Ocito se nisi dovoljno borio kako si prvotno naveo. Mogli su sad pjevati pjesme SDA, SDAAAAAGrean wrote:
Ma sta vas briga, imate ulice fasista iz II svjetskog u zapadnom, kardinala saucesnika proglasili svetcem, crnokosuljase u Zagrebu, svastiku na Poljudu i tebe ko' glasnogovornika na Klixu![]()
Da nam drzis moralne pridike
Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
- tututuuuu
#601 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
- and
#602 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
naravno,ali su bili dužni da pomognu legitimnu vlast i državu koja je priznata,a ne da uvode embargo i daju vjetar u leđa udruženim zločinačkim projektima.tututuuuu wrote:Ma Europljani su nesposobni u ovakvim situacijama, kako onda tako i sad. A svakako za sam rat ovdje treba kriviti i domace vodstvo i nesposobnost, nikad nisam volio prebacivanje krivnje iskljucivo na druge. Sto se kaze, Bog je svakom dao glavu da s njom misli.and wrote: rat je zaustavljen,a zaustavio ga je onaj ko je to mogao i morao spriječiti u startu,a ne da 4 godine svakodnevno imamo priče stravičnije i od ovih sada.
oni su to i htjeli ali ovdje u evropi nisu
-
bumerangss
#603 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Kažu da je prava meta nuklearna elektrana! 
-
calculator
#604 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
I ovaj tvoj post je terorizambumerangss wrote:Kažu da je prava meta nuklearna elektrana!
- uglavnomja
#605 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
ne kontriram tebi, nego tvoj post upao kao uvodtututuuuu wrote:
Ne znam sto mi kontriras. Bio sam malo sarkastican. Slazem se s tobom. Jesu pomagali upravo Europljani (ne voljeni Arapi) ali su isto tako ti Europljani, kao i sad, kad treba djelovati u korijenu da se stanje sreze potpuno nesposobni. Tek kad su Ameri usli u igru rat je okoncan, u dobru i u zlu.
- uglavnomja
#606 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
uhapseni su u njemackoj, izmedju minhena i salcburga u autu belgijskih tablica. povezani su sa terorsitckim grupama, ali nije jasno da li su povezani sa napadom u briselu.NeenaSa wrote:Na n-tv, javljaju uhapshena 3 lika iz Kosova.
inace, taksista koji je odveo trojicu ubica na aerodrom je odveo policiju na adresu gdje ih je pokupio i tamo su nasli zastavu i bombe.
- Danguba
#607 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
zna li se tacan identitet ove trojice?uglavnomja wrote:uhapseni su u njemackoj, izmedju minhena i salcburga u autu belgijskih tablica. povezani su sa terorsitckim grupama, ali nije jasno da li su povezani sa napadom u briselu.NeenaSa wrote:Na n-tv, javljaju uhapshena 3 lika iz Kosova.
inace, taksista koji je odveo trojicu ubica na aerodrom je odveo policiju na adresu gdje ih je pokupio i tamo su nasli zastavu i bombe.
- uglavnomja
#608 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Danguba wrote:zna li se tacan identitet ove trojice?uglavnomja wrote:uhapseni su u njemackoj, izmedju minhena i salcburga u autu belgijskih tablica. povezani su sa terorsitckim grupama, ali nije jasno da li su povezani sa napadom u briselu.NeenaSa wrote:Na n-tv, javljaju uhapshena 3 lika iz Kosova.
koliko znam nije objavljeno
-
Zgoljo
#609 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Trebalo bi zamoliti ljude koji reziraju i izvode ovakve stvari da konacno prestanu.Molba moze biti i malo radikalnija jer se ocito radi o zivotinjama u ljudskom obliku.
Ali bojim se da ne idemo u tom pravcu.
Ali bojim se da ne idemo u tom pravcu.
- bogoljub
#610 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Kada bi vam rekli da je Bijela kuća pokrenula naoružavanje ISIL-a i da je ISIL pokrenut od strane američkih prijatelja i saveznika, biste li nam vjerovali? Kada bismo vam rekli da je Obama zapovijedio obuku ISIL-ovih snaga u Iraku, biste li nam vjerovali? Kada bi smo vam rekli da je Amerika financirala i regrutirala muđahedine kako bi ih dovela na vlast u Afganistanu, biste li nam vjerovali? Kada bismo vam rekli da je Amerika podržavala Saddama Husseina kada je kemijskim oružjem ubijao nedužne ljude biste li nam vjerovali?
Vjerojatno ne bi, zato smo napravili ovaj video, da se sami uvjerite, poslušajte američke dužnosnike kako jedan za drugim priznaju što su radili. Tada će vam biti jasno tko je zapravo odgovoran za napade 11. rujna, kao i za zadnji napad u Belgiji.
https://www.youtube.com/watch?v=FFYBZm_qw9E
https://www.facebook.com/zivizidd/video ... 820862752/
Vjerojatno ne bi, zato smo napravili ovaj video, da se sami uvjerite, poslušajte američke dužnosnike kako jedan za drugim priznaju što su radili. Tada će vam biti jasno tko je zapravo odgovoran za napade 11. rujna, kao i za zadnji napad u Belgiji.
https://www.youtube.com/watch?v=FFYBZm_qw9E
https://www.facebook.com/zivizidd/video ... 820862752/
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#611 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Ovdje najmanje o temi.
