Ta lažna mržnja i kvaziljubav prema beiha im samo pomaže da zaspe po noći
BRUKA U DUBLINU
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#601 Re: BRUKA U DUBLINU
Ma ne valja mu prva rečenica. Vole oni države od kojih imaju pasoše itekako, pusti šuplju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#602 Re: BRUKA U DUBLINU
Mislio je na današnju BiH, a ne na države u kojoj oni žive.
- supercali
#603 Re: BRUKA U DUBLINU
Kakve cinjenice?ruud wrote:pa ti @supercali imaš ozbiljan problem drug, tebi se činjenice serviraju a ti opet tvrdoglav.
@Bata, nisi u pravu sa zadnjim postom.
Da ja mogu pjevati bivsu himnu a da ti ne mozes
Ne zaboravi da u ratu nije bilo pobjednika
- Point.
#604 Re: BRUKA U DUBLINU
Opet ista ekipa trabunja o zastavi i himni a koje neces vidjeti na temama o repki. Da Srbima pjevas Boze Pravde oni je nebi prihvatili jer je Bosnjaci pjevaju tako da nema smisla da Bosnjaci ikome popustaju. Srbe u BiH boli kita za repkom BiH, tako da je besmisleno pricati da ne treba pjevati Jedna si jedina ili mahati ljiljanima. Boli me qurac za srbima i hrvatima koji ne prihvacaju zemlju u kojoj zive. Dakle, ljiljani i Jedna si jedina ce ostati doj god je Bosne. Deal with it.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#605 Re: BRUKA U DUBLINU
Normalno da te boli qrtz, kad odes na gostovanje reprezentacije da pijes, mezis, mozda sta i povalis, na utakmici malo mases ljiljanima, pjevas jedna si jedina i smatras to vrhuncem patriotuzma, pa ona jebes majku cetnicima, tjeras Ognjena iz reprezentacije i nakon toga svega se vratis u svoj udobni dom i posao u EU.Point. wrote:Opet ista ekipa trabunja o zastavi i himni a koje neces vidjeti na temama o repki. Da Srbima pjevas Boze Pravde oni je nebi prihvatili jer je Bosnjaci pjevaju tako da nema smisla da Bosnjaci ikome popustaju. Srbe u BiH boli kita za repkom BiH, tako da je besmisleno pricati da ne treba pjevati Jedna si jedina ili mahati ljiljanima. Boli me qurac za srbima i hrvatima koji ne prihvacaju zemlju u kojoj zive. Dakle, ljiljani i Jedna si jedina ce ostati doj god je Bosne. Deal with it.
- Point.
#606 Re: BRUKA U DUBLINU
Sta bi ti? Da masem trobojkom i sahovnicom da udovoljim onima kojih ionako boli qurac i za repkom i za Bosnom?_BataZiv_0809 wrote:Normalno da te boli qrtz, kad odes na gostovanje reprezentacije da pijes, mezis, mozda sta i povalis, na utakmici malo mases ljiljanima, pjevas jedna si jedina i smatras to vrhuncem patriotuzma, pa ona jebes majku cetnicima, tjeras Ognjena iz reprezentacije i nakon toga svega se vratis u svoj udobni dom i posao u EU.Point. wrote:Opet ista ekipa trabunja o zastavi i himni a koje neces vidjeti na temama o repki. Da Srbima pjevas Boze Pravde oni je nebi prihvatili jer je Bosnjaci pjevaju tako da nema smisla da Bosnjaci ikome popustaju. Srbe u BiH boli kita za repkom BiH, tako da je besmisleno pricati da ne treba pjevati Jedna si jedina ili mahati ljiljanima. Boli me qurac za srbima i hrvatima koji ne prihvacaju zemlju u kojoj zive. Dakle, ljiljani i Jedna si jedina ce ostati doj god je Bosne. Deal with it.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#607 Re: BRUKA U DUBLINU
Ne bih, samo da shvatis da nije repka tvoje privatno vlasnistvo i da i mi, pazi bruke, koji zivimo u ovoj drzavi, imamo pravo navijati kako nam je qrtzu cejf.Point. wrote:
Sta bi ti? Da masem trobojkom i sahovnicom da udovoljim onima kojih ionako boli qurac i za repkom i za Bosnom?
- Point.
#608 Re: BRUKA U DUBLINU
Pa navijaj, je li to neko brani?_BataZiv_0809 wrote:Ne bih, samo da shvatis da nije repka tvoje privatno vlasnistvo i da i mi, pazi bruke, koji zivimo u ovoj drzavi, imamo pravo navijati kako nam je qrtzu cejf.Point. wrote:
Sta bi ti? Da masem trobojkom i sahovnicom da udovoljim onima kojih ionako boli qurac i za repkom i za Bosnom?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#609 Re: BRUKA U DUBLINU
Pa i navijao sam. Sa zvanicnom zastavom ove drzave i rukom na srcu i cutanjem kad ide zvanicna himna. I nikad necu skandirati ime druge drzave, pa bila to i Palestina, gaziti tudju zastavu i ici u rat protiv bilo kojeg reprezentativca zato jer mi se ne svidja njegov politicki stav.Point. wrote: Pa navijaj, je li to neko brani?
-
Walther
#610 Re: BRUKA U DUBLINU
Uvijek ce neki gurati da budu veci katolici od Pape.... Volim salonska prica al ono bas... U ime bratstva treba da se distancirate od Ljiljana, Palestine, Islama, muslimana, ..._BataZiv_0809 wrote:Pa i navijao sam. Sa zvanicnom zastavom ove drzave i rukom na srcu i cutanjem kad ide zvanicna himna. I nikad necu skandirati ime druge drzave, pa bila to i Palestina, gaziti tudju zastavu i ici u rat protiv bilo kojeg reprezentativca zato jer mi se ne svidja njegov politicki stav.Point. wrote: Pa navijaj, je li to neko brani?
Last edited by Walther on 21/11/2015 12:19, edited 1 time in total.
-
Walther
#611 Re: BRUKA U DUBLINU
A on nema, valjda._BataZiv_0809 wrote:Ne bih, samo da shvatis da nije repka tvoje privatno vlasnistvo i da i mi, pazi bruke, koji zivimo u ovoj drzavi, imamo pravo navijati kako nam je qrtzu cejf.Point. wrote:
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#612 Re: BRUKA U DUBLINU
Ko god ne misli kao ja=salonac 
-
Walther
#613 Re: BRUKA U DUBLINU
salonska prica je prepoznatljiva_BataZiv_0809 wrote:Ko god ne misli kao ja=salonac
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#614 Re: BRUKA U DUBLINU
Kao i dijasporskaWalther wrote:salonska prica je prepoznatljiva_BataZiv_0809 wrote:Ko god ne misli kao ja=salonac
- supercali
#615 Re: BRUKA U DUBLINU
masi vartom umjesto ljiljana jer je to oficijelna zastava drzavePoint. wrote:Sta bi ti? Da masem trobojkom i sahovnicom da udovoljim onima kojih ionako boli qurac i za repkom i za Bosnom?_BataZiv_0809 wrote:Normalno da te boli qrtz, kad odes na gostovanje reprezentacije da pijes, mezis, mozda sta i povalis, na utakmici malo mases ljiljanima, pjevas jedna si jedina i smatras to vrhuncem patriotuzma, pa ona jebes majku cetnicima, tjeras Ognjena iz reprezentacije i nakon toga svega se vratis u svoj udobni dom i posao u EU.Point. wrote:Opet ista ekipa trabunja o zastavi i himni a koje neces vidjeti na temama o repki. Da Srbima pjevas Boze Pravde oni je nebi prihvatili jer je Bosnjaci pjevaju tako da nema smisla da Bosnjaci ikome popustaju. Srbe u BiH boli kita za repkom BiH, tako da je besmisleno pricati da ne treba pjevati Jedna si jedina ili mahati ljiljanima. Boli me qurac za srbima i hrvatima koji ne prihvacaju zemlju u kojoj zive. Dakle, ljiljani i Jedna si jedina ce ostati doj god je Bosne. Deal with it.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#616 Re: BRUKA U DUBLINU
Opa sad sam i cetnik samo zato sto ti se ne svidjaju moji stavovi. Cestitam gospodineWalther wrote:
svakako neuporedivo bolje od cetnicke
-
kakavdanakneiskustvu
#617 Re: BRUKA U DUBLINU
_BataZiv_0809 wrote:Pa i navijao sam. Sa zvanicnom zastavom ove drzave i rukom na srcu i cutanjem kad ide zvanicna himna. I nikad necu skandirati ime druge drzave, pa bila to i Palestina, gaziti tudju zastavu i ici u rat protiv bilo kojeg reprezentativca zato jer mi se ne svidja njegov politicki stav.Point. wrote: Pa navijaj, je li to neko brani?
