za 1.400 KM kolko te odero bht za HTC 10 https://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detal ... 34170.htmlmedeni99 wrote:Eto sad smo mi što kupimo telefon kod operatera sa garancijom i platimo skuplje levati . Da li je baš tako ????jarobot wrote: odakle care, gdje cu je naci za moj model.. gledo sam na netu, lakse plutonij naci nego maticnu za mi4 3/64
on je mogao kupit 3 i po Xiaomi 4-orke
da ima rezerve za dijelova
Dileja ti si nevjerojatan i dalje porediš kruške i jabuke...Šta recimo da je čovjek uzeo neki skplji telefon ove novije xiaomi mi5 koji sa porezom i carinom koštaju oko 500 dolara i u cjenovnom rangu je HTC 10 šta bi onda zijanio 1000 km slušajući savjeta takvih kao ti.
Imam ja i Huawei P9 lite koji me koštao oko 400 km i ima dvije godine garnacije to je za poređenje sa tim Xiaomi 4.
Na kraju gledajući tvoju glupu konstataciju mogao kupiti 3 telefona pa kad mu crkne jedan uzeti drugi ( a ja ako se pokvari sam od sebe u servis pa ga poprave i produže garanciju ili ako nemogu popraviti daju novi telefon i produže garanciju )-samo da znaš da ga taj drugi ne košta više 400 nego 800 km i tako dalje....
Znam iz iskustava imao sam Idol3 i poslije 6 mjesei nije htio botati .-odradili servis matična zamjenjena i produžili garanciju za 6 mjeseci.
Taj nesretni idol3 poslije sljedeća 3 mjeseca poblesavio -otišao na servis zamjenjen displej i ponovo produžili garanciju ( jednom bio 7 jednom 5 dana na servisu ,dobio zamjenski telefon do popravke ).
A ovdje čovjek zijanio 400 km , ostao bez telefona a ti i dalje valjaš seljačku filozofiju može kupiti 3 znači po tebi treba 3 telefona da bi bio siguran i to sve platiti 1200 km i opet ima samo prosječan aparat koji u BH može kupiti za 400 km i dvije godine garancije . Kažem ti sad po tvojoj teoriji da naruči drugi nije mu više 400 nego 800 km i na kraju nije uopšte mjerljiv sa HTC 10...
Ali pošto si ti neuništivi stari hajter zanemarićeš sve argumente i naći neko svoje hajtersko opravdanje koje nama veze sa životom