- ljevoruki
#612 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Razmisljam kakvo bi bilo saopstenje UN po uzoru na rat u BiH, vjerovatno nesto ovako:
"We ask the parties in the conflict to immediately cease fire in Brusseles "
-
TheMule
#613 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Ja sam htio reci, da li je moguce da im se uvede embargo?ljevoruki wrote:Razmisljam kakvo bi bilo saopstenje UN po uzoru na rat u BiH, vjerovatno nesto ovako:
Inace RIP zrtvama...
-
Paul F.
#614 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Apsolutno. Ne krše se međunarodni zakoni iz neznanja...and wrote:naravno,ali su bili dužni da pomognu legitimnu vlast i državu koja je priznata,a ne da uvode embargo i daju vjetar u leđa udruženim zločinačkim projektima.tututuuuu wrote:Ma Europljani su nesposobni u ovakvim situacijama, kako onda tako i sad. A svakako za sam rat ovdje treba kriviti i domace vodstvo i nesposobnost, nikad nisam volio prebacivanje krivnje iskljucivo na druge. Sto se kaze, Bog je svakom dao glavu da s njom misli.and wrote: rat je zaustavljen,a zaustavio ga je onaj ko je to mogao i morao spriječiti u startu,a ne da 4 godine svakodnevno imamo priče stravičnije i od ovih sada.
oni su to i htjeli ali ovdje u evropi nisu
-
Paul F.
#615 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Zapetljaste ga žestoko. Tada su se svi gurali da šalju plave šljemove. Plaća UN a onda svako širi svoj uticaj. Hranu su nam slali jer je jazavac isposlovo da se pravno pitanje pretvori u humanitarno. Čuo sam da su neki francuski intelektualci štrajkovali glađu zbog tih stvari ...uglavnomja wrote:ko nas je (nas u sarajevu) hranio 4 godine???? ko nam je dovalcio pomoc? ko je poslao pplave sljemove, konkretno francuze, koji su imali najvise zrtava od svih unproforaca? znas li ti koliko obicnog naroda se nije slagalo sa drzavnim politikama? znas li ti koliko je konvoja civilnih, ne unproforovih uslo u sarajevo, znas li ko je vrsio medicinske evakuacije, znas li koliko je humantiranih organizacija djelovalo u sarajevu tokom rata, znas li koliko je humanitaraca poginulo ... itdtututuuuu wrote:I na kraju rat je zaustavio ko? Arapi, islamski svijet? ili ti mrski Ameri. A Europljani nisu gledali samo rat po BiH, vec i po katolickoj RH.LSD wrote: Nije, slažem se
Ta ista Evropa u koju se neki forumaši ovdje zaklinju je 4 godine žmiirila na oba oka na rat u Bosni, dala 4 godine vremena Srbima da je uzoru uzduž i poprijeko, pravila se da se to dešava negdje na Marsu ili Veneri i slali nam nekakve islužene kvzi-lordove da nam poturaju mape podijeljene države....i ne samo to, vec je uvela i embargo na naoružavanje naroda da se odbrani od agersije.
A neki guznati jenki iz Pensilvanije i Texasa je gledao masakre po Bosni na TV uz pivo i kokice, kao da gleda Super Bowl ili NBA tekmu.
Jesam li šta slagao
ne mijesaj visoku politiku sa obicnim narodom i humanitarnim organizacijama.
cak ni obicne unproforce sa un glavonjama.
- HAVANA
#616 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Daj im racq da izbiju oko.S4mpion wrote:Za rješavanje belaja neophodna je vlast. Ako rješavanje belaja u sekularnim državama želiš natovarit vjernicima na grbaču, moraš biti spreman da im daš vlast, jesi li siguran da se želiš odreći sekularizma?HAVANA wrote:Pa dobro de se malo organizujte,rijesite se ovih belaja.Dosta nas ne zna nista o islamu,krscanstvu i svim tim ostalim zajebancijama,nit nas interesuje.Da malo zivimo ko ljudi.Smoriste i pricom i djelima.Rokaju se s onim,ovim,izmedju sebe...a puna usta dobrote i milosti...Znam,sve je neko drugi kriv,zidovi,masoni,amerika,picka materina...al ima malo i do vas,jel de?Malkice?zavezata-vreca wrote:
sinko ... Islam je religija koje savršeno definisana ... ti i takvi kao ti što niste dorasli da tumačite Islam ni 0,0001% i bacate ljagu na ovu savršenu religiju.