- gospodja profiterka
#618 Re: BRUKA U DUBLINU
Ma samo prijavljuj. To je pitanje građanske odgovornosti. Pomozimo Chmolji da očisti forum od trolova i svakakvih fantoma._BataZiv_0809 wrote:Opa sad sam i cetnik samo zato sto ti se ne svidjaju moji stavovi. Cestitam gospodineWalther wrote:
svakako neuporedivo bolje od cetnicke
-
ernestalic
#619 Re: BRUKA U DUBLINU
Za ovakvo katastrofalno stanje svijesti u Bošnjaka neko mora biti kriv. Sve što nam se desilo u proteklih 25 godina je uticalo na razmišljanje i ponašanje našeg naroda, ali glavni kreatori raspamećenosti i šizofrenije nalaze se u SDA stranci. Postoje dva razloga zašto su to radili: 1. Trebalo je sakriti promašene prognoze o mogućnostima rata i apsolutnu nepripremljenost za ono što je uslijedilo od 92. do 95.godine. 2. Jedna jaka vjerska struja je radila na "privođenju" Bošnjaka islamu, neprihvatanju sekularizacije, mržnji prema ateistima... Sredstva se nisu birala. Ali, zbog međunarodne zajednice i Amerike morali su se prikrivati i jedno misliti, a drugo raditi. Govorili su narodu: Pričaj o građanskoj Bosni, a misli na islamsku, veličaj Kulina bana, a zahvaljuj Allahu što nam je poslao sultana Fatiha, svuda pričaj o 1000 godina zajedničkog života u Bosni, a gdje god si u većini izgradi na desetine džamija da otjeraš Srbe i Hrvate... Najgore od svega je što ti krugovi iz SDA zajedno sa bijednim, dobro uhljebljenim pseudo intelektualcima (Krug 99 i slični) već 20 godina vode specijalni propagandni rat protiv Republike Srpske (ovo važi i za FTV u informativnim emisijama), a nikakav mehanizam odbrane od nekog budućeg napada nisu stvorili. Znas se dobro i ko je ovdje instalirao vehabije i ko ih je štitio stalno tvrdeći da su to samo malo drugačiji muslimani. Sada se sakriva i poriče činjenica da ih ima popriličan broj i da se radi o tzv. "spavačima". Njima nije meta Republika Srpska nego mi Bošnjaci koji ne prihvatamo ono što nam nude milom ili silom. E sad, neko će reći: Kakve to veze ima sa utakmicom reprezentacije u Irskoj. Ima itekakve veze, ali ne mogu više da zauzimam prostor.
- Point.
#620 Re: BRUKA U DUBLINU
Pa eto. Niko ti ne brani da mases trokutom i da sutis dok ide sklepana humna, zasto bi ti nekome branio da mase ljiljanima? Za Palestinu i gazenja zastava se slazem._BataZiv_0809 wrote:Pa i navijao sam. Sa zvanicnom zastavom ove drzave i rukom na srcu i cutanjem kad ide zvanicna himna. I nikad necu skandirati ime druge drzave, pa bila to i Palestina, gaziti tudju zastavu i ici u rat protiv bilo kojeg reprezentativca zato jer mi se ne svidja njegov politicki stav.Point. wrote: Pa navijaj, je li to neko brani?
