http://imgur.com/gallery/GaUuhUj
motajkablove
Sta kazu doktori na ovom receptu?
ti si vidioRamzess Veliki wrote:Ja ne vidim sliku ...
Jarane, fali ti jedan disk naprijedheat wrote:#oldschool![]()
motajkablove
Sta kazu doktori na ovom receptu?
Ne pehiraj mi namahklixoris wrote:Jarane, fali ti jedan disk naprijedheat wrote:#oldschool![]()
motajkablove
Sta kazu doktori na ovom receptu?![]()
Ma naginjace se desno kad koci da kompenzira i taman.heat wrote:Ne pehiraj mi namahklixoris wrote:Jarane, fali ti jedan disk naprijed![]()
Ja cu na lijevo balansiratiRamzess Veliki wrote:Ma naginjace se desno kad koci da kompenzira i taman.heat wrote:Ne pehiraj mi namahklixoris wrote:Jarane, fali ti jedan disk naprijed![]()
Ramke, hajmo mu kupit na naselje one kozne rese sto se zakace na ruckeRamzess Veliki wrote:Ma naginjace se desno kad koci da kompenzira i taman.heat wrote:Ne pehiraj mi namahklixoris wrote:Jarane, fali ti jedan disk naprijed![]()
Tebe niko nista nije pitaoheat wrote:Ni slucajno!!!
Ne, ne i ne ! Kozne rese, insistiram !heat wrote:Mozete biti fini, pa donijeti na naselje bisage fine, za pocetak
Ako si gdje kliznuo pa ga izgrebao, prvo prekituj za alu kitom. Presmirglas (ides od brusnog 600, pa 800, sve do nekih 1000-1200), pa preko toga spric kit koji prebrusis vodobrusnim do 1500 (mozes ici i do 2000 ako si picajzlahali gali halid wrote:Ima li neko savjet na koji način ofarbati deklo?
Aha, i jaknicu na resiceklixoris wrote:Ramke, hajmo mu kupit na naselje one kozne rese sto se zakace na ruckeRamzess Veliki wrote:Ma naginjace se desno kad koci da kompenzira i taman.heat wrote: Ne pehiraj mi namah, da bude pravi chopperas

Nisi ga ni provozo a vec ti treba majstor ?heat wrote: Ko je ovdje dobar majstor za choppere?
Neki klupski majstor, neko, nesta?
Ja ne znam sta se na chopperu uopste ima popravljati ? 2 klipa i 1 radilica koja se sporo vrtiRamzess Veliki wrote:Nisi ga ni provozo a vec ti treba majstor ?heat wrote: Ko je ovdje dobar majstor za choppere?
Neki klupski majstor, neko, nesta?
Lonco, ovaj moj dolazi vamo da sarafa bagere za desetak dana tako da ti ostaje samo Lonco.
Hmm ... mozda treba spiglu okrenut?klixoris wrote: Ja ne znam sta se na chopperu uopste ima popravljati ? 2 klipa i 1 radilica koja se sporo vrti![]()
![]()
Fakat jako jednostavne masine
Lepenica, sidjes sa autoputa, na kruznom prvi izlaz i 300m od kruznog...heat wrote:![]()
Sa koznih resica na volanu, dosli do kozne jakne
Pitao za majstora da bih znao, a trenutno ne treba.
Trebam ga na proljece, da osvjezi moju sporu masinu![]()
Gdje je taj doktor Lonco?
Konacno neko ozbiljan.mali Ninja wrote:
Lepenica, sidjes sa autoputa, na kruznom prvi izlaz i 300m od kruznog...
Cuo sam i ja za tog u Lepenici, kazu raja da je OK, mada ja ne vjerujem ni jednom majstoru...heat wrote:Konacno neko ozbiljan.mali Ninja wrote:
Lepenica, sidjes sa autoputa, na kruznom prvi izlaz i 300m od kruznog...![]()
Hvala druze
Gume je lako mijenjati, problem je dobar balans gume...klixoris wrote:Cuo sam i ja za tog u Lepenici, kazu raja da je OK, mada ja ne vjerujem ni jednom majstoru...heat wrote:Konacno neko ozbiljan.mali Ninja wrote:
Lepenica, sidjes sa autoputa, na kruznom prvi izlaz i 300m od kruznog...![]()
Hvala druze
Mozes dovuci i kod mene, necu te puno oderat'![]()
Ako budes gume mijenjao, to obavezno kod Senada u ulici Sutjeska