V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post Reply
DoZeN

#601 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by DoZeN »

Grean wrote:
I sta si ti ovim htio reci, sta je poenta?

Jebe mi se za uticaj bh Srba u Beogradu i kako je Vucic izabran. Njima u Beogradu trebaju izmedju ostalog i izgladjeni odnosi sa Kosovom i BiH da bi mogli razmisljati o EU pa ce to Kosovo priznati zajedno sa nama, jos ce moliti da ga priznaju. To je moja poenta dok mi tvoja nije bas jasna.
Moja je poenta da onakvu BIH kakvu ti zelis gdje ce biti ljiljani,1 mart i heroji kao Naser,Dudakovic ne moze da bude na citavoj BIH teritoriji,nikada a mozda ni tada.
Srbija sa time nema nista,nego Srbi iz Sokolca,Bijeljine,Banjaluke itd
Crvena Tifoza

#602 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Crvena Tifoza »

Grean wrote:
forum_selektor wrote:
Sjetio se ti da nam progovoris iz dalekog njujorka. Dzaba ti kompletno ovo mlacenje slame, koje opet ne opravdava tebe kao pobjegulju. :wink: Ne kontam odakle obraz ovoj bezobraznoj dijaspori da raspravlja o krucijalnim pitanjima, sa debele distance?
Bosnjacka pamet, reci to ovoj iz dijaspore sto je progurala rezoluciju da dodje uopste u razmatranje.

Ovom selektoru je bolje da nekad nešto prešuti.
Pa jadan nebio upravo zbog te dijaspore ova rezolucija i mnoge druge su vidjele svjetlo dana.

Komentara. :roll:
razonoda

#603 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by razonoda »

Serbia: Eight Held Over Srebrenica Massacre

Bruno Vekaric, lead Serb prosecutor, said: "It is important to stress that this is the first time that our prosecutor's office is dealing with the mass killings of civilians and war prisoners in Srebrenica.

"We have never dealt with a crime of such proportions. It is very important for Serbia to take a clear position toward Srebrenica through a court process."
Grean

#604 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Grean »

DoZeN wrote: Moja je poenta da onakvu BIH kakvu ti zelis gdje ce biti ljiljani,1 mart i heroji kao Naser,Dudakovic ne moze da bude na citavoj BIH teritoriji,nikada a mozda ni tada.
Pa i Nijemci su htjeli Treci rajh poput vas na Sokocu, Palama itd pa su silom prilika morali doci tobe. Mnogi bi ga sanjali i danas da smiju ali svemu se stane u kraj.

Zbog tog i kazem bosnjacki politicari ne smiju dozvoliti Beogradu da preko nas kupi poene a trazi se od njih da ih kupe ako zele da se priblize EU.
Danguba

#605 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Danguba »

Tito_i_Partija wrote:
DoZeN wrote: Bosanski Srbi imaju ogroman utjecaj u Beogradu,
Image
sta se smijes :D kada ih je vecina porijeklom iz bih.
Danguba

#606 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Danguba »

DoZeN wrote:
Grean wrote:

Jebe mi se za uticaj bh Srba u Beogradu i kako je Vucic izabran. Njima u Beogradu trebaju izmedju ostalog i izgladjeni odnosi sa Kosovom i BiH da bi mogli razmisljati o EU pa ce to Kosovo priznati zajedno sa nama, jos ce moliti da ga priznaju. To je moja poenta dok mi tvoja nije bas jasna.
Moja je poenta da onakvu BIH kakvu ti zelis gdje ce biti ljiljani,1 mart i heroji kao Naser,Dudakovic ne moze da bude na citavoj BIH teritoriji,nikada a mozda ni tada.
mislis na cetnike...lakopo, doce sve na svoje... :wink:
DoZeN

#607 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by DoZeN »

Grean wrote:
DoZeN wrote: Moja je poenta da onakvu BIH kakvu ti zelis gdje ce biti ljiljani,1 mart i heroji kao Naser,Dudakovic ne moze da bude na citavoj BIH teritoriji,nikada a mozda ni tada.
Pa i Nijemci su htjeli Treci rajh poput vas na Sokocu, Palama itd pa su silom prilika morali doci tobe. Mnogi bi ga sanjali i danas da smiju ali svemu se stane u kraj.

