Ideja je da popunimo FB muzikom,kako bi prekinuli torturu politike i svakodnevnih gluposti.
Ljudi koji lajkuju ovaj post dobiće od mene slovo, koje treba da bude početno slovo imena grupe ili muzicara i da postave njihov spot na svoj zid,uz ovaj tekst.
Meni je zadato slovo ''N''
Prenemaganje na Facebook-u?
-
julisiz es grant
#601 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Evo novo SRANJE u vidu FB "aktivizma" počelo:
- uglavnomja
#602 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
srecom ima puljkijulisiz es grant wrote:Evo novo SRANJE u vidu FB "aktivizma" počelo:
Ideja je da popunimo FB muzikom,kako bi prekinuli torturu politike i svakodnevnih gluposti.
Ljudi koji lajkuju ovaj post dobiće od mene slovo, koje treba da bude početno slovo imena grupe ili muzicara i da postave njihov spot na svoj zid,uz ovaj tekst.
Meni je zadato slovo ''N''
hide, unfollow
-
julisiz es grant
#603 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ne možeš block, jer dovoljno je da svaki od prijatelja stavi ovo na status, ili samo da lajka nečiji ovakav "status" pa da moraš vidjeti.uglavnomja wrote:srecom ima puljkijulisiz es grant wrote:Evo novo SRANJE u vidu FB "aktivizma" počelo:
Meni je zadato slovo ''N''![]()
hide, unfollowcak i block
Sreća da inače internet slabo koristim u ovim sunčanim mjesecima
-
[Emma]
#604 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Kada neko objavi sliku sa dženaze ili sa posjete mezaru pa ga neko slika dok uči fatihu, a neki dan vidjeh i lik objavio sliku iz bolnice, majka mu leži u bolničkom krevetu u lošem stanju, jadna žena ne zna ni da je se slika, a on se namjestio za selfie. Ovo me toliko i ne nervira, koliko mi je degutantno i bolesno. 
-
zrakomlat
#605 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Nije prenemaganje ali meni iz nekog razloga ide na živce korištenje heštaga, u smislu da ljudi uopšte valjda ne kontaju za šta to služi nego vidjeli negdje pa haj da i oni metnu.
#ja_i_hamo_na_kahvi
#ludilougradu
#ljubavmaminanajdraza
#imal_ko_jači
#gon'tese_u_qrz
#ja_i_hamo_na_kahvi
#ludilougradu
#ljubavmaminanajdraza
#imal_ko_jači
#gon'tese_u_qrz
Last edited by zrakomlat on 05/08/2016 19:04, edited 1 time in total.
-
lijepa u dusi
#606 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Imam curu u prijateljima koja ne zna napisat opis slike ili status da ne stavi bar na svako drugu rijec hashtag i to neki retardiran ili spoji dvije rijeci i tako... Da mi nisu interesantne slike koje objavljuje (imamo isti hobi) tacno bih je blokirala u huji.
-
kakavdanakneiskustvu
- annoy
#608 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ti hashtagovi su mi jedna od vecih gluposti
Vecina nema pojma koji im je svrha pa samo nabacuju rijeci koje im se cine cool bez ikakvog reda i smisla, spajaju vise rijeci itd., grozno za vidjeti
Vecina nema pojma koji im je svrha pa samo nabacuju rijeci koje im se cine cool bez ikakvog reda i smisla, spajaju vise rijeci itd., grozno za vidjeti
-
lijepa u dusi
-
Opal_89
#610 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Kad pije kafu na balkonu sa viklerima na glavi i opuca selfie i napise #trenutna
Tagovanje po raznim buticima, soping centrima, restoranima, stanicama, pjesackim prelazima...fakat i mi to sve radimo, pa se nikad ne javljam gdje sam i sta sam. Pogotovo mi ne pada na pamet odbrojavanje do godisnjeg odmora i tagovanje kad krenem na put
Tek se vjencali (kolege s posla), otisli na bracno i navecer slika sobe i pise "Medeni mjesec moze poceti!"
Sutra ocekujem sliku krvave posteljine 
Tagovanje po raznim buticima, soping centrima, restoranima, stanicama, pjesackim prelazima...fakat i mi to sve radimo, pa se nikad ne javljam gdje sam i sta sam. Pogotovo mi ne pada na pamet odbrojavanje do godisnjeg odmora i tagovanje kad krenem na put
Tek se vjencali (kolege s posla), otisli na bracno i navecer slika sobe i pise "Medeni mjesec moze poceti!"
- esmasaric
#611 Re: RE: Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Dobro. Za takve stvari ima instagram pa tu slikaj i hastaguj koliko ti volja.Opal_89 wrote:Kad pije kafu na balkonu sa viklerima na glavi i opuca selfie i napise #trenutna![]()
Tek se vjencali (kolege s posla), otisli na bracno i navecer slika sobe i pise "Medeni mjesec moze poceti!"Sutra ocekujem sliku krvave posteljine [emoji38]
Ne kontam potrebu da facebook koristiš kao instagraml, a ima ih na tonu....
Ja samo objavim s putovanja, da znaju ljudi da nisam tu.
