Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Capsicum

#601 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

almir90 wrote:
Capsicum wrote: Pa tvoja stranka je i podrzala Zakon koji ide na ruku ratnim profiterima, a radnicima uskracuje prava. Pokusava se narodu prodati prica kako je za njih sve ovo dobro, a realno im se izbijaju pare iz dzepa, ukidaju se ili smanjuju kazne firmama koje imaju radnike na crno, radnicima uvode obaveze da moraju uvijek i u svako vrijeme biti na gotovs za gazdu, inace im slijedi otkaz, moze ih baciti da rade poslove koji veze nemaju sa onim sto inace radi itd. Vrhunac podlosti je pricati kako oni tu kao stite neka prava radnika, a direktno im ih uskracuju.

A jos kad pocnu pricu kako je neki od njihovih vijecnika dao neku lovu nekome u humanitarne svrhe. Cisto zamazivanje ociju. Otvoreno pitam koliko je Nasa stranka naplatila iz budzeta od kad postoji. Radi se o milionskim iznosima!
Daj bolan bježi, ja nisam stranački poltron, prati me malo po forumu. ;)

Ja ne živim niti od jedne stranke, niti bih ikada živio. ;)

Što se tiče privatnog sektora, stvar sa kriminalom je veoma kompleksna, dok jedne sankcionišu drugi prolaze bez problema. I što je najgore, dobro prolaze oni koji su teški milione, zarađene na tuđoj muci.

Niti jedna vlast se ne brine za radnike, ni prethodna, pa ni sadašnja. Dokaz je da sama Federacija je dužna po raznim osnovama, i na jačim mjestima u stranci sjede privatnici, koji su isto tako loši poslodavci.
S ovim se apsolutno slazem. Ja samo govorim, da ne trebaju NS botovi prosipati suplju da su oni kao za neku zastitu radnika, a realnost je suprotna. Treba dovesti na vlast postene i hrabre ljude da zavedu malo red. Treba skinuti radnicima s vrata omcu kojekakvih nameta koje im je ova vlast nametnula.

Ne zelim da finansiram ni Nasu stranku, ni SDA ni HDZ, nikoga! Nek sami iz svojih dzepova placaju svoje kampanje. Puna im usta tog smanjivanja plata, rasterecivanja privrede, a ovamo sakom i kapom krcme budzete... Ma nek se gone... Reuf im stao na rep, pa onda hajmo drvlje i kamenje. Sve je to ista bagra kao i SDA i HDZ. Naucilo to na pljackaski sistem u kojem narod postoji radi njih. Puno price, a malo djela. Eto nek me demantuju, nek se odreknu novca koji dobijaju iz budzeta "po zakonu", ni krivi ni duzni! Nek ga sami, dobrovoljno, usmjere u finansiranje npr. lijecenja djece oboljele od raka. Sta mislite koliko je djecijih zivota moglo biti spaseno da nismo bacili desetine miliona na finansiranje politickih stranaka? Jock, hajmo se smijat Reufu sto skuplja donacije za kampanju. :smajli koji povraca:
zippoo87

#602 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by zippoo87 »

Capsicum wrote:
almir90 wrote:
Capsicum wrote: Pa tvoja stranka je i podrzala Zakon koji ide na ruku ratnim profiterima, a radnicima uskracuje prava. Pokusava se narodu prodati prica kako je za njih sve ovo dobro, a realno im se izbijaju pare iz dzepa, ukidaju se ili smanjuju kazne firmama koje imaju radnike na crno, radnicima uvode obaveze da moraju uvijek i u svako vrijeme biti na gotovs za gazdu, inace im slijedi otkaz, moze ih baciti da rade poslove koji veze nemaju sa onim sto inace radi itd. Vrhunac podlosti je pricati kako oni tu kao stite neka prava radnika, a direktno im ih uskracuju.

A jos kad pocnu pricu kako je neki od njihovih vijecnika dao neku lovu nekome u humanitarne svrhe. Cisto zamazivanje ociju. Otvoreno pitam koliko je Nasa stranka naplatila iz budzeta od kad postoji. Radi se o milionskim iznosima!
Daj bolan bježi, ja nisam stranački poltron, prati me malo po forumu. ;)

Ja ne živim niti od jedne stranke, niti bih ikada živio. ;)

Što se tiče privatnog sektora, stvar sa kriminalom je veoma kompleksna, dok jedne sankcionišu drugi prolaze bez problema. I što je najgore, dobro prolaze oni koji su teški milione, zarađene na tuđoj muci.

