Ne vidim kreativni faktor, namazanost, vic ...u takvim ekipama. Nabij im kondiciju i oni ce orati 120+ minuta ako treba.Logovan wrote:A zašto?pirmin wrote: Istog momenta bih prestao pratiti fudbal.
Radije cu onda MMA pratiti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne vidim kreativni faktor, namazanost, vic ...u takvim ekipama. Nabij im kondiciju i oni ce orati 120+ minuta ako treba.Logovan wrote:A zašto?pirmin wrote: Istog momenta bih prestao pratiti fudbal.
Argentina XI for tomorrow: Caballero; Mercado, Otamendi, Tagliafico; Salvio, Enzo, Mascherano, Acuna; Messi, Meza; Aguero. This via @FOXSportsArg
kakva picka od selektoraAmiĐa_Idriz wrote:Argentina XI for tomorrow: Caballero; Mercado, Otamendi, Tagliafico; Salvio, Enzo, Mascherano, Acuna; Messi, Meza; Aguero. This via @FOXSportsArg
Koja komedija od ekipeAmiĐa_Idriz wrote:Argentina XI for tomorrow: Caballero; Mercado, Otamendi, Tagliafico; Salvio, Enzo, Mascherano, Acuna; Messi, Meza; Aguero. This via @FOXSportsArg
Ma ne znam baš. Generalno svakako jeste, ali ne znam koliko vas se sjeća kontre nakon penala, samo dvije ili tri minute poslije. Trče tri na dva ili tri na tri kontru, Messiju su se perfektno otvorili i na lijevoj i na desnoj strani, stvorili višak i mogao je dodavati i ići u završnicu kontre, on je ušao u totalno bespotreban dribling i šut koji je završio u bloku.AmiĐa_Idriz wrote:Pa to je taktika strucnjaka SampaoliJa - daj Messiju pa ako sta bude bude.
Gdje se njega sjeti.bersK wrote:Fali tu još i Fernando Gago da sramota bude potpuna.
Zašto to rade, fakat ne kontam...Mustang1 wrote:Sastav Argentine![]()
A i formacija.. Ovo ako susjedi ne dobiju ne znam sta ce dobiti.