pape im je najbolja opcijaEdin H. wrote:Sta reci, koju poruku poslati?and wrote:ima čovjek pametnija poslaEdin H. wrote:Mamic je zakazao, morao je na poluvremenu preuzeti stvari u svoje ruke, ako nista drugo postaviti buraza za selektora![]()
Pobjeda Portugala ocekivana. Kao sto rekoh prije utakmice ako su vec uspjeli dva puta u barazima pobijediti BiH, ne znam stvarno sta je Hrvatska ocekivala.![]()
http://www.vecernji.hr/nogomet/zoran-ma ... ji-1094790![]()
Pa sta ce sada hrvatska reprezentacija, kukava im majka
Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#601 Re: Osmina finala
-
vade_mecum
#602 Re: Osmina finala
haha ovo bijeg od organa gonjenja RH?and wrote:ima čovjek pametnija poslaEdin H. wrote:Mamic je zakazao, morao je na poluvremenu preuzeti stvari u svoje ruke, ako nista drugo postaviti buraza za selektora![]()
Pobjeda Portugala ocekivana. Kao sto rekoh prije utakmice ako su vec uspjeli dva puta u barazima pobijediti BiH, ne znam stvarno sta je Hrvatska ocekivala.![]()
http://www.vecernji.hr/nogomet/zoran-ma ... ji-1094790
- nKrkan
#603 Re: Osmina finala
Francuska - Irska 2-0
Njemačka - Slovačka 2-1
Belgija - Mađarska 3-0
Njemačka - Slovačka 2-1
Belgija - Mađarska 3-0
- Edin H.
#604 Re: Osmina finala
Mojne ba 9:1, pusti toMali_Vuk wrote:Daj Bože da i mi nekad doživimo da zaigramo u osmini finala evropskog prvenstva, makar ispali rezultatom 9:1
Ja ozbiljno mislim da je reprezentacija BiH koja je nastupila u utakmici sa Argentinom bolji tim od Hrvatske, jedino je falio Zuka.
E sada sto je atmosfera bila losa i puna trzavica je druga stvar.
Sada smo vec realno grohnuli.
-
vade_mecum
#605 Re: Osmina finala
pa jeste kada uzmes u obzir da je BIH bila pobjednik skupine, a Hrvatska isla u play-off i pri tome kao najslabiija.Edin H. wrote:Mojne ba 9:1, pusti toMali_Vuk wrote:Daj Bože da i mi nekad doživimo da zaigramo u osmini finala evropskog prvenstva, makar ispali rezultatom 9:1![]()
Ja ozbiljno mislim da je reprezentacija BiH koja je nastupila u utakmici sa Argentinom bolji tim od Hrvatske, jedino je falio Zuka.
E sada sto je atmosfera bila losa i puna trzavica je druga stvar.
Sada smo vec realno grohnuli.
- bosan
#606 Re: Osmina finala
Kod nas je sve poslo nizbrdo od momenta kad je Dzeko poceo guzit

-
L u c i f e r
#607 Re: Osmina finala
bosan wrote:Kod nas je sve poslo nizbrdo od momenta kad je Dzeko poceo guzit![]()
- uglavnomja
#608 Re: Osmina finala
Mali_Vuk wrote:Daj Bože da i mi nekad doživimo da zaigramo u osmini finala evropskog prvenstva, makar ispali rezultatom 9:1
kad vidim devetku, zair mi ppada na pamet
http://reprezentacija.ba/7514-u-susret- ... ultatom-90
uput, sp sa 16 ekipa
- Edin H.
#609 Re: Osmina finala
Fudbal je cudna igra, poslije toga smo zijanili i nismo prosli grupnu fazu.uglavnomja wrote:Mali_Vuk wrote:Daj Bože da i mi nekad doživimo da zaigramo u osmini finala evropskog prvenstva, makar ispali rezultatom 9:1
uput, sp sa 16 ekipa
- Edin H.
#610 Re: Osmina finala
Fudbal i seks cine neodvojivu cjelinu.L u c i f e r wrote:bosan wrote:Kod nas je sve poslo nizbrdo od momenta kad je Dzeko poceo guzit![]()
- supercali
#611 Re: Osmina finala
Po tom pitanju zgrtanja para niko ne moze u ravan sa winston bogardombosan wrote:
Ta ti je na mjestu , ko nema u glavi ima u nogama![]()
Dzekson je za njih sve Einstein ,zgrno milione sjedeci na klupi
![]()
Steta sto nema sjedeceg nogometa usao bi u anale svjetskog nogometa .
