Ne kontam, šta je bilo? Nmg nigdje naći taj statusbersK wrote:
Kuka i motika.
Balkanski nazovi "youtuberi"
- Hasan006
#601 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
- bersK
#602 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Hasan006 wrote:Ne kontam, šta je bilo? Nmg nigdje naći taj statusbersK wrote:
Kuka i motika.
Objavio Pervan na stranici svojoj. Dole ga raja isprozivala u fazonu iako te kopira čovjek te poštuje. Nije fino od tebe ovo ono
- Hasan006
#603 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ja ne mogu naći ni status ni klipbersK wrote:Hasan006 wrote:Ne kontam, šta je bilo? Nmg nigdje naći taj statusbersK wrote:
Kuka i motika.
Objavio Pervan na stranici svojoj. Dole ga raja isprozivala u fazonu iako te kopira čovjek te poštuje. Nije fino od tebe ovo ono
- kucniljubimac
#604 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
natjera me da nađem svoj blog iz 2006nema me tamo wrote:Mega Man X wrote:Ja kad sam imao 10 godina, Youtube nije ni postojao. Tako da ne znam šta tim argumentom pokušavaš da dobiješ.
Bravo.
Mi kad smo manji bili znaš sta je nama fejsbuk bio?
Blogger!
- Hasan006
#606 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
sad kad se Mega Man X preporodi
-
nema me tamo
#607 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
kucniljubimac wrote:natjera me da nađem svoj blog iz 2006nema me tamo wrote:Mega Man X wrote:Ja kad sam imao 10 godina, Youtube nije ni postojao. Tako da ne znam šta tim argumentom pokušavaš da dobiješ.
Bravo.
Mi kad smo manji bili znaš sta je nama fejsbuk bio?
Blogger!
![]()
![]()
![]()
To je bio cilj od pocetka..
Znaci tu smo negdje 25+?
Ma kad citas sta si pisao na bloggeru zacrvenis se sav, a ova djeca su jos manja nego sto smo bili pa im se ne moze zamjerit nista..
Sve bi mi to isto radili da smo imali tad nesto poput Fejsbuka i da je youtube bio popularan kao danas..
-
korisnicc
#608 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Mislim da to nije Pervanov pravi profil (tj. ako se ne varam i nema ga).nema me tamo wrote:bersK wrote:
Kuka i motika.
?
Slazem se da je to znak postivanja, odnosno vidi se da je momku uzor.
Dobar uzor
- Hasan006
#609 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Što je najjače Nedim je prije nekih pola mjeseca učestvovao na onim predavanjima "Save the Children" o opasnostima na koja djeca mogu naići na internetu, a evo sad se ispostavi on ko pedofilčina
koji blam 

-
nema me tamo
#610 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma kakva pedofilcina, ima 16 ona..
U nekim drzavama je 15 legalno, u mojoj glavi je do 14 sve ok!
- Hasan006
#611 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
sve do 14?nema me tamo wrote:Ma kakva pedofilcina, ima 16 ona..
- supercali
#612 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Sta je to uradio pa se raspravlja 14 16
U bih je legalno imati sex sa osobom koja ima 14 i vise
U bih je legalno imati sex sa osobom koja ima 14 i vise
- tinkerbell09
#613 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Zaludila je žene, to pokazuje broj njenih pratilaca što na faceu, što na instagramu. Neki njeni klipovi su simpa, smiješni, ali su definitvno suvišni vlogovi. Ok, to je sad in i furka, ali ne znam koju to normalnu osobu može zanimat šta pas Dunje Tatomirović radibadalpur wrote:Prati li iko Dunju Tatomirović? Bash me zanima neko neutralno mišljenje s obzirom da je, prema komentarima na YT, žene obožavaju.
Djevojka je drugačija, opuštena i prirodna. Ženama to treba, u smislu da je dosta naprltanih, full našminkanih žena non-stop koje sve idealiziraju. Koliko sam upratila ona brutalno priča o mnogim ženskim stvarima i trudi se ostat normalna. Nisam pretplatnik, pogledam nekad klipove kad baš ništa pametnije nemam za radit
Ps.Naletila sam na neku Jasminu jedne prilike i toliko me nanervirala da sam laptop doslovce poklopila. Dijete od 18godina (valjda) daje savjete o modi, odjeći, prijateljstvima itd. O njenom izgledu, načinu pričanja i ostalo, ne bih diskutovala, ali naravno da je taj uzrast prati. Generacije su nam sve debilnije i debilnije...