- supercali
#621 Re: BRUKA U DUBLINU
nije problem u navijanju tokom utakmice nego o pjevanju jedine u toku intoniranja himnePoint. wrote:Pa eto. Niko ti ne brani da mases trokutom i da sutis dok ide sklepana humna, zasto bi ti nekome branio da mase ljiljanima? Za Palestinu i gazenja zastava se slazem._BataZiv_0809 wrote:Pa i navijao sam. Sa zvanicnom zastavom ove drzave i rukom na srcu i cutanjem kad ide zvanicna himna. I nikad necu skandirati ime druge drzave, pa bila to i Palestina, gaziti tudju zastavu i ici u rat protiv bilo kojeg reprezentativca zato jer mi se ne svidja njegov politicki stav.Point. wrote: Pa navijaj, je li to neko brani?
-
maida95
#622 Re: BRUKA U DUBLINU
Pa ako se objektivno gleda, mahanje zastavom sa ljiljanima i pjevanje "Jedna si jedina" se gleda kao nepoštivanje, da ne kažem negiranje, države BiH ovakve kakva je sad.
-
kakavdanakneiskustvu
#623 Re: BRUKA U DUBLINU
Na svim utakmicama 16. kola Premijer lige, mečevi počinju minutom šutnje kako bi se odala počast žrtvama terorističkih napada.
Tako je bilo i u Zvorniku, gdje je FK Sarajevo u gostima Drini.
Nakon utakmice u Irskoj, i ovdje je minuta šutnje prekinuta povikom 'Palestina'.
Srećom, radilo se o samo jednom navijaču i, takoreći, izolovanom incidentu. Bordo navijači – svi sem jednog – ipak su odali dužno poštovanje žrtvama
Tako je bilo i u Zvorniku, gdje je FK Sarajevo u gostima Drini.
Nakon utakmice u Irskoj, i ovdje je minuta šutnje prekinuta povikom 'Palestina'.
Srećom, radilo se o samo jednom navijaču i, takoreći, izolovanom incidentu. Bordo navijači – svi sem jednog – ipak su odali dužno poštovanje žrtvama
- gospodja profiterka
#624 Re: BRUKA U DUBLINU
Point, problem je što se to radi tokom intoniranja zvanične himne. Niko ne brani da se pjeva šta ko voli tokom utakmice, ali bojkot zvanične himne je bojkot države. Državni simboli su svakako konvencija i ništa drugo. Ovako se šalje poruka da BiH nikome ne valja ovakva kakva jeste. Svima bi valjala da je drugačija. I Srbi bi je voljeli da je dio Velike Srbije. I Hrvati bi je voljeli da je dio Banovine. I Al-Bagdadi bi je volio da je dio njegovog hilafeta. Svako bi je volio da nije to što jeste. Niko je ne voli onako, što postoji. Mislim, jasno je to meni odavno, ali nemojte se onda čuditi što je Bosne sve manje.Point. wrote:Pa eto. Niko ti ne brani da mases trokutom i da sutis dok ide sklepana humna, zasto bi ti nekome branio da mase ljiljanima? Za Palestinu i gazenja zastava se slazem._BataZiv_0809 wrote:Pa i navijao sam. Sa zvanicnom zastavom ove drzave i rukom na srcu i cutanjem kad ide zvanicna himna. I nikad necu skandirati ime druge drzave, pa bila to i Palestina, gaziti tudju zastavu i ici u rat protiv bilo kojeg reprezentativca zato jer mi se ne svidja njegov politicki stav.Point. wrote: Pa navijaj, je li to neko brani?
I zaista, bez obzira na sve, nije pošteno da se dijaspora kenja na zemlju u kojoj mi živimo, radi svoga nezadovoljstva, uspomena, želja. Njima je to apstrakcija, simbolika, a nama svakodnevni život.
-
ciklamaboja
#625 Re: BRUKA U DUBLINU
Ajte jedan LIKE molim vas.U pitanju je nagradna igra, jedan like i blize smo pobjedi i odlasku u Australiju na Australian Open!!!
SAMO LIKE NA SLIKU I TO JE TO
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 772&type=3
SAMO LIKE NA SLIKU I TO JE TO
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 772&type=3