Slazem se,Velkoski wrote: ↑25/12/2025 22:55 inače, meni očajne tri epizode
SpoilerShowsve mi je razočarenje u ovim epizodama. Henry traumatiziran špiljom, a bukvalno je ubio cijelu familiju, Holly magični lik koji je riješio sve za sekundu, u toni scena neko treba da umre i desi se neko čudo (mati Wheeler i cijela ona scena u bolnici![]()
![]()
), vojska
![]()
![]()
i šlag na tortu - Kali.
Sve su naštimali za finale koje bi u dva sata trebalo objasniti sve i završiti priču, što nema šanse da urade. Realno, usrali su sve, a prve četiri epizode su bile obećavajuće.
Derry je ipak bolja serija, pa čak i From![]()
Nancy i Johnatan katastrofalan klisejasti razgovor oko raspada veze, jos ona smjesa sto je tekla odjednom stade i zaledi se i odose k'o sretni. Max i Holly razvuceni momenti pametovanja dok trebaju da bjeze, jos sto ti rece, mala odjednom sve rjesava. Braca Dufferovi doista nisu imali hrabrosti napraviti nista konkretno u finaloj sezoni nego su sve usecerili da je to strasno. At this point, neka umre ko god hoce osim Dustina, sasvim mi je svejedno.
Scene u bolnici kad dolaze Demodogsi da ubiju Max su me toliko nazivcirale jer je narativ oko Demodogsa inconsistent, napadaju i na najmanji šum koji cuju, a sad stoje pored ekipe koja se skriva dok drobi muzika Kate Bush i oni kao ne cuju, sapuce ekipa izmedju sebe siti se ispricase, ovi ni mukajet, Lucas u liftu sa Max, trci Demadog da ih ubije, Lucas ga spuca nogom i rijesi problem, dok ovamo vojska ih oruzjem reseta i ne mogu im nista, znaci nevjerovatno.