Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
insomnia78

#601 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

Niemand wrote:dosadan si vise
:-D
Dr Kova

#602 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

Citiram jednu kolegicu koja ima dotičnog "gospodina" u raji: "Dodo me lik davno unfollow ga ja nakon dva dana jer je prao statusima, nemam blage ko je. Mene sto puta dodavao na insta i brisao valjda da ga upratim opra lik hahha"

Znači sve jasno o kakvom se liku radi, paćenik definitivno :mrgreen:
Last edited by Dr Kova on 11/11/2015 22:04, edited 1 time in total.
Kikibombona

#603 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Kikibombona »

Niemand wrote::lol:
Kiki, brutalan si :D :lol:
Znas kako me ovo iznervira. Tacno bih ovom liku spucao jednu iza usiju za ovaj komentar. On si daje za pravo reci da djevojke ne valjaju, da nema nijedna dovoljno 'sofisticirana' da prepozna njegove kvalitete, potencijale...!?? :lol:

Zapravo, zene se oduseve kada im pridjes normalno, jednostavno, uz prirodan, neusiljen osmijeh i laganu pricu... bez nekakvih fazona koji bi trebali impresionirati... Par puta sam cuo i vidio ove fejsbuk Kazanove, kako se razbacuju folovima koji bi trebali biti duhoviti i sarmantni. Boze oslobodi, kakva odvratnost...

Izuzetno postujem momke koji dostojanstveno iznesu problem i traze savjet. Ako nemas djevojku ili momka, problem je samo u tebi. Niko drugi ne moze biti kriv. Za svakoga od nas ima dosta potencijalnih partnera koji zele biti sa nama. Potrebno je znati da nas niko ne moze usreciti ako smo sami sa sobom nesretni. Druga osoba moze samo upotpuniti srecu. Nesretnog covjeka niko ne moze usreciti, niko mu ne moze pomoci, ako on ne pomogne sam sebi. Potrebno je procijeniti sebe i svoje domete i znati sta zelis. Ako se tu pronadje balans, uspjeh je zagarantovan.
Mutivoda

#604 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Mutivoda »

Buckethead wrote:Citiram jednu kolegicu koja ima dotičnog "gospodina" u raji: "Dodo me lik davno unfollow ga ja nakon dva dana jer je prao statusima, nemam blage ko je. Mene sto puta dodavao na insta i brisao valjda da ga upratim opra lik hahha"
:o
Dajteee ostale statuse Image

Šalim se :mrgreen:
maida95

#605 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Mo'š mu sve vidjeti na profilu, statusi su gospodinu na public, al' su slike sve zaključane :lol:
Dr Kova

#606 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

maida95 wrote:Mo'š mu sve vidjeti na profilu, statusi su gospodinu na public, al' su slike sve zaključane :lol:
dovoljno da skontaš da ima skoro 5 k "prijatelja"... ja toliko ljudi nisam vidio u životu :lol:
Honda Hondas

#607 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Prestajem. :D Ali samo je toliko nelogicnosti oko ovoga da mi je fkt nejasno kako neko moze biti ovako glup i sebi ovako javno izblamirati do te mjere da u svom postu, ako procitas pazljivo NIEMAND njegov post, naglasi sljedece..

Parafraziram:

"Sve djevojke koje sam upoznao hoce da se olese alkoholom u DOWNTOWNU i KIBORU, a nema gdje nisam trazio djevojku, od DZAMIJE :shock: , parka, kafica, disko kluba :oops: , i nigdje nisam uspio naci normalnu..

Soli mi inteligenciju, uhljup..

Jedno rjecju ON KRETEN, svi koji ga podrzavaju KRETENI..

Poruka za ovakve PLACIPICKE - DJUBRETARE sirom planete Zemlje:

Image

Odjava sa teme.
Patriotska_Liga

#608 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

maida95 wrote:Mo'š mu sve vidjeti na profilu, statusi su gospodinu na public, al' su slike sve zaključane :lol:
Cunjalo se po profilu, tražile se slike :P
Niemand

#610 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Ma s momkom nesto debelo ne stima, to je svakom jasno. Na filozofskom je. Mnogo studenata. Mnogo djevojaka. :D
Niemand

#611 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

insomnia78 wrote:Image
Prvo sam pomislila da sam zaboravila cirilicu, a onda sam procitala ope :lol:
maida95

#612 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Patriotska_Liga wrote:
Cunjalo se po profilu, tražile se slike :P
Nakon onakvog statusa, htjela sam da vidim imam li šanse kod njega :stidljiv: :mrgreen:
Niemand

#613 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Honda Hondas wrote:
Odjava sa teme.
Neka te ba pilo, ko ce me nervirati ako odes :D :lol:
SkyLimit

#614 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by SkyLimit »

Zelje
Image

Realnost
Image
Patriotska_Liga

#615 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

maida95 wrote: Nakon onakvog statusa, htjela sam da vidim imam li šanse kod njega :stidljiv: :mrgreen:
:izet: :lol:

