putokaz1 wrote:nece denis pobjediti
To su mi i rekli,kažu Šepić će da pobjedi
ma Dzaferaga ce pobjedit,jest da ce bit neizvjesno i knap do kraja,ali ce pobjedit
putokaz1 wrote:nece denis pobjediti
Neizvjesno slažemo seputokaz1 wrote:ma Dzaferaga ce pobjedit,jest da ce bit neizvjesno i knap do kraja,ali ce pobjedit
Dobro si, nema glasova ako ne znaš lagati.Alfons Kauders wrote:Pa hajde, ako je tako bajan, divan i sposoban, daj da vidimo neke javne nastupe, intervjue, izbornu platformu.
Ja bih rado glasao za njega... Kad bi imao za sta - jer ovako blage veze nemam sta covjek uopste zastupa.
Vidim, mnogim nije ni bitno sto nemaju pojma sta covjek zapravo nudi, vec im je samo dovoljno da je novo lice.
Cisto sumnjam da ne zna koje su nadleznosti, da ne zna kako stvari ovdje funkcionisu itd. Dakle, tupan Šefik Džaferović zna, ali eto covjek koji je zavrsio Harvard - ne zna. Ajd, da i to cujem.Novak20 wrote:Jbt ovo slušam od 1995-6. A pomaka nema. Mirsad pojma nema šta je u nadležnosti člana Predsjedništva BiH.
U potpunosti se slazem. Nadam se da ce ipak pomestiThorgerson wrote:Kad bi bili normalna drzava sa normalnim ljudima, ovaj covjek bi pomeo izbore.
Jer predsjednik drzave treba da bude bas ovakav.
- pametan
- obrazovan
- inteligentan
- kulturan
- diplomata
- da ne izgleda kao vozac komercijale ili traktorista.
I ja se nadam da cu opet postati mlad, vitak i potentan.Amer3000 wrote:U potpunosti se slazem. Nadam se da ce ipak pomestiThorgerson wrote:Kad bi bili normalna drzava sa normalnim ljudima, ovaj covjek bi pomeo izbore.
- pametan
- obrazovan
- inteligentan
- kulturan
- diplomata
seln wrote:
I ja se nadam da cu opet postati mlad, vitak i potentan.
Mene zanima samo ovo treče...seln wrote:I ja se nadam da cu opet postati mlad, vitak i potentan.Amer3000 wrote:U potpunosti se slazem. Nadam se da ce ipak pomestiThorgerson wrote:Kad bi bili normalna drzava sa normalnim ljudima, ovaj covjek bi pomeo izbore.
- pametan
- obrazovan
- inteligentan
- kulturan
- diplomata
Sreca pa zna pjevatineon-x wrote:https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 583823198/
Zna covjek koja je demografska skupina najbrojnija u BiH. Ako uspije pridobiti gospodje 50+ ostali kandidati su nahebali

onda niko ne treba da kuka na stanje u drzavi kada im je fino sa ovima sadamuha_sa wrote:ocekivat da on pobjedi moze samo onaj ko je prespavo proteklih 20 godina i neko ko zivi daleko daleko od ovih prostora
dobit ce par hiljada glasova i ENDE
da im nije fino davno bi nesto promjeniliSmrcak15 wrote:onda niko ne treba da kuka na stanje u drzavi kada im je fino sa ovima sadamuha_sa wrote:ocekivat da on pobjedi moze samo onaj ko je prespavo proteklih 20 godina i neko ko zivi daleko daleko od ovih prostora
a ja sam misljenja da mnogi ne izadju jer upravo nemaju za koga glasati, evo ja licno nisam glasao jer sam kontao , ako glasam samo mogu da biram izmedju veceg, srednjeg i manje zla....ali evo sad se ukazala sansa sa ovim Hadzikadicem i stvarno nema niko opravdanja da se ne glasa za ovog covjekamuha_sa wrote:da im nije fino davno bi nesto promjeniliSmrcak15 wrote:onda niko ne treba da kuka na stanje u drzavi kada im je fino sa ovima sadamuha_sa wrote:ocekivat da on pobjedi moze samo onaj ko je prespavo proteklih 20 godina i neko ko zivi daleko daleko od ovih prostora
ako nista izasli bi na izbore i glasali pa makar i isvrljan listic ubacili u kutiju
katastrofalna izlaznost dovoljno govori koliko je ljudima dogorilo do nokata
Slazem se. I kada sam izlazio na izbore, 2 puta u zadnjih 15ak godina, je bilo reda radi glasajuci za neke pojedince za koje sam mislio (nisam bio siguran) da su dobri kandidati. Međutim ovo je prvi puta da se neko pojavi a da sam 100% ubijeđen da je to osoba kojoj treba dati glas! Sretno prof Hadzikadiciu!Smrcak15 wrote:a ja sam misljenja da mnogi ne izadju jer upravo nemaju za koga glasati, evo ja licno nisam glasao jer sam kontao , ako glasam samo mogu da biram izmedju veceg, srednjeg i manje zla....ali evo sad se ukazala sansa sa ovim Hadzikadicem i stvarno nema niko opravdanja da se ne glasa za ovog covjeka
sad je od krucijalne vaznosti da Hadzikadic odradi dobru kampanju kroz gostovanja u emisijama na TV sto vise da ga narod upozna i nadam se da ce glas razuma preovladati kod naroda i vidjeti o kakvom se kandidatu radi, bez premca gdje uopste nema konkurenciju.Amer3000 wrote:Slazem se. I kada sam izlazio na izbore, 2 puta u zadnjih 15ak godina, je bilo reda radi glasajuci za neke pojedince za koje sam mislio (nisam bio siguran) da su dobri kandidati. Međutim ovo je prvi puta da se neko pojavi a da sam 100% ubijeđen da je to osoba kojoj treba dati glas! Sretno prof Hadzikadiciu!Smrcak15 wrote:a ja sam misljenja da mnogi ne izadju jer upravo nemaju za koga glasati, evo ja licno nisam glasao jer sam kontao , ako glasam samo mogu da biram izmedju veceg, srednjeg i manje zla....ali evo sad se ukazala sansa sa ovim Hadzikadicem i stvarno nema niko opravdanja da se ne glasa za ovog covjeka