![]()
-
L u c i f e r
#612 Re: Osmina finala
obrnuto proporcionalnuEdin H. wrote:Fudbal i seks cine neodvojivu cjelinu.L u c i f e r wrote:bosan wrote:Kod nas je sve poslo nizbrdo od momenta kad je Dzeko poceo guzit![]()
- uglavnomja
#613 Re: Osmina finala
upravoEdin H. wrote:Fudbal je cudna igra, poslije toga smo zijanili i nismo prosli grupnu fazu.uglavnomja wrote:Mali_Vuk wrote:Daj Bože da i mi nekad doživimo da zaigramo u osmini finala evropskog prvenstva, makar ispali rezultatom 9:1
uput, sp sa 16 ekipa
a sega slika, ekran na stadionu, nema mjesta za sve ... za zadnja dva gole pise samo broj
balkan je balkan, kako god se zvao i kako god bio podijeljen ... dobar pocetak, ufuravanje ... i krah, naravnoo
kosarka je vec bila drugi padez
- Edin H.
#614 Re: Osmina finala
supercali wrote:Po tom pitanju zgrtanja para niko ne moze u ravan sa winston bogardombosan wrote:
Ta ti je na mjestu , ko nema u glavi ima u nogama![]()
Dzekson je za njih sve Einstein ,zgrno milione sjedeci na klupi
![]()
Steta sto nema sjedeceg nogometa usao bi u anale svjetskog nogometa .
![]()
Fudbalska legenda
Only weeks after signing his contract, newly appointed manager Claudio Ranieri wanted the player to leave.[6]
According to Bogarde, it would be next to impossible to find a team that would offer him a contract comparable to the one he had at Chelsea: he was astounded at the salary the club had agreed on, as his value depreciated severely due to lack of first-team action, and decided to stay and honour his contract to the letter and appear for training every day, despite being only rarely selected to play.[7] Of his contract he said, "Why should I throw fifteen million Euro away when it is already mine? At the moment I signed it was in fact my money, my contract." In the end, he only appeared eleven times during his four-year contract, reportedly earning £40,000 a week during this period.[8][9][10]
After playing as a substitute against Ipswich Town on Boxing Day in 2000,[11] Bogarde only made one more appearance for Chelsea's main squad before his contract expired in July 2004; it was also made from the bench, against Gillingham for that season's League Cup on 6 November 2002.[12]
During his period at Chelsea, the club attempted to sell Bogarde due to his large salary, and demoted him to the reserve and youth teams in an effort to force him to leave. In response to press criticism, he responded: 'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'[13]
On 8 November 2005 Bogarde announced his retirement from professional football, having failed to reach an agreement with a club since leaving Chelsea.[
-
Tipicoti
#615 Re: Osmina finala
Hrvatska - Turska: 1:0 Najlosija Turska momcad u zadnjih 10 godina
Hrvatska - Ceska: 2:2 Da se igralo jos 5 minuta zijanila bi Hrvatska jos 2 komada
Hrvatska - Spanija 2:1 Da je Spanija pogodila iz penala, pobijedila bi na kraju.
Hrvatska sama sebe proglasila favoritom, gledam na HRT2 poslije svake utakmice one kvazieksperte kako dizu Hrvatsku na nivo Argentine.......onda dodje hebeni Portugal koji sa 4 remija ide u 1/4-finale i odmah katastrofa. Welcome to Balkan.
Jedino mi je zao sto vise necu gledati one transparente tipa Livno, Mostar ...
Hrvatska - Ceska: 2:2 Da se igralo jos 5 minuta zijanila bi Hrvatska jos 2 komada
Hrvatska - Spanija 2:1 Da je Spanija pogodila iz penala, pobijedila bi na kraju.
Hrvatska sama sebe proglasila favoritom, gledam na HRT2 poslije svake utakmice one kvazieksperte kako dizu Hrvatsku na nivo Argentine.......onda dodje hebeni Portugal koji sa 4 remija ide u 1/4-finale i odmah katastrofa. Welcome to Balkan.
- Edin H.
#616 Re: Osmina finala
Italija je sa tri remija u grupnoj fazi osvojila Svjetsko prvenstvo 1982. godine.Tipicoti wrote:Hrvatska - Turska: 1:0 Najlosija Turska momcad u zadnjih 10 godina
-
L u c i f e r
#617 Re: Osmina finala
Last edited by L u c i f e r on 26/06/2016 13:09, edited 1 time in total.
-
vade_mecum
#618 Re: Osmina finala
budimo realni i priznajmo da je ovaj rezultat i djelo navijacaTipicoti wrote:Hrvatska - Turska: Hrvatska - Ceska: 2:2 Da se igralo jos 5 minuta zijanila bi Hrvatska jos 2 komada
- sledge
#619 Re: Osmina finala
I tako ispadoše i Hrvati...
Konačno, reklo bi se. Mislio sam da smo mi svjetski prvaci u pretjerivanju, euforiji i uzdizanju u nebesa aaaali Hrvati su nas debelo nadjačali u tome, nevjerovatno nešta
.
Uglavnom drago mi je i zbog klixa i desetinama članaka dnevno o HR reprezentaciji, nadam se da će konačno prestat sa tim forsiranjem
hr reprezentacije, ništa se ne razlikuju od HR medija.