- muha_sa
#617 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
ne kontam kako u aerodromsku zgradu možeš uc ko na neki vašar
evo i kod nas ukinuli na ulazu ono cudo što pišti pa može svak uc i hodat gdje mu klincu cejf
možda tako treba--ko ce im ga znat
evo i kod nas ukinuli na ulazu ono cudo što pišti pa može svak uc i hodat gdje mu klincu cejf
- insomnia78
#618 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Havana, kao i obicno 
- HAVANA
#619 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
LSD wrote:Nije, slažem seGrean wrote:
Mapa je dijelom pogresna.
Iz licnog iskustva svi znamo da BiH nije u toj crvenoj zoni.
Ta ista Evropa u koju se neki forumaši ovdje zaklinju je 4 godine žmiirila na oba oka na rat u Bosni, dala 4 godine vremena Srbima da je uzoru uzduž i poprijeko, pravila se da se to dešava negdje na Marsu ili Veneri i slali nam nekakve islužene kvzi-lordove da nam poturaju mape podijeljene države....i ne samo to, vec je uvela i embargo na naoružavanje naroda da se odbrani od agersije.
A neki guznati jenki iz Pensilvanije i Texasa je gledao masakre po Bosni na TV uz pivo i kokice, kao da gleda Super Bowl ili NBA tekmu.
Jesam li šta slagao
Jesi ti bio ovde u ratu? Najvise pomoci sam i dobio od tih ljudi.Na kraju rata su me i prihvatili,operisali,podigli na noge,dali mi papire,posao,vratili zivotu smisao.Otisao sam,nisam ostao jer ne mogu bez ove ovde prokletinje,ali hvala im do zivota...
- apsidejzi
#620 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Na cemu im hvala? Dali su ti taman toliko da naprave balans rusima koji su imali svoje interese na terenu. Mi smo bolan kusur. Oni se razracunaju a na nama kusuraju. Vidi na primjeru Sirije. Ko je dogovorio primirje a ko je kusur. Mozda ti licno imas nesto konkretno na cemu bi im se zahvalio sto je sasvim OK. Drzava se samo moze zahvaliti Bogu ili sudbini (nazovi kako hoces) da su oni imali nekakve interese u nama te da smo bili kratkotrajno na istoj frekvenciji s njima.HAVANA wrote:LSD wrote:Nije, slažem seGrean wrote:
Mapa je dijelom pogresna.
Iz licnog iskustva svi znamo da BiH nije u toj crvenoj zoni.
Jesam li šta slagao
Jesi ti bio ovde u ratu? Najvise pomoci sam i dobio od tih ljudi.Na kraju rata su me i prihvatili,operisali,podigli na noge,dali mi papire,posao,vratili zivotu smisao.Otisao sam,nisam ostao jer ne mogu bez ove ovde prokletinje,ali hvala im do zivota...
Mi se imamo zahvaliti samo lokalnim ljudima, patriotima i borcima koji su stali u odbranu zemlje. Sve ostalo je suhi interes od Irana, preko Turske i Saudije pa do Rusije, Amerike, Engleske i ostalih evropskih zemalja.
-
Mohamad Sissoko
#621 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Tako to ide, pomognu gdje se moze al ti ga uopsteno zaceraju na gro planu jer im to nije u skladu sa njihovim interesima.
Stara Kurva.
p.s. kao kad vidis vozila sa usaid oznakama u Iraku...pomazemo vam al prvo cemo da vam jebemo majku i uzmemo sta nam treba i...ima da slusate!
Stara Kurva.
p.s. kao kad vidis vozila sa usaid oznakama u Iraku...pomazemo vam al prvo cemo da vam jebemo majku i uzmemo sta nam treba i...ima da slusate!
Last edited by Mohamad Sissoko on 23/03/2016 07:28, edited 1 time in total.
- insomnia78
#622 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Al nista od toga ne opravdava ovo sto se desava
Vecina ovih su rodjeni i odrasli u drzavama koje napadaju
Vecina ovih su rodjeni i odrasli u drzavama koje napadaju
- animals
#623 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
To je smisao svega..ako si otisao u neku zemlju da zivis, onda postuj, i prilagodi se..
jer, oni su te primili i dali ti zivotu smisao..
ali ne, stoka se ne prilagodjava..oni bi da uzimaju i da se njima jos prilagode..
jer, oni su te primili i dali ti zivotu smisao..
ali ne, stoka se ne prilagodjava..oni bi da uzimaju i da se njima jos prilagode..
- HAVANA
#624 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
muha_sa wrote:ne kontam kako u aerodromsku zgradu možeš uc ko na neki vašar![]()
evo i kod nas ukinuli na ulazu ono cudo što pišti pa može svak uc i hodat gdje mu klincu cejf![]()
Moj muha,jedno sto puta sam prosao onim holom,nikad me niko pogledao nije.Pregled je tek na ulazima za polaske...Inace su oni zivjeli opusteno,znalo se kako i sta se radi...Sad je situacija drugacija i mnoge stvari ce se mijenjati.A bas je fino bilo,red,rad i disciplina.Za 7 godina tamo me drot jednom zaustavio.U pocetku sam se i ja cudio,niko te ne zaustavlja a kaznu platis.
- zateznistub
#625 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
nisi ti havana, ti si haJvanHAVANA wrote: