SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Pirija
#602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hoce malo sa Serakom da sparinguje 
- vješalica
#603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko imavtakvih broj im se ne znajulisiz es grant wrote:Š'o se pališ, ko da ne radiš u GRAS-u![]()
Samo kažem da je neobično i to je sve..zamisli npr. da se neko zove Muhamed Apostolović, nije neobično, ne?
sve ostalo nije vrijedno pomena i irelevantno je za diskusiju
nekad je relevantnije za druga mjesta kad neko neke stvari uvrti u glavu
- SvojTiPos'o
#604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni šega ovaj šatro spisak što se spominje, "koji je navodno bio kod Spahovića", a Tome niđe. Šta li je pisac htio reći... ili je bilo ono "bubni da se zakuha, neko će već demantovat"
A Silvana se haman pravo ispraksirala ko porodični PR, kad god se s nekim popucaju, eto nje da brani djecu. Ne znam samo hoće li Izoni i ovo preuzet na sebe ko lani onu pucačinu po Grbavici.
A Silvana se haman pravo ispraksirala ko porodični PR, kad god se s nekim popucaju, eto nje da brani djecu. Ne znam samo hoće li Izoni i ovo preuzet na sebe ko lani onu pucačinu po Grbavici.
-
smijesni_ste
#605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vidim u komentarima da je on već u Hrvatskoj, istovarim se na ovaj pokušaj od države

- JThomas
#606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zanimljivo bi bilo, šerak nije školovani borac ali je nestvarno jak, prigradska kretenska snagaPirija wrote:hoce malo sa Serakom da sparinguje
-
smijesni_ste
#607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja danas spomenuh na poslu Pirijin komentar i takodjer sam tipovao na Šeraka

-
Pirija
#608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i ja tipujem na Seraka u Zenici nema sudija 
-
The BEN10
#609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta se ovo raja okomila na uzorite sportiste?
- jazzer
#610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To se i ja pitam, momci o sebi pri sebiThe BEN10 wrote:Šta se ovo raja okomila na uzorite sportiste?
Je l se za ovo borio i pronosio ime najdraze nam domovine sirom svijeta?
- vješalica
#611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
JThomas wrote:zanimljivo bi bilo, šerak nije školovani borac ali je nestvarno jak, prigradska kretenska snagaPirija wrote:hoce malo sa Serakom da sparinguje

