Uslov je za dešavanja na stadionuTomahawk11 wrote:Rusima uslovna suspenzija....i oni nastave tamo gdje su stali
Al' evo svakako neće proći grupu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Uslov je za dešavanja na stadionuTomahawk11 wrote:Rusima uslovna suspenzija....i oni nastave tamo gdje su stali
Znaci, mogu srusiti gradVelkoski wrote:Uslov je za dešavanja na stadionuTomahawk11 wrote:Rusima uslovna suspenzija....i oni nastave tamo gdje su stali
Al' evo svakako neće proći grupu
Haha , Bauer je zidovskog porijekla ali uvijek je imao jaka anti-fasisticka i anti-komunisticka stajalista, nikad nije bio neki fan ustastva pa se cesko zbog toga kacio sa 90% grupe, bio je jedno vrijeme i glasnogovornik i tajnik....sta ste se vas dvojca dopisivali da mi je znat, mozda nesro oko one prijateljsme zeljo-dinamoKikibombona wrote:Garda, je li aktivan ustasoidni Zidov, Tomas Bauer?RepublikanskaGarda wrote:
Ja nisam imao posla sa rusima ali po mom misljenju jaci su od poljaka, nisu nabildani i napuhani kao poljaci ali imaju tehniku i organizaciju.Covjek je uspio pomiriti zidovstvo i ustastvo.
Nekad sam se dopisivao sa njim.
Tada je bio glasnogovornik BBB ili nesto sl.
Nemaj ja nikakve veze sa Zeljom, pu, pu... Zen'ca drug.RepublikanskaGarda wrote:
Haha , Bauer je zidovskog porijekla ali uvijek je imao jaka anti-fasisticka i anti-komunisticka stajalista, nikad nije bio neki fan ustastva pa se cesko zbog toga kacio sa 90% grupe, bio je jedno vrijeme i glasnogovornik i tajnik....sta ste se vas dvojca dopisivali da mi je znat, mozda nesro oko one prijateljsme zeljo-dinamo
Ovo su snimci od prije par godina Galatasaray - Fenerbahce. Tako kazu....Trpanje wrote:opet sibanje...Slovaci zasuli Ruse![]()
http://www.kurir.rs/sport/francuska-201 ... ak-2310339
BlueBlood wrote:treba ga "pocastiti" sms-ovima za ovU zastavU![]()
Jeste, ovo je Galata vs Fenerskenderija04 wrote:Ovo su snimci od prije par godina Galatasaray - Fenerbahce. Tako kazu....Trpanje wrote:opet sibanje...Slovaci zasuli Ruse![]()
http://www.kurir.rs/sport/francuska-201 ... ak-2310339

False flaginsomnia78 wrote:Ma kamara laznih slika i snimaka
Sinoc lik na twitteru stavio sliku "nereda" u Lilu i svi je preuzimaju a na slici ogroman bilboard na kojem pise Marseille
Samo nas nemamedjutim wrote:Ovo je izgleda najjace hool prvenstvo u historiji, bas dosta ekipa se mlatilo