju da bi narodu bilo bolje.
Nisu amerikanci dzaba vladari planete.
Demokrati i Republikanci .
Ko te vrijeđa? Lupetaš bezveze i ja sam to samo konstatovao. Pokušaj da ne govoriš ostrašćeno i da govoriš s argumentima, možda slijedeći put naiđeš na bolji tretman, ostrašćeno pisanje i neselektivno blaćenje zaista jesu odraz intelektualne inferiornosti ali i ličnih frustracija.KomunistaTZ wrote: Da li je pravilo u partiji da vrijedjas onoga koji kaze istinu. Pokazujes time svoju intelektualnu inferiornostSDP ih je stavio na listu, provjeri u CIK. A ko je to, imenom i prezimenom, uradio, nije bitno uopšte. Zna se ko je odgovoran za to? Ili ne smijes to spomenuti?
Samo pogledaj Ameriku i sve će ti se kazati kako se snalaze.sumirprimus wrote:samo ih sve do jedne stranke skinut sa budzeta..
pa nek se snalaze.
Koristi jedan od tri zvanična jezika Bosne i Hercegovine, kako bi te forumaši mogli razumjeti.bunk wrote:Prvo pravilo broj jedan.
A jest neko nagazio il sta vec da se kuha sa sda,isplivace kad tad.
Niko ne može opstati od članarina.sumirprimus wrote:pa mislis da ovde nema lobiranja, to se ovde samo zove potkivanje
samo skinut sa budzetske sise, pa nek opstane ko moze od clanarina..
Ljudi umiru po hitnoj oduvijek, ali barem kod nas ne umiru ako nemaju zdravstveno osiguranje.sumirprimus wrote:stani, nisam shvatio?
sta zelis reci, ukoliko ukinemo finansiranje stranki iz budzeta pocece nam ljudi umirati po hitnoj?
ili..
Mani se ispraznih govora, ali vraticemo se na tvoju ostrascenost i frustracije u ophođenju sa ljudima na ovom cijenjenom forumu.Leverage wrote:Ko te vrijeđa? Lupetaš bezveze i ja sam to samo konstatovao. Pokušaj da ne govoriš ostrašćeno i da govoriš s argumentima, možda slijedeći put naiđeš na bolji tretman, ostrašćeno pisanje i neselektivno blaćenje zaista jesu odraz intelektualne inferiornosti ali i ličnih frustracija.KomunistaTZ wrote: Da li je pravilo u partiji da vrijedjas onoga koji kaze istinu. Pokazujes time svoju intelektualnu inferiornostSDP ih je stavio na listu, provjeri u CIK. A ko je to, imenom i prezimenom, uradio, nije bitno uopšte. Zna se ko je odgovoran za to? Ili ne smijes to spomenuti?
Pravilo u partiji broj jedan je da nećemo sa SDA, konačno to možemo punih usta da izgovorimo.
Ne može SDP staviti na listu bilo koga, SDP nije živo biće. Na listu ih je stavila odgovorna osoba u KO SDP TK, dakle Bijedić, a pošto je Bijedić tada imao neprikosnovenu moć unutar kantonalne organizacije, Nikšiću nije preostalo ništa drugo nego da se s tim složi, drukčiju listu sigurno ne bi dobio.
Tebi očito teško pada činjenica da je Bijedić sa svojom grupacijom isklipio sa pozicije odlučivanja o bilo čemu unutar SDP-a, što me naravno ne čudi jer svaki tvoj post odiše isključivo mržnjom prema SDP-u. Ako uz svoje izljeve frustracija koristiš riječi poput "istina", "argument" i slično, to ni na koji način ne čini pomenute frustracije istinom ili argumentima. To su i dalje bezvrijedne frustracije koje će, zajedno sa tobom, biti predmet ismijavanja ozbiljnih ljudi.
Kako ne kontas, ako ne prodamo svoj uticaj sami sebi i svojim interesima za lovu iz budzeta, moracemo se prodati kontroverznim biznismenimasumirprimus wrote:stani stani, opet ne razumijem?
ukoliko stranke ne dobiju novac iz budzeta , umirace nam ljudi po hitnoj i bolnicama? jebte kakav ti je to argument??![]()
pa mi vec imamo divlji kapitalizam, zakonom zapecacen![]()
![]()
kod nas druze ljudi umiru Sa ZDRAVSTVENIM OSIGURANJEM bez problema i neke velike frke...
a i lova ide u dva smjera vec svakako, slao ti strankama novac ili ne..