Jaro covjek objasni da sam ja u pravu sam sebe pobio, ja kazem dva doma on dva tjela a posto je on semanticar a voli smarat u ubjedjivati da sve zna zanjeo se i na kraju napisa dva doma kao sto sam ja i pisao od starta.Ja_Ja wrote:Prenijeli ste ovu diskusiju na obe teme. Ne znam zasto se kosava toliko opires kada si jasno i cisto pogrijesio u jednom od postova na temi o Berniju. Fino si napravio razliku izmedju Senata i Kongresa, iako je senat sa predstavnickim domom dio kongresa. Covjek ti je pokusao objasniti a ti ko lud u plocu, upro u svoje i ne popustas. Jos samo dublje zalazis i filozofiras.kosava wrote:Bice da si ti bolji primjer jer ne shvatas razliku.
Valjda znas Engleski dovoljno da si prevedes:
The United States Congress is the bicameral legislature of the federal government of the United States consisting of two houses: the Senate and the House of Representatives. The Congress meets in the Capitol in Washington, D.C. Both senators and representatives are chosen through direct election, though vacancies in the Senate may be filled by a gubernatorial appointment. Members are usually affiliated to the Republican Party or to the Democratic Party, and only rarely to a third-party or as independents. Congress has 535 voting members: 435 Representatives and 100 Senators.
Obrati paznju na podebljane djelove Dva Doma, 535 clanova koji glasaju 435 Predstavnici a 100 Senatori.
Article I of the Constitution states, "All legislative Powers herein granted shall be vested in a Congress of the United States, which shall consist of a Senate and House of Representatives." The House and Senate are equal partners in the legislative process—legislation cannot be enacted without the consent of both chambers.
Upravu si kad pricas o deregulaciji visokog obrazovanja. Ko da si diplomiro na Trump Universitetu.
Ispada da sam samo ja svjestan koja je uloga Senata koja je uloga Kongresa.