Lik je fin, sigurno da bi našao vremena i za tebe :-D
maida95

#616 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Ma ima da nađe vremena kako zna :lol: :mrgreen:
Dr Kova

#617 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

Fakat hvala vam, ova tema mi je popravila dan majke mi :thumbup:
Patriotska_Liga

#618 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

maida95 wrote:Ma ima da nađe vremena kako zna :lol: :mrgreen:
Kako da ne nađe vremena za najbolju drugaricu.
beniciodeltoro

#619 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by beniciodeltoro »

Honda Hondas wrote:Prestajem. :D Ali samo je toliko nelogicnosti oko ovoga da mi je fkt nejasno kako neko moze biti ovako glup i sebi ovako javno izblamirati do te mjere da u svom postu, ako procitas pazljivo NIEMAND njegov post, naglasi sljedece..

Parafraziram:

"Sve djevojke koje sam upoznao hoce da se olese alkoholom u DOWNTOWNU i KIBORU, a nema gdje nisam trazio djevojku, od DZAMIJE :shock: , parka, kafica, disko kluba :oops: , i nigdje nisam uspio naci normalnu..
Možda one u Downtownu kada ga vide kažu "Nemoj s njim to je onaj iz džamije. Neće nam ćafirima dati pit više" a one u džamiji kada ga vide "Nemoj s njim to je onaj iz Downtowna što voli popit"
TheMule

#621 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by TheMule »

A kako to da na svakoj ovakoj temi se raskokodakaju ove nase zemske i pokusavaju poniziti muskarce; a jos su gori ovi "muskarci" sto im se udvaraju ne bi li dobili malo preko interneta valjda?? :lol:
Niemand

#623 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

TheMule wrote:A kako to da na svakoj ovakoj temi se raskokodakaju ove nase zemske i pokusavaju poniziti muskarce; a jos su gori ovi "muskarci" sto im se udvaraju ne bi li dobili malo preko interneta valjda?? :lol:
Ko je zemska i ko se raskokodako :repetirana:

Inace, obraza malo.
:roll:
TheMule

#624 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by TheMule »

Niemand wrote:
TheMule wrote:A kako to da na svakoj ovakoj temi se raskokodakaju ove nase zemske i pokusavaju poniziti muskarce; a jos su gori ovi "muskarci" sto im se udvaraju ne bi li dobili malo preko interneta valjda?? :lol:
Ko je zemska i ko se raskokodako :repetirana:

Inace, obraza malo.
:roll:
Sto se ba odma pozivas na obraz, reko sam zeMske, jer mi iz ovih 25 stranica gdje ismijavate neko djete ne izgledate kao dame, tako da ne osjecam neku odgovornost da vas tretiram sa nekim vitestvom ili strahopostovanjem.

Dajte mladicu neki normalan savjet, nekoliko ljudi je ovdje postavilo dobar odgovor, ali su to sve muskarci - ta cinjenica dosta govori
shbc

#625 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by shbc »

Patriotska_Liga wrote:Nisi ti meščini dobro skonto o čemu ja govorim. Hajde da probamo dio po dio.
shbc wrote: A inace kao ne zna? De majke ti...
Ne zna ako u raji sjedi 5-6 cura i 5-6 momaka, ne možeš odma znat ko je koga zapikao tu. I taj period dok ne skonta iskoristiš da ona tebe želi prije nego što i skonta da si i ti nju zapiko. Istakneš se na pravi način. Ko zna naravno. Zato je to puno bolje nego polupripit dolazit poput vremenske nepogode - nepozvan i vjerovatno nepoželjan.
shbc wrote:Nismo djeca (nadam se).
Za sebe tvrdim, za tebe pretpostavljam.
shbc wrote:Koji je to jos upoznao djevojku sa namjerom da mu bude prijateljica?
Ja to nigdje ne tvrdim.
shbc wrote:A i to u raji... Ako cemo se tako igrati, onda neka se ne zale sto im momci ne prilaze kada izadju.
Žale se samo kmečavci, i cure i muškarci. Zavođenje je umjetnost, igra, utakmica koju moraš biti spreman da igraš. Ako kmečiš popušio si u startu. Nije mi jasno zbog čega se ljudi uopšte žale što je to tako, pa to i jeste najbolji dio. Nema ništa bolje nego kad osjetiš da si nešto zaslužio zbog svoje karizme i sposobnosti. Ali de, hajmo kmečat jer nam se cure ne bacaju u krilo tek tako.
Skont'o sam ja tebe i prvi put. Samo izgleda ti moje postove previse povrsno citas. Al' haj. Ne znam ni sto raspravljam o ovoj temi. Meni evo dvije godine sretne veze (sefica rekla da je sretna, pa moram i ja). Snalazite se kako znate i umijete, sta cu vam ja :mrgreen:
Post Reply