Ebo te, što su ovi srbi plašljiv narod. Plašili se slovenaca pa poslali specijalce na granicu sa austrijom, plašili se hrvata i razorili Vukovar, granatirali Dubrovnik i pokrenuli balvan bunu u Kninu, pa napravili zločine i masovne grobnice u istočnoj Bosni zato što su čuli da se zelene beretke naoružavaju u Tuzli i Sarajevu, pa se plašili albanaca na Kosovu i slali miliciju svake sedmice, da prave racije po pijacama i da se obučava pendrecima na albancima, pa pokušali malo da se plaše u crnoj gori i da pokušaju vojni udar i ubistvo premijera, pa tokom nereda u parlamentu Makedonije, poslali par svojih ekstrema da se plaše i izazovu tuču, pa poslali par svojih iz četničkog udruženja da vrše ulogu paramilicije i regulišu saobraćaj na Krimu, plašeći se naravno.

I šta hoćeš da postigneš, majstore? Da relativizuješ, da izjednačiš? Šta je poenta?
Kažeš prošetajte Bosnom i vidite koliko je ima. Ima je majstore svuda. Svuda kuda šetam. I ne može me ni jedan dodikov policajac zaustaviti i reći:"nema prolaska". I može me napasti grupa krkana, ako čuju moje ime, i za to je kriva policija u entitetu rs, koja uglavnom ne reaguje. Mogu čak i kupiti nekretninu ili pokrenuti posao u tom entitetu, ne može mi niko zabraniti, jer sam državljanin Bosne i Hercegovine. Mogu usporiti, pokušati zaplašiti, ali i to će proći. Sad imamo aparthejd, a ti se time ponosi ako ti to može stati pod kožu. To više govori o takvim "patriotama". Zna se ko se boji drugog i drugačijeg. Miševi!!! Ali neće vječno lukač biti prvi milicajac. Zakon postoji, samo ga ekipa secesionista ne primjenljuje trenutno. Proces je nezaustavljiv, samo spor. Cilj je bio BiH, nezavisna i cjelovita, sa svojom monetom, svojom granicom, svojim pasošem, svojom poreznom politikom, svojom vanjskom politikom, svojim ambasadorima. Cilj je ispunjen! Kad tad će se i među srbima naći čovjek koji će reći:"dosta više, majku vam ebem. Hoću da uradim sve što treba radi svoje djece. Neću praviti blokade, neću usporavati, hoću da napredujemo svi". A do tada, sistem se gradi. Država Bosna i Hercegovina postoji!!
A jačina i širina kod probosanskih snaga je očigledna. Zato ti ovdje možeš "iznositi mišljenje" i tumačiti. Na nekim drugim forumima ti ebu majku svi, od članova foruma do moderatora. Širina i veličina smo za one koji i dalje podržavaju i negiraju genocid, širina u svakom smislu te riječi!!!!