- supercali
#614 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ja znam dunju licno prijateljica mi je i licno mogu reci da je raja prava u drustvu
- burekodsira
#615 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
ti to baš shvataš ličnosupercali wrote:Ja znam dunju licno prijateljica mi je i licno mogu reci da je raja prava u drustvu
-
nema me tamo
#616 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
burekodsira wrote:ti to baš shvataš ličnosupercali wrote:Ja znam dunju licno prijateljica mi je i licno mogu reci da je raja prava u drustvu
Haha k'o ona stranicu ranije kad me napade što sam rekao da joj je humor 0 i da kopira americke youtuberke + da je ružna.. :
Internet ko internet, a ako slucajno cita Dunja ovu temu ja se izvinjavam.
- Hasan006
#617 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Razotkrili ga pa odmah udara copyright strikeove lol

- supercali
#618 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma ne znam sta ste pisali o njoj samo sam procitao njeno ime i zato nju i pominjemburekodsira wrote:ti to baš shvataš ličnosupercali wrote:Ja znam dunju licno prijateljica mi je i licno mogu reci da je raja prava u drustvu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- badalpur
#620 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Dunja mi je bila pravo osvježenje kad sam je otkrila prije par mjeseci. Neopterećena, pozitivna i što reče prirodna. Ja i kolegice s posla smo je bash zagotivile, no vrlo brzo postane jasno da je cura totalno izgubljena i da veze nema u kojem smjeru bi da joj kanal ide pa bi tako malo šminkala, malo davala razne savjete djevojkama i mamama, malo pjevala, malo glumila, malo kuhala i šta sve ne...Sve to začinjeno često pretjeranim kreveljenjem. O vlogovima da ni ne govorim. Ono, kad krene vlog ne mogu da ne pomislim da je ona jedina čiji život je dosadniji od mogtinkerbell09 wrote:Zaludila je žene, to pokazuje broj njenih pratilaca što na faceu, što na instagramu. Neki njeni klipovi su simpa, smiješni, ali su definitvno suvišni vlogovi. Ok, to je sad in i furka, ali ne znam koju to normalnu osobu može zanimat šta pas Dunje Tatomirović radibadalpur wrote:Prati li iko Dunju Tatomirović? Bash me zanima neko neutralno mišljenje s obzirom da je, prema komentarima na YT, žene obožavaju.![]()
![]()
![]()
Djevojka je drugačija, opuštena i prirodna. Ženama to treba, u smislu da je dosta naprltanih, full našminkanih žena non-stop koje sve idealiziraju. Koliko sam upratila ona brutalno priča o mnogim ženskim stvarima i trudi se ostat normalna. Nisam pretplatnik, pogledam nekad klipove kad baš ništa pametnije nemam za radit![]()
, ali generalno ne razumijem furku youtubera nit bih mogla provest sate i sate gledajući tuđe klipove.
- bersK
#621 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Da provjerim jesam li ja jedini koji je doživio transfer blama poslije ovog.
-
Mega Man X
#622 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ono kad debilu pare udare u glavu i podizanje ega pa napravi klip za Bajram. Najjače je u zadnjih 10-15 minuta kad spominje kako raja clickbait koristi a sebe ne spominje.. sramota kako su ova djeca naivna pa se pale na debile kao što je dotični u klipu.
-
Mark Tven
#623 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Koliko su stupidno generični i dosadni kanali od onog Edincreationsa, Nedima, Nekog jutjubera i Vanimija. Naravno, to po nepisanom pravilu budu i najpopularniji kanali, što je neretko slučaj i na globalnom nivou. Vanimi još i najiritantniji...klasičan primer dokonog džiberčića koji opasno tripuje da je 'bitan'.
Nisam naročito upoznat sa bosanskom jubitu scenom, ali ono što sam imao prilike da vidim, tu se izdvajaju dva kanala...Nebitno sad u detalje kakav je ovaj/onaj, smara li ili ne, ali sadržajem su, ako ništa, slušljivi i gledljivi u gro delu video materijala koje prezentuju (za razliku od gore navedenih npr) - Amir Hadžić (jbt, kad se setim kakav je čipikao bio kao VIsta) i Komplexash. Nešto kasnije ću možda napisati koju reč o ovoj dvojici.
Nisam naročito upoznat sa bosanskom jubitu scenom, ali ono što sam imao prilike da vidim, tu se izdvajaju dva kanala...Nebitno sad u detalje kakav je ovaj/onaj, smara li ili ne, ali sadržajem su, ako ništa, slušljivi i gledljivi u gro delu video materijala koje prezentuju (za razliku od gore navedenih npr) - Amir Hadžić (jbt, kad se setim kakav je čipikao bio kao VIsta) i Komplexash. Nešto kasnije ću možda napisati koju reč o ovoj dvojici.
- Edin H.
#624 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Koji od ovih inluensera i influenserica su imali najveci utjecaj na vase zivote? 
- AmiĐa_Idriz
#625 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Allahu dragi u ovoj zemlji za 10 godina niko nista raditi nece svi ce biti jucuberi
gledaj nam "buducnosti"
kad naletim na onog Omcu skori mi se jedna mozdana vijuga.