Niti jedna vlast se ne brine za radnike, ni prethodna, pa ni sadašnja. Dokaz je da sama Federacija je dužna po raznim osnovama, i na jačim mjestima u stranci sjede privatnici, koji su isto tako loši poslodavci.
S ovim se apsolutno slazem. Ja samo govorim, da ne trebaju NS botovi prosipati suplju da su oni kao za neku zastitu radnika, a realnost je suprotna. Treba dovesti na vlast postene i hrabre ljude da zavedu malo red. Treba skinuti radnicima s vrata omcu kojekakvih nameta koje im je ova vlast nametnula.

Ne zelim da finansiram ni Nasu stranku, ni SDA ni HDZ, nikoga! Nek sami iz svojih dzepova placaju svoje kampanje. Puna im usta tog smanjivanja plata, rasterecivanja privrede, a ovamo sakom i kapom krcme budzete... Ma nek se gone... Reuf im stao na rep, pa onda hajmo drvlje i kamenje. Sve je to ista bagra kao i SDA i HDZ. Naucilo to na pljackaski sistem u kojem narod postoji radi njih. Puno price, a malo djela. Eto nek me demantuju, nek se odreknu novca koji dobijaju iz budzeta "po zakonu", ni krivi ni duzni! Nek ga sami, dobrovoljno, usmjere u finansiranje npr. lijecenja djece oboljele od raka. Sta mislite koliko je djecijih zivota moglo biti spaseno da nismo bacili desetine miliona na finansiranje politickih stranaka? Jock, hajmo se smijat Reufu sto skuplja donacije za kampanju. :smajli koji povraca:
ako predje prag ,i Reufova stranka ce se finansirati iz tog istog budzeta,sve dok je takav zakon na snazi
prema tome sikter i stvarno je smijesno citati ove tvoje nebuloze sto pises
"slucajno" preskaces moja direktna pitanja svaki puta...sada ih imas vec 10+ na kontu :P
ja nisam iz Srajeva,meni Refko sekunde ne smeta a vec sam na ovoj temi napisao zasto ga smatram irelevantnim,isto ovako kao sto si i ti...prica,prica,prica...Refko je ako nisi znao,odrastao na budzetu,u zivotu nije u firmi nekoj radio
o cemu ti ovdje pricas bolan,nemoj biti jos jadniji nego sto jesi

stvarno je jadno sve ovo vise citati...odjavljujem se sa teme do poslije izbora,ovaj puta definitivno
ako naleti neko ko napise nesto realno,onda cu i odgovarati,ove "papagaje" dosadi slusati za 2 dana
uzdravlje svima
Capsicum

#603 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

Boga mi Refko je uzeo to nefinansiranje kao jednu od najbitnijih stavki u svom programu. Jasno su i nedvosmisleno dali do znanja da se bore protiv finansiranja stranaka iz budzeta, a ako to ne budu mogli sami sprovesti, onda ce se tih para odreci u humanitarne svrhe. Sve to je mogla i tvoja stranka uraditi, ali nije. Radije se bavite jeftinim politikantstvom. Fol dobre komsije. Boga mi meni dobar komsija ne bi uzimao pare iz mog dzepa za svoje potrebe.

Sto se tice Reufovog "odrastanja na budzetu", moze se i tako reci, ako je odrastao u ta 2-3 mjeseca koliko je bio Ministar, prije nego li su ga ovi vasi partneri otjerali kad se usudio da dirne u njihove kasice prasice (javna preduzeca). A sto se tice rada u drugim firmama, sve je manje vise dostupno na internetu... Bio je konsultant za Republican Institute, National Democratic Institute, JICA, DFID, GIZ, EC, Friedrich Ebert Stiftung... Jebo to, relevantnije je biti grobar KK Bosna ili voditi ljude na ekskurzije po Spaniji.

