Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- supercali
#602 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sto na umu to na drumu ako je i djevojka takva tim boljedjevojka bez imena wrote:-Koliko se libite biti iskreni prema osobi koja vam trazi odgovor a znate da bi je mogao povrijediti, i kako reagujete na djevojke koje nemaju dlake na jeziku?
Sto se tice dlaka uvijek moze koja zalutati jer Gillette zna nekad preskociti
- medvjed23
#603 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Imanje obzira, biranje riječi, prešućivanje neugodnih istina - sve je to za pohvalu. Međutim, tome skloni ljudi su uglavnom nedosljedni i licemjerni. Većina njih rafiniranost čuva za javne prilike, gdje je osoba o kojoj se govori prisutna ili u mogućnosti da sazna šta se o njoj govori. No... sa zatvaranjem u neki svoj intimni krug, ploča se mijenja i dolazi do olajavanja najgore vrste
Eh... ako ćeš o meni uvijek, i javno i zakulisno, lijepo govoriti, ja to beskrajno cijenim, zaista. Naklon do poda.
Ali ako ćeš mi u lice govoriti lijepo, a iza leđa ružno - nemoj
Puno je poštenije ružne riječi sasuti u lice
S obzirom na navedeno, ja imam određen respekt prema osobama bez dlake na jeziku.
Eh... ako ćeš o meni uvijek, i javno i zakulisno, lijepo govoriti, ja to beskrajno cijenim, zaista. Naklon do poda.
Ali ako ćeš mi u lice govoriti lijepo, a iza leđa ružno - nemoj
S obzirom na navedeno, ja imam određen respekt prema osobama bez dlake na jeziku.
-
maida95
#604 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Koju osobinu volite da posjeduje osoba s kojom ste u vezi? Šta cijenite kod ljudi generalno? 
- Capajebo
#605 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Razum, razboritost... ako toga nema, dzaba sve ostalo 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#607 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemoj bre da mi reagujes tako zestoko na prvu, lozi me todjevojka bez imena wrote:Razumem sta si hteo da kazes ali mislim da si pogresno pojmio pitanje i dao relativno uproscen odgovor. Pitanje se je bilo u kontekstu davanja saveta, tj odgovora na trazeno misljenje.
Pre davanja odgovora post prevedite na ijekavicu a o mogucim teskocama obratite se lingvistima.
Lep pozdrav
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#608 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Vrlo je tesko izdvojiti jednu osobinu u moru kvalitetnih i neophodnih. Mislim da barem do sada nisam jos bio u vezi sa osobom koja istu nije shvatila kao svojevrsno takmicenje. A to je totalna glupost.maida95 wrote:Koju osobinu volite da posjeduje osoba s kojom ste u vezi? Šta cijenite kod ljudi generalno?
Dakle izuzetno cijenim poimanje veze kao saradnje, kooperacije, da shvati da smo partneri, a ne konkurenti.
To mi ovako pada na pamet na prvu. A razumjevanje, medjusobno pomaganje, puno strasti kad treba, puno razuma takodjer kad treba, sve su to dijelovi slagalice
Kod ljudi generalno cijenim vrline i procjenjujem ih prema namjerama koje imaju. Jer sto kaze Parni Valjak u pjesmi "namjera je to sto cini razliku od covjeka do covjeka".
- eluna
#609 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Biti nekome partner za sve, pa I za svadju, nije za svakoga._BataZiv_0809 wrote:Vrlo je tesko izdvojiti jednu osobinu u moru kvalitetnih i neophodnih. Mislim da barem do sada nisam jos bio u vezi sa osobom koja istu nije shvatila kao svojevrsno takmicenje. A to je totalna glupost.maida95 wrote:Koju osobinu volite da posjeduje osoba s kojom ste u vezi? Šta cijenite kod ljudi generalno?
Dakle izuzetno cijenim poimanje veze kao saradnje, kooperacije, da shvati da smo partneri, a ne konkurenti.
To mi ovako pada na pamet na prvu. A razumjevanje, medjusobno pomaganje, puno strasti kad treba, puno razuma takodjer kad treba, sve su to dijelovi slagalice![]()
Kod ljudi generalno cijenim vrline i procjenjujem ih prema namjerama koje imaju. Jer sto kaze Parni Valjak u pjesmi "namjera je to sto cini razliku od covjeka do covjeka".
- HAVANA
#610 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
1.Pituljicepukepuke wrote:Leksikon se nastavlja, hajmo dečki:
1. Najveće razočaranje u vezi žene?
2. Najneomiljenija poza u seksu?
3. Postoji li neka koja će uvijek zauzimati posebno mjesto u vašem srcu?
4. Najbolja glazbena podloga za seks?
5. Najseksi dio ženskog tijela?
2.Nema tu sta bit neomiljeno,samo draze i prece
3.Ova sto ne zna pituljice pravit
4.Ih,haj samo neke...
5.Zavisi,noge,ruke,drzanje...sise naravno...
- HAVANA
#611 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
1.Ma svasta al najgore mi kad padam,nikad past a hocu se usrat.Euridika wrote:Evo i ja da zabiberim...![]()
1. Da li sanjate i šta sanjate?
2. O čemu maštate i fantazirate?
3. Kako se postavljate u sukobima sa ljepšimpolom: svađate se dok ima goriva, spičite ignore, pokušavate smanjiti tenzije i razgovarati, postavite ultimatum...?