-
maida95
#612 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
ali ono slikanje u kabinama dok isprobavaju robu koju nisu kupili..

- Bullet Tooth Tony
#613 Re: RE: Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Da znaju da nisi tu ili da znaju gdje si ....esmasaric wrote:Dobro. Za takve stvari ima instagram pa tu slikaj i hastaguj koliko ti volja.Opal_89 wrote:Kad pije kafu na balkonu sa viklerima na glavi i opuca selfie i napise #trenutna![]()
Tek se vjencali (kolege s posla), otisli na bracno i navecer slika sobe i pise "Medeni mjesec moze poceti!"Sutra ocekujem sliku krvave posteljine [emoji38]
There is something about yourself that you don't know. Something that you will deny even exists until it's too late to do anything about it. It's the only reason you get up in the morning, the only reason you suffer the shitty boss, the blood, the sweat and the tears. This is because you want people to know how good, attractive, generous, funny, wild and clever you really are. "Fear or revere me, but please think I'm special." We share an addiction. We're approval junkies. We're all in it for the slap on the back and the gold watch. The "hip, hip, hoo-fucking-rah." Look at the clever boy with the badge, polishing his trophy. Shine on, you crazy diamond. Cos we're just monkeys wrapped in suits, begging for the approval of others.
- esmasaric
#614 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Dobro.
Citiraj Revolver. Ali zašto?
Mislim mogao si i Fight Club...ista stvar. [emoji2]
-
Opal_89
#615 Re: RE: Re: Prenemaganje na Facebook-u?
esmasaric wrote: Dobro. Za takve stvari ima instagram pa tu slikaj i hastaguj koliko ti volja.
Ma sta koga briga jesam li tu ili nisam, ko me treba zvace me
To javljanje samo ostavlja prostora za lopove i zavidne osobe. Dosao je vakat da kad te pitaju gdje si pocrnio, ti kazes "Na njivi!"
- esmasaric
#616 Re: RE: Re: RE: Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Da. Ali to je jedino za što i koristim facebook.Opal_89 wrote:esmasaric wrote: Dobro. Za takve stvari ima instagram pa tu slikaj i hastaguj koliko ti volja.
Ma sta koga briga jesam li tu ili nisam, ko me treba zvace me![]()
To javljanje samo ostavlja prostora za lopove i zavidne osobe. Dosao je vakat da kad te pitaju gdje si pocrnio, ti kazes "Na njivi!"
Poruke - viber
Fotke - instagram
Statusi - Twitter
Liječenje nervoze - Forum
[emoji28] [emoji28] [emoji28]
E onda refrešujem malo timeline da ljudi znaju da sam živa. A na profilnoj mi još stoji kratka kosa...a sad mi preko ramena. [emoji85]
- Bullet Tooth Tony
#617 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Zato sto lazes "sebe" da je slika na kojoj ti jases slona u Indiji tu na Facebooku samo iz razloga da bi ljudi znali da nisi u BiH ....esmasaric wrote:Dobro.
Fight Club mi nije prirastao srcu a i drugaciji su nam pogledi na sustinu , kako filmova tako i ovog gore . [emoji2]
-
julisiz es grant
#618 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ona je ipak umEtnicaBullet Tooth Tony wrote:Zato sto lazes "sebe" da je slika na kojoj ti jases slona u Indiji tu na Facebooku samo iz razloga da bi ljudi znali da nisi u BiH ....esmasaric wrote:Dobro.
Fight Club mi nije prirastao srcu a i drugaciji su nam pogledi na sustinu , kako filmova tako i ovog gore . [emoji2]
- esmasaric
#619 Re: RE: Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ok. Filozofsku tematiku možemo objašnjavati do besvjesti. Svi lažemo sebe ionako.Bullet Tooth Tony wrote:Zato sto lazes "sebe" da je slika na kojoj ti jases slona u Indiji tu na Facebooku samo iz razloga da bi ljudi znali da nisi u BiH ....esmasaric wrote:Dobro.
Ali uglavnom. Facebook ne koristim osim u te svrhe. Za sve ostalo imam ostale aplikacije.
- Bullet Tooth Tony
#620 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
ejššjulisiz es grant wrote:Ona je ipak umEtnicaBullet Tooth Tony wrote:Zato sto lazes "sebe" da je slika na kojoj ti jases slona u Indiji tu na Facebooku samo iz razloga da bi ljudi znali da nisi u BiH ....esmasaric wrote:Dobro.
- Dr Kova
#621 Re: RE: Re: RE: Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Je li sve što napišeš na Tw tvoje?esmasaric wrote: Statusi - Twitter
- esmasaric
#622 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Nope.Buckethead wrote:Je li sve što napišeš na Tw tvoje?esmasaric wrote: Statusi - Twitter
Pravi je bučkuriš tamo.
- dječak sa šibicama
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#624 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Sta ba ovo prekidaju pred kamerama?dječak sa šibicama wrote:https://www.facebook.com/tina.anel.3/vi ... 572952439/
Ovo nisu istine
-
_someone
#625 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
dječak sa šibicama wrote:https://www.facebook.com/tina.anel.3/vi ... 572952439/