Zbog tog i kazem bosnjacki politicari ne smiju dozvoliti Beogradu da preko nas kupi poene a trazi se od njih da ih kupe ako zele da se priblize EU.
Ja se s tobom slazem da Bosnjaci treba da "utvde politicke rovove" ali trebaju i Srbi, da ne idu u Sarajevo na cevape,i ne govore:Ko nas bre zavadi?
Manje licemjerstva,jer autobus Bijeljina-Tuzla koji saobraca svaki dan nije realno stanje drzave i drustva
DoZeN

#608 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by DoZeN »

Danguba wrote:
DoZeN wrote:
Grean wrote:

mislis na cetnike...lakopo, doce sve na svoje... :wink:
ce da vidimo
Walther

#609 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Walther »

DoZeN wrote:
Grean wrote:

Drago mi je da si identifikao krivca a i diagnozu... :wink: Problem nisu "ljiljani,1 mart i heroji kao Naser,Dudakovic" vec fasizam u manjem entitetu.

Naser&Dudakovic se nisu kao 'eroji sakrivali po rupama...
DoZeN

#610 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by DoZeN »

Walther wrote:
DoZeN wrote:
Grean wrote:

Drago mi je da si identifikao krivca a i diagnozu... :wink: Problem nisu "ljiljani,1 mart i heroji kao Naser,Dudakovic" vec fasizam u manjem entitetu.

Naser&Dudakovic se nisu kao 'eroji sakrivali po rupama...
kao i u FBIH,jer Gay parade nije odrzana jos
Walther

#611 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Walther »

DoZeN wrote:mislis na cetnike...lakopo, doce sve na svoje... :wink:
ce da vidimo[/quote]

Ako 1991 sa JNA&Srbijom nije proslo onda je buducnost jasna i ocigledna :D Samo svijet treba da stigne do raznih vukohebina.
Walther

#612 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Walther »

DoZeN wrote:ao i u FBIH,jer Gay parade nije odrzana jos
Pa nije bas... 99% politickog/vojnog vodstva Srba je u zatvoru, stu u FBiH nije slucaj...

Osim toga postoji ona mala presuda u vezi genocida... :wink:
ULTRAK

#613 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by ULTRAK »

Dajte link ljudi na sjednicu please
DoZeN

#614 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by DoZeN »

Walther wrote:
Pa nije bas... 99% politickog/vojnog vodstva Srba je u zatvoru, stu u FBiH nije slucaj...

ok,odes u RS i to kazes, pa ces vidjeti sta ce ti reci
Walther

#616 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Walther »

ULTRAK wrote:Dajte link ljudi na sjednicu please
https://ukrstream.tv/en/stream/rada_bie ... ZwgTmf9mUk
CSKA

#617 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by CSKA »

Odlozeno za sutra u 16.00,javlja RTS.
Walther

#618 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Walther »

DoZeN wrote:
Walther wrote:

Kad bi ubica rekao da je ubica vjerovatno bi bila reakcija bila ista... sto znaci sta tacno? da ga treba nazivati pekarom? Treba identifikavati fasiste, raditi na obrazovanju, itd, itd. To svakako dolazi sa EU htijeo to neku u Bijeljini ili ne.
SpecialOffer

#619 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by SpecialOffer »

DoZeN wrote:
Walther wrote:

Jako je relevantno misljenje genocidasa!

Evo tebe pitam, je li bio genocid u Srebrenici?
ULTRAK

#620 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by ULTRAK »

CSKA wrote:Odlozeno za sutra u 16.00,javlja RTS.
Nije evo live pocinje!

http://webtv.un.org/live-now/