miješate babe i žabesmijesni_ste wrote:Diskutovao bih sa vama dokasno, ali nestaje vode u 12 pa moram ići. Nadam se da će Koldžo nešto uraditi povodom toga![]()
![]()
![]()
poput obećanja da će povećati penzije načelnici
miješate babe i žabesmijesni_ste wrote:Diskutovao bih sa vama dokasno, ali nestaje vode u 12 pa moram ići. Nadam se da će Koldžo nešto uraditi povodom toga![]()
![]()
![]()
Pa upravo na tom budžetu kojeg spominješ, eto gdje. Mislim volio bih da sam i ja da se razumijemoDonieBrasco wrote:Kakva je stoka legla na buđete to ce bit strasno u narednom periodu.al-em wrote:Sve je to ocekivano druze. Hazibajric gore i sve ostalo sda.DonieBrasco wrote:Ja sam razocaran sta se danas odlucilo za grad Sarajevo.
Gdje su rođene sarajlije, građani, sta se ovo desava ?
Ma znam, nego više onako iz očaja pišem čemu sve ovo vodi.vješalica wrote:miješate babe i žabesmijesni_ste wrote:Diskutovao bih sa vama dokasno, ali nestaje vode u 12 pa moram ići. Nadam se da će Koldžo nešto uraditi povodom toga![]()
![]()
![]()
poput obećanja da će povećati penzije načelnici
Pobjedili su Amra-Visoko, Kasumagic, Muhamed-Gorazde. Znaci sposobni, odgovorni ljudi, i patriote. A vi gramzivi salonci necete nikad vise doci na vlast. U Sarajevu mi dobro znamo i Damira 1 i Damira 2 i Kamocaja. Zato i nismo i necemo da glasamo za njih.agent_zero wrote:Debakl kriminalnih SDA balijandera osim u KS koje su naselili i uhljebili po Sarajevu da glasaju za njih.
Ako Bog da, za dvije godine ujediniti kompletan opozicioni blok i raskrstiti sa zelenim kmerima, Izmetbegovićima i njihovim satelitima SBB i tornjakom Šćepom i na vječna lovišta historije ih poslati. Dosta su uništavali Bosnu i Hercegovinu, Bošnjake i sve na nivo nacionalne manjine sveli i u svoj kriminalno-mafijaški tor ogradili.
I velike zamjere sujeti opozicije u Kantonu Sarajevo, jer da su i ovdje ujedinjeni stali pred zelene kmere, ne bih bilo u pola opština gdje su sad dobili mandate polupismenog i primitivnog polusvijeta.
Pa eto Hadzibajric je Sarajlija, stara porodica, pa je godinama kao kandidat SDA uzimao izbore i bio clan te stranke. Skaka isto. Dakle ta prica kako su samo papci unutar njih ne pije vode.DonieBrasco wrote:
Kakva je stoka legla na buđete to ce bit strasno u narednom periodu.
Ukratko, bitni su samo Sarajevo i pare u njemu.jasko_ba wrote:sta je sad pricao ublehasVjecitiStudent wrote:Slušam Bakirov govor i potpuno mi je jasno i opravdano kad Bihać, Zenica, Tuzla, .... mrze Sarajevo.
'naci bozebadalpur wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbego ... /161002152
Ja ne vjerujem šta lik izjavi!!!!
po toj analogiji i mrski kolđo je dobio izbore od strane seljačina,a gradsko je dijeteBHF_Manijak wrote:Pa eto Hadzibajric je Sarajlija, stara porodica, pa je godinama kao kandidat SDA uzimao izbore i bio clan te stranke. Skaka isto. Dakle ta prica kako su samo papci unutar njih ne pije vode.DonieBrasco wrote:
Bil ti bacio koju paru na tu tvdnju, ili neki samoban od 6 mjeseci, pa makar ga ne ispunio, ko @bhtornjak prije dvije godine?p206 wrote:
Vidjet ćemo i tvoju teoriju kad onaj ko je sudski gonjen, ne bude mogao učestvovati na sljedećim izborima. Poguraće ga tužilaštvo momački kad rastegnu proces na neke 3-4 godine.
pa familija mu pola novog sarajeva posjedovalavješalica wrote:po toj analogiji i mrski kolđo je dobio izbore od strane seljačina,a gradsko je dijeteBHF_Manijak wrote:Pa eto Hadzibajric je Sarajlija, stara porodica, pa je godinama kao kandidat SDA uzimao izbore i bio clan te stranke. Skaka isto. Dakle ta prica kako su samo papci unutar njih ne pije vode.DonieBrasco wrote:
To nije ništa čudno, tu je više keša za njega nego u drugih 10 općina. Zna on šta priča, ne boj se.badalpur wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbego ... /161002152
Ja ne vjerujem šta lik izjavi!!!!
Reglan wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reglan wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ja se nemam drug ni oko čega ljutit malo mi interesantno što su se svi nadovezati mog poništenog listića. Na ovom forumu se prije par godina i kampanja sa čiča Glišom gdje se javno pozivalo na poništavanje listića a ja agitovao protiv i uvijek sam bio protiv ne izlaska na izbore ali eto svačije pravo da pljune na moj postupak... nije problem, ne krijem, javno kažem.mO k3 wrote:@ o'zone reci ti nesto ti se ljutio meni svejedno , ali tako nesto uraditi i to još ovdje napisati na forumu je jako nezrelo ... tiu mojim ocima ne trebaš da se buniš na situaciju u državi
pa to ti kažem1946--1987 wrote: pa familija mu pola novog sarajeva posjedovala