- O'zone
- Globalni moderator
#612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opet Vi počeli jedni po drugima...Bolje prestanite na vrijeme.
-
The BEN10
#613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I nikad jadničak nije dobio pomoć od države.jazzer wrote:To se i ja pitam, momci o sebi pri sebiThe BEN10 wrote:Šta se ovo raja okomila na uzorite sportiste?![]()
Je l se za ovo borio i pronosio ime najdraze nam domovine sirom svijeta?
- Daryl Dixon
#614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
.
Last edited by Daryl Dixon on 22/05/2016 03:12, edited 1 time in total.
-
Fauja Singh
#615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ljudi, sta vam je, ne bi imao sanse vjerujte. Snaga je jedno, mada je ne fali ni kod Spahovica, ali tehnika je skroz nesto drugo.Pirija wrote:i ja tipujem na Seraka u Zenici nema sudija
Jedne prilike sam gledao druga koji trenira citav zivot u fajtu sa mrcinom, lola fakat ogroman, bezveze ispao konflikt u prodavnici, drug krenuo smirivati situaciju a ovaj lola kaze cekam te ispred Konzuma... i bi tako
Drug opet poce pricom rijesavati jer fakat nije konfliktna osoba a ovaj ga iznenadi udarcem, ali jbg, kad godinama treniras dva puta dnevno onda i ako primis udarac znas kako da ga primis i da ga maksimalno amortizujes, medjutim onda je uslijedila serija udaraca zbog koje sam i sam zazalio sto se nisam bavio borilackim vjestinama bas zbog slicnih situacija... Mislim da je lola dobro naucio lekciju da izgled zna itekako zavarati i da ima raje haos jake koji se i znaju tuci a nikad ne bi rekao na njima.
Jedno je biti jak u raji, rekreativac, dizati tegove onako za pokazivanje... a skroz drugo je biti borac profesionalac koji trenira u borilackom klubu American Top Team... elem, raspisa se ja, ispast ce jos da sam fan Spahovica, medjutim samo hocu reci da je smijesno tipovati na nekakvog Seraka protiv borca profesionalca.
-
uvijekIInikadI
#616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hahaahaaaaaa cuj konflikt u prodavnici?? Oko paradajza? Ili chunga lunga zvakacih? Ili poli salameFauja Singh wrote: ...bezveze ispao konflikt u prodavnici, ....
-
Fauja Singh
#617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jok, oko lizala, ostalo još jedno chupa chups a hoće ga obojica.uvijekIInikadI wrote:hahaahaaaaaa cuj konflikt u prodavnici?? Oko paradajza? Ili chunga lunga zvakacih? Ili poli salameFauja Singh wrote: ...bezveze ispao konflikt u prodavnici, ....
Kad su ljudi usijanih glava ne treba im puno za konflikt, ne smiješ više nikog pogledati a kamo li se slučajno očešati od nekog u prodavnici, odmah se sila prosipa.
- JThomas
#618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne znam vala, ipak se u svim sportovima borci dijele po težini, i to je s razlogom. a zatvorska i sportska tuča su dva svijeta. po sirovoj snazi "mali" šerak je sigurno među najjačim ljudima u državi. to što nema mozak da to unovči drugi je par rukava. ja da imam takvu snagu ja bi milijarde napravio 
- vješalica
#619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
amerikan top bulšitFauja Singh wrote:Ljudi, sta vam je, ne bi imao sanse vjerujte. Snaga je jedno, mada je ne fali ni kod Spahovica, ali tehnika je skroz nesto drugo.Pirija wrote:i ja tipujem na Seraka u Zenici nema sudija
Jedne prilike sam gledao druga koji trenira citav zivot u fajtu sa mrcinom, lola fakat ogroman, bezveze ispao konflikt u prodavnici, drug krenuo smirivati situaciju a ovaj lola kaze cekam te ispred Konzuma... i bi tako![]()
Drug opet poce pricom rijesavati jer fakat nije konfliktna osoba a ovaj ga iznenadi udarcem, ali jbg, kad godinama treniras dva puta dnevno onda i ako primis udarac znas kako da ga primis i da ga maksimalno amortizujes, medjutim onda je uslijedila serija udaraca zbog koje sam i sam zazalio sto se nisam bavio borilackim vjestinama bas zbog slicnih situacija... Mislim da je lola dobro naucio lekciju da izgled zna itekako zavarati i da ima raje haos jake koji se i znaju tuci a nikad ne bi rekao na njima.
Jedno je biti jak u raji, rekreativac, dizati tegove onako za pokazivanje... a skroz drugo je biti borac profesionalac koji trenira u borilackom klubu American Top Team... elem, raspisa se ja, ispast ce jos da sam fan Spahovica, medjutim samo hocu reci da je smijesno tipovati na nekakvog Seraka protiv borca profesionalca.
postali smo zaluđeni tomom i njegovim profesionalizmom na temu borilačkih vještina iako je brzim nokautom od ne tako fizički jačeg borca završio na parteru
šerak je ubio lika u zatvoru
što se njega tiče i tako bezvezne priče
tomo šeraku neće smjeti zucnuti jedino će letati da mu namješta pločice na šipkama
- vješalica
#620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
šta će tomo kanta steroida lik samo što nije puko ko balonJThomas wrote:ne znam vala, ipak se u svim sportovima borci dijele po težini, i to je s razlogom. a zatvorska i sportska tuča su dva svijeta. po sirovoj snazi "mali" šerak je sigurno među najjačim ljudima u državi. to što nema mozak da to unovči drugi je par rukava. ja da imam takvu snagu ja bi milijarde napravio
uma da ga uguše sopstvene nabildane sise
- Thorgerson
#621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Joj vam price hahaha...isto ko djeca jel rambo jaci od brus li ja tako te gluposti....

- JThomas
#622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa dobro, zajebancija
on topic - ja se opet ne bih kladio protiv lika kome u najvećem i najzajebanijem zatvoru u državi drugi peru zube...
on topic - ja se opet ne bih kladio protiv lika kome u najvećem i najzajebanijem zatvoru u državi drugi peru zube...
- vješalica
#623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
uglavnom svi se ušutili frajer se izgubio,nema veze neki drugi put
-
mali_balon
#624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mali Serak tj najmladji od 3 brata jednim udarcem ubio lika vs kante hemije mma borca koji mora pistoljem na slabijeg ...sto tomas rece da serak makar malo pameti ima....bio je fin djecak do puberteta i dok je babo bio jaci od njega onda je pobudalio
Last edited by mali_balon on 27/04/2016 09:36, edited 2 times in total.
-
The BEN10
#625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
De ba djeco, šta vam je. Iole potkovan MMA borac (kakav Spahović jeste, bez obzira koliko se kome od nas ne sviđao) će u 99.99% slučajeva pobijediti sebi ravnog po snazi koji je tzv freefight borac. Nije valjda da mislite da se tuče rješavaju po sistemu Bud Spencer fazona, jednim udarcem?
Iole potkovan MMA borac se zna zaštiti od udarca, a donji si kad ti čovjek uradi TD i nađeš se na podu. Odozdo nema nokauta jednim udarcem...
Iole potkovan MMA borac se zna zaštiti od udarca, a donji si kad ti čovjek uradi TD i nađeš se na podu. Odozdo nema nokauta jednim udarcem...