Hrvati nisu apsolutno ništa pokazali, 0 bodova, 0 šuteva u okvir gola! Jednom "Europskom Brazilu" se ne bi smjelo desit da završe tekmu sa 0 (NULA)
šuteva u okvir gola! I još se usude reći da su bili bolji i da su dobro igrali
Ahh kad se sjetim kada smo ispadali od Portugala kako su se naslađivali i priželjkivali nam taj isti Portugal svaki put' da nas izbaci...karma is a bič
ps. čestitke za livno, tomislavgrad, pola mostara široki kamenjar i ostala uporišta hr reprezentativnog nogometa nadam se da su slavili duboko u noć

Konačno, reklo bi se. Mislio sam da smo mi svjetski prvaci u pretjerivanju, euforiji i uzdizanju u nebesa aaaali Hrvati su nas debelo nadjačali u tome, nevjerovatno nešta
Uglavnom drago mi je i zbog klixa i desetinama članaka dnevno o HR reprezentaciji, nadam se da će konačno prestat sa tim forsiranjem
hr reprezentacije, ništa se ne razlikuju od HR medija.
Hrvati nisu apsolutno ništa pokazali, 0 bodova, 0 šuteva u okvir gola! Jednom "Europskom Brazilu" se ne bi smjelo desit da završe tekmu sa 0 (NULA)
šuteva u okvir gola! I još se usude reći da su bili bolji i da su dobro igrali
Ahh kad se sjetim kada smo ispadali od Portugala kako su se naslađivali i priželjkivali nam taj isti Portugal svaki put' da nas izbaci...karma is a bič
ps. čestitke za livno, tomislavgrad, pola mostara široki kamenjar i ostala uporišta hr reprezentativnog nogometa nadam se da su slavili duboko u noć
-
golman
#620 Re: Osmina finala
Jeste ali je Rossi pošamarao Brazil i Argentinu poslije togaEdin H. wrote:Italija je sa tri remija u grupnoj fazi osvojila Svjetsko prvenstvo 1982. godine.Tipicoti wrote:Hrvatska - Turska: 1:0 Najlosija Turska momcad u zadnjih 10 godina
-
vade_mecum
#621 Re: Osmina finala
odlicno
- Logovan
#622 Re: Osmina finala
Slažem se da su taraba, ali zato, kako već rekoh, bore se, imaju želju i volju za uspjehom. Po meni je moguće da prođu dalje.Melbourne_Australia wrote: Ja sam covjek od rijeciDrug zapamti sta ti kazem veceras ce ih Belgija ubiti ...Jer Madzari su taraba od ekipe, Gera im je glavni igrac u veznom redu
nikad losija repka u zadnjih 20 godina nije prosla dalje..Cujemo se veceras
Čujemo se.
-
Tipicoti
#623 Re: Osmina finala

Danas se ova dosada od EP nastavlja:
- Francuska
- Njemacka
- Belgija
.....ali Imam neki osjecaj da bi moglo biti bar jedno iznenadjenje.
- ExNihilo
#624 Re: Osmina finala
Najbolje što se na prvenstvu dosad desilo jeste islandski komentator. 
- fortaleza
#625 Re: Osmina finala
Ja "šugavo" spominjem Srninu vezu s matičnom državom za koju igra, a ti ladno navede četiri igrača kao Bosance koji s Bosnom imaju veze kao i Mađarskom, realno.perfekcionista1 wrote:Ma sta tI bolan napisa koja su to sranja zivota ti. Lijepo sam rekao da gotovo svi vuku porijeklo iz BiH, neki su rodjeni Bosanci a Opet su nekima roditelji porijeklom iz BiH sto ih takodje cini Bosancima. 80% repke od nezavisnosti su vam cinili Bosanci i Brazilci . Dzaba tako sugavo selektivno spominjes srninu staru a presutis starog I po Tom principu porices istinu. Ali hajd ti kockastima objasni da su fake repkafortaleza wrote: Jedvaj je iz Zagorja (samo mu otac igrao u Veležu), Perišić iz Omiša, Subašić iz Zadra, oba Kalinića Split, nerealan si.![]()
A od ovih iz Bosne Srnina stara Metković, Kovačić rođen u Austriji, Mandžukić Slavonija, dok su Ćorluka, Lovren, Brozović svi stasali u Dinamu te u stvarnom životu nemaju kontakta s Bosnom.
Ali čak je jedan Rakitić donirao reflektore Radniku iz Bijeljine, Modrić donirao da se napravi mini krov pod Bijelim Brijegom itd..
Ne trebaš za njih navijati, nitko te ne tjera.
Opet pretjeruješ pa spominješ 80%, odvadi malo.
Šta je tkzv. fake repka nego samo tvoje osobno shvaćanje i subjektivizam?