Odjavljuj se ti slobodno, kad nemas sta pametno reci.
Heartbeats

#604 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Heartbeats »

zippoo87 wrote:
Heartbeats wrote:
zippoo87 wrote: hahah covjece kakve ti nebuloze pises...tacno se vidi neznanje i neinformiranost

Nasa stranka na svakoj prvoj sjednici PRVA trazi smanjenje pausala (ne trazi ukidanje,jer znaju da to niko nece podrzati) a kada ih ovi sami sebi povecaju,vijecnici i poslanici VRATE novac u budzet
ukucaj u google "nasa stranka i vracanje pausala" i sve pise
Edin Forto je vratio kao i vijecnik iz Gracanice isto tako

nego,nemoj ti pokusavati napadati NS,to je strankama miljama naprednija od vas iz GSa,smijesni ste
nego se bavite sobom,neosnovani napadi su smijesni
P.S. super je ako i GS podrzava ukidanje/smanjenje pausala,NS ce barem u KS imati saveznike (ili nece) :D
Naša stranka deklerativno za ukidanje paušala na mjestima gdje znaju da ukidanja neće biti - čisto populistička priča kao i populistički potez pokretanja kampanje iz Mostara na španskom trgu pa se prema Mostu zaokrenulo. Što niste malo prema zapadu prošetali?
Isto kao što je i deklerativna opozicija (doslovce dijeljenje kreveta sa SDA)kao i deklerativni liberalali (nigdje manje privatne inicijative a više budžetskih korisnika). Ima nas tamo koji smo ranije bili pa znamo Radu Šukaru koja je poslije Bajićevog populizma sve pomela i stvari u red dovela da bi Muhamed Gracić a.k.a Dennis Gratz je otjerao i instalirao SDA falangu sa babom mu Ešrefom i postavljanje Zuhrića za generalnog sekretara čija hanuma, gle čudonog li čuda u to vrijeme biva članicom Glavnog Odbora SDA.
Prekopajte malo podatke NVO koje prate rad stranka pa ćete vidjeti ko jr najveći štitonoša SDA ali se koristi vrlo perfidnim populizmom. Uostalom ova ljuta papričica vam sve to lijepo objasni.
P.S. Jebo Reufa, ali je Reuf za vas Ameriku otkrio - doslovce.
da,da,NS sve populizam haha
ti ovdje sve pricas nesto na licnom nivou,sta su clanovi NSa ,sa kim se zene,udaju,ko je otac
ciste gluposti koje nemaju dodira sa politikom koju NS vodi
je li i populisticki to sto je Graz podnio preko 40 zakonskih izmjena i komplet zakona u parlamentu ?
sto su vijecnici NSa u vijecima gdje rade isto tako ponudili preko 300 Inicijativa i amandmana i mnoge od tih su bile i realizovane,zato sto NS zna kako raditi,ne traze sa 1-2 vijecnika nesto nemoguce,nego rade na stvarima koje rjesavaju probleme ,iako su nazovimo to sitniji problemi,jer poznato je da vlast nece raditi nista,ako iz istog ne moze izvuci neke pare za sebe preko nastimanih tendera
a evo da ti kazem i za Radu i za Zuhrica...od kako je Zuhric generalni sekretar,zna se sve u stranci,ko je glava a ko rep i unutrasnja infrastruktura i komunikacija je na odlicnom nivou
sto se tice Rade,i njen doprinos stranci je velik,jer je Rada nakon izbora stranku iz minusa od preko 100 000 KM uspjela vratiti u pozitivno poslovanje

samo ima jedna stvar koju vi ne mozete shvariti o NSu...NS nije i nikada nece biti stranka jednog lica,to je stranka gdje se svakih par godina mijenja rukovodstvo i svake godine sve vise i vise raste i napreduje
ja znam da je to tebi i slicnim cudno,zar postoji stranka gdje ne odlucuje jedna osoba...evo reci cu ti da postoji a ti se eto malo informisi
iskreno,mene ne zanimaju licni zivoti i ko je koga ozenio,sve dok politika NSa nema dodirne tacke sa politikom SDA
ako se pojavi,onda cu ja sebe preispitati i vidjeti da li cu ih i dalje podrzavati

evo samo jos jednu nebulozu da pojasnim,ovu gdje ti "Kolega po misljenju" capsicum kaze da je neko davao neke pare Grazu...a smijesno je jer nema pojma kako sta funkcionise u NSu
ako je Grazu dao nesto,onda je to isto nesto morao dati i jos 3 osobe koje su bile u drustvu Graza :D
Izvini je li Dennis Graz ili Gratz? Čisto da znam da je lupam okolo da je Gratz ako je Graz.
Pitaj Rade šta misli o trenutnom rukovodstvu i o Dennisu Gratzu ili Grazu ili kako se vec ex. Muhamed Gracić sada preziva.
A ne zanima te ko je koga oženio odjednom a druga šaputanja na jastuku te živo interesuju?!
Lafo nisi iz Sarajeva a upalio se k'o slijepo crijevo ovdje na temi.
Šta ima Delikatesnoj radnji inače? :skoljka:
privremeni

#605 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by privremeni »

Stvarno ste vas nekoliko na nivou obdanista, zauzeli busiju i zapjenili, kao da branite rodjenu mater. Sta bi tek bilo da ste "clanovi stranke".
Kratko i jasno, niste dorasli ovom, sami sebe, a sto je najzalosnije i stranku/e koje pokusavate ne znam od cega i koga da "odbranite", u stvari brukate. Licni nivo koji upotrebljavate u komunikaciji i argumentaciji vas diskredituje za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju. Ohladite glave, za dobrobit stranaka koje ste izabrali, postujte druge i drugacije misljenje.
Uostalom, ne ide uspjeh preko noci, treba poderati cipele dijeleci letke, provesti noci u ljepljenju plakata i nanosati se vode, a sve kroz nekoliko izbornih ciklusa, pa da vas neko pogura u unutarstranackoj hijerarhiji.
Forum je zaj....a stvar, tu dugo ostaju pisani tragovi, a gluposti jos duze, a pravi forumasi, za razliku od botova "vise" na njemu i dugo poslije izbornih ciklusa. Pridruzite se, druzenje obicno traje duze od clanstva u bilo kojoj stranci!!! :wink: :D
Zlatna StafiloKoka

#606 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Zlatna StafiloKoka »

Heartbeats wrote:
zippoo87 wrote:
homar wrote:Danas je GS Novo Sarajevo zvanično otpočeo kampanju, druženjem sa građanima na Vilsonovom šetalisštu. Na slici ćete prepoznati mnogo uglednih ličnosti.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjans ... /160903054
Lokalni izbori a ovi kao iz topa o ukidanju finansiranja sranaka
Nisam znao da o tome odlucuju opcinski vijecnici
Oj pameti,skupa li si :)
A ukidanje paušala?
Smanjenje koeficijenata na paušale?
Interesantno da su najveći protivnici ukidanja finansiranja stranaka sa budžeta NS i SDA, tako isto i paušala za OV. Vama kad bi čovjek ukinio fundin od strane države, nestali bi ste.
Baš se vidi da postelju dijele..
Nauči se razlici. Finansiranje stranaka se ne ukida s lokalnog nivoa. Paušal ide vijećnicima koji su dobili glasove, ne stranci. On služi, u principu, ako je vijećnik zaposlen, a mora da izostane s posla da bi obavio dužnost prisustvovanja na sjednici pa da mu se nadoknadi izgubljena dnevnica. Istina, neki iskorištavaju to pa žive od toga, ali to je do birača koji su izabrali takve vijećnike, ali i do države u kojoj je stopa nezaposlenosti toliko visoka, da ni oni vijećnici koji žele da budu zaposleni teško da mogu naći posao. Ono za šta se NS zalaže jeste smanjenje paušala. U KS paušal je npr.dosta niži nego u općinama u drugim kantonima. Primjera radi u Goraždu je 740 u OV, dok je Starom Gradu 540, mislim da je to tu negdje i u ostalim sarajevskim općinama. Sa 740 se u Goraždu može jako fino živjeti, dok s 540 u Sarajevu može, al' ne baš tako fino. Snižavanjem paušala ostavila bi se njegova svrha kao simbolična naknada, a sprječavalo okorištavanje i uhljebljivanje. Što se GS tiče, baš me zanima, kada/ako dobiju vijećnika hoće li on/oni vratiti svoj paušal. (Ima i ta opcija) Ili će opet bulazniti o finansiranju stranaka bla bla i za 2018.
mario001

#607 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by mario001 »

GS ima vise plakata od SDA, odakle lova za citave zgrade :D :D
Capsicum

#608 Re: RE: Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

mario001 wrote:GS ima vise plakata od SDA, odakle lova za citave zgrade :D :D
Nije iz budžeta [emoji6]
VjecitiStudent

#609 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by VjecitiStudent »

mario001 wrote:GS ima vise plakata od SDA, odakle lova za citave zgrade :D :D
Taman izbacim jednog Reufa iz sandučeta, već sutradan mi osvanu dva nova.
Ovog ljeta više je reufa no žohara u zgradama Centra ...
Ajnadžić likes it.
homar

#610 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by homar »

Možete zamiisliti koliko SDA troši na predizbornu kampanju od sredstava građana tj.iz budžeta. Kada bi se ta sredstva od finansiranja stranaka preusmjerila za socijalna pitanja, za poticaj zapošljavanja, sasvim bi druga slika bila. Ovdje neki SDA-ovi dušebrižnici i lijevo krilo SDA (NS) se brinu što su članovi GS iz svog džepa dali ponešto ličnih sredstava za izbornju kampanju, a ne brine ih:

- Što se godinama milioni sredstava građana troše za predizbornu kampanju,
- što je sarajevo, pa i cijela BiH, crna rupa na tlu Evrope: u sarajevu se ukrade po tri automobila dnevno; u sarajevu je dnevna redukcija vode po 6 sati i to u 21.vijeku; U sarajevu se vozimo gradskim prijevozom, vozilima starim po 50 godina; u sarajevu je za prvih šest mjeseci bilo oko 400 ujeda pasa lutalica; što je glani grad BiH za džeparoše Meka....
- što su javna preduzeća postala stranačke firme,
- što je kriminal i korupcija osnovni način života i ponašanja u BiH
- što 70% mladih mašta da ode iz BiH
- što svake godine gubimo po jedan grad u BiH zbog odliva stanovništva....

ali je bitno što su se članovi GS-a, građani, studenti, nezaposleni, penzioneri... utalili, neko po 10 KM, neko po 20 KM, neko više, da se predstave javnosti, da nisu svi isti i da su za promjene, jer "ŽIVOT NE ČEKA".
VjecitiStudent

#611 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by VjecitiStudent »

Ako su one glavuše, bez biografija, bez programa, koje svakim jutrom vire iz sandučeta sve što imate da predstavite, jazuk itekako i za tih 10-20km ...
homar

#612 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by homar »

VjecitiStudent wrote:Ako su one glavuše, bez biografija, bez programa, koje svakim jutrom vire iz sandučeta sve što imate da predstavite, jazuk itekako i za tih 10-20km ...
Da si zainteresiran, odnosno da gledaš objektivno, upoznao bi se sa programom GS. Najednostavnije je otiđi na web GS, pa ćeš vidjeti, a za programe po općinama imaju odgovori na konkretne probleme.
VjecitiStudent

#613 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by VjecitiStudent »

homar wrote:
VjecitiStudent wrote:Ako su one glavuše, bez biografija, bez programa, koje svakim jutrom vire iz sandučeta sve što imate da predstavite, jazuk itekako i za tih 10-20km ...
Da si zainteresiran, odnosno da gledaš objektivno, upoznao bi se sa programom GS. Najednostavnije je otiđi na web GS, pa ćeš vidjeti, a za programe po općinama imaju odgovori na konkretne probleme.
Ako je dovoljan web, čemu onda glavuše po sandučićima?
Prpa.ba

#614 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Prpa.ba »

Hladno se diskutuje o kantonalnim, federalnim i drzavnim nadleznostima u vezi sa opcinskim/lokalnim izborima. Jos samo da se obecaju redovne penzije ako se glasa za odredjenu politicku opciju na opcinskoj razini. :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#615 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

Prpa.ba wrote:Hladno se diskutuje o kantonalnim, federalnim i drzavnim nadleznostima u vezi sa opcinskim/lokalnim izborima. Jos samo da se obecaju redovne penzije ako se glasa za odredjenu politicku opciju na opcinskoj razini. :lol: :lol:
haj ' to..al sto se i lova obecava «Ako sta treba» «Koliko bude trebalo» :mrgreen: Ajnadzic je vec potrosip budzet
privremeni

#616 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by privremeni »

KatarinaKosaca wrote:
Prpa.ba wrote:Hladno se diskutuje o kantonalnim, federalnim i drzavnim nadleznostima u vezi sa opcinskim/lokalnim izborima. Jos samo da se obecaju redovne penzije ako se glasa za odredjenu politicku opciju na opcinskoj razini. :lol: :lol:
haj ' to..al sto se i lova obecava «Ako sta treba» «Koliko bude trebalo» :mrgreen: Ajnadzic je vec potrosip budzet
:lol: :lol:
Podsjeti me Katarina na, ako se ne varam, predzanje lokalne izbore. Dosao komsija na vrata, eto ima projekat sanacije fasade, zagarantovano dobijamo od opcine sredstva. Kako, kada, zasto pitam ja. Kaze komso, pa kad dodje (onaj koji sada vodi kanton), docekat ce ga na stolu, to je prvo sto mora da odradi taj prvi radni dan.
Moram li reci da i danas nemamo fasade.... al mi nije zao :D
JThomas

#617 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by JThomas »

a jel pobijedio uopšte taj? :mrgreen:
privremeni

#618 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by privremeni »

JThomas wrote:a jel pobijedio uopšte taj? :mrgreen:
Nije na tim lokalnim, ali nam sada vodi kanton, pa ne znas sta je gore. :oops:
JThomas

#619 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by JThomas »

zato i nemate fasadu, vidiš da je komšija bio u pravu. ha ja :mrgreen:
privremeni

#620 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by privremeni »

JThomas wrote:zato i nemate fasadu, vidiš da je komšija bio u pravu. ha ja :mrgreen:
:lol:
mg

#621 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by mg »

homar wrote:

ali je bitno što su se članovi GS-a, građani, studenti, nezaposleni, penzioneri... utalili, neko po 10 KM, neko po 20 KM, neko više, da se predstave javnosti, da nisu svi isti i da su za promjene, jer "ŽIVOT NE ČEKA".
Bolje da ste Reufu za te pare kupili Iphone 7 plus. Vuk sit, a ovce na broju...sto bi rek'o narod.

Ježim se od ovih izbora svakako, ali još više od foteljaša koji ne mogu da opstanu u "realnom" sektoru.
Capsicum

#622 Re: RE: Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Capsicum »

mg wrote:
homar wrote:

Bolje da ste Reufu za te pare kupili Iphone 7 plus. Vuk sit, a ovce na broju...sto bi rek'o narod.

Ježim se od ovih izbora svakako, ali još više od foteljaša koji ne mogu da opstanu u "realnom" sektoru.
Hohoho što si mu šuknuo [emoji23]

Isfurao fazon prije tristo godina. Znaš ono kad pričaš isti vic istim ljudima po sto puta i oni se na silu ko fol smiju, samo da te ne ofiraju?

Nego hajde ti radije podrži kakvog zelenog iz realnog sektora, to je sigurno bolje... Predlažem Jalu brata [emoji23]
mg

#623 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by mg »

@Capiscum,

zeleni nisu moja opcija. Kod mene je petokraka na zidu... :P

Zamisli, kad bi reuf vidio novi ajfon...nema boljeg uvlačenja dragom vodji. Ministru brez fotelju. Politicaru brez funkciju. Direktoru brez preduzecje. Uspjehu brez karijeru. Paru brez motiku. Ajfon brez paru... :lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#624 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by KatarinaKosaca »

mg wrote:
Zamisli, kad bi reuf vidio novi ajfon...nema boljeg uvlačenja dragom vodji. Ministru brez fotelju. Politicaru brez funkciju. Direktoru brez preduzecje. Uspjehu brez karijeru. Paru brez motiku. Ajfon brez paru... :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :pisnula: :pisnula:
homar

#625 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by homar »

KatarinaKosaca wrote:
mg wrote:
:mrgreen: :pisnula: :pisnula:
Bolje reklame za GS i Reufa nema od ove "KatarineKosače", koliko je ona opsjednuta, govori da ima odgovor na sva pitanja. Jer koga ona predstavlja, blago njemu.
Locked