4. Povesti partnericu u muško društvo: da ili ne? Ako da, kakvo ponašanje očekujete od dama - šutljivo bivstvovanje u ćošku, povremene upadice u razgovor, otvoreno i veselo ćaskanje...?
5. Partnerica vas zove na neki event u kojem vi baš ne želite učestvovati. Prihvatate li joj praviti društvo (bolje je da ste skupa, makar i ovako) ili je puštate da ide sama?
Eto...
2.O zivotu 6 mjeseci na moru,6 u sarajevu
3.Ne svadjam se nikada,ne volim da se svadjam.Citav zivot mi je bio iz krajnosti u krajnost i bolje da se ne svadjam.Sa zenom se nikada nisam posvadjao ,mada je ona izrazila zelju par puta...Haj ono da se posvadjamo pa se pomirimo
4.Otvoreno i veselo caskanje.
5.Haj ti,odo ja s jaranom na pivu.
- Dr. Kuca
#612 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
eluna wrote:ja pitah ali odgovara nema, a niko se i ne javljaeluna wrote:zašto?Dr. Kuca wrote:Zene su najseksipilnije izmedju 35 i 42-45 godine bar sto se mene tice.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#613 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne bih se slozio. Jednostavno nije svako svakome par i iz te cinjenice proizlaze ove problemi.eluna wrote:Biti nekome partner za sve, pa I za svadju, nije za svakoga.
- eluna
#614 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
to je samo dio te priče. Masa ljudi nema pojma šta znaci biti partner za sve ..... većina ljudi ima partnera za kafu, partnera za seks, partnera za život, sve odvojene ličnosti ..... malo ko poznaje sebe dovoljno da bi bio u poziciji da traži partnera za sve u jednoj osobi_BataZiv_0809 wrote:Ne bih se slozio. Jednostavno nije svako svakome par i iz te cinjenice proizlaze ove problemi.eluna wrote:Biti nekome partner za sve, pa I za svadju, nije za svakoga.
- Ramzess Veliki
#615 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Preferiram istinu kakva god da je, makar dobio po glavi.djevojka bez imena wrote:-Koliko se libite biti iskreni prema osobi koja vam trazi odgovor a znate da bi je mogao povrijediti, i kako reagujete na djevojke koje nemaju dlake na jeziku?
- djevojka bez imena
#616 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Takt je potreban svakodnevno, ali postoje situacije kada na pitanje odgovorimo bolno iskreno, ali nakon toga slijedi salva oponenata, pa se nadjemo u situaciji : ubij glasnika.medvjed23 wrote:Imanje obzira, biranje riječi, prešućivanje neugodnih istina - sve je to za pohvalu. Međutim, tome skloni ljudi su uglavnom nedosljedni i licemjerni. Većina njih rafiniranost čuva za javne prilike, gdje je osoba o kojoj se govori prisutna ili u mogućnosti da sazna šta se o njoj govori. No... sa zatvaranjem u neki svoj intimni krug, ploča se mijenja i dolazi do olajavanja najgore vrste![]()
Ali ako ćeš mi u lice govoriti lijepo, a iza leđa ružno - nemojPuno je poštenije ružne riječi sasuti u lice
![]()
- djevojka bez imena
#617 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ramzess Veliki wrote:Preferiram istinu kakva god da je, makar dobio po glavi.djevojka bez imena wrote:-Koliko se libite biti iskreni prema osobi koja vam trazi odgovor a znate da bi je mogao povrijediti, i kako reagujete na djevojke koje nemaju dlake na jeziku?
Iz odgovora slijedi: ne plasis se ni lijepih ni pametnih a ni zena britka jezika.
Ti si hrabar covjek
- Dr. Kuca
#618 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Istina oslobadja.
- eluna
#619 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jeste li ikada dali nemoralnu ponudu???
- Dr. Kuca
#620 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
eluna wrote:Jeste li ikada dali nemoralnu ponudu???
Ne, al sam dobio.
- Ramzess Veliki
#621 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sviđaju mi se lijepe i pametne koje imaju britak jezik.djevojka bez imena wrote:Ramzess Veliki wrote:Preferiram istinu kakva god da je, makar dobio po glavi.djevojka bez imena wrote:-Koliko se libite biti iskreni prema osobi koja vam trazi odgovor a znate da bi je mogao povrijediti, i kako reagujete na djevojke koje nemaju dlake na jeziku?
Iz odgovora slijedi: ne plasis se ni lijepih ni pametnih a ni zena britka jezika.
Ti si hrabar covjek
- walter kurtz
#622 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja sam skroz povrsan samo sise dupe i p...a moze i bez glavemaida95 wrote:Koju osobinu volite da posjeduje osoba s kojom ste u vezi? Šta cijenite kod ljudi generalno?
- Ramzess Veliki
#623 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da posjeduje vrline a nema mane.maida95 wrote:Koju osobinu volite da posjeduje osoba s kojom ste u vezi? Šta cijenite kod ljudi generalno?
- eluna
#624 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jel ovo a trebalo da bude e???Ramzess Veliki wrote:Da posjeduje vrline a nema mane.maida95 wrote:Koju osobinu volite da posjeduje osoba s kojom ste u vezi? Šta cijenite kod ljudi generalno?
- pukepuke
#625 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Najodbojnija ženska osobina?
Jeste li kad imali situaciju da vam je žena neprivlačna kao osoba, antipatična ali ste svejedno završili u krevetu i seks je bio odličan?
Jeste li kad imali situaciju da vam je žena neprivlačna kao osoba, antipatična ali ste svejedno završili u krevetu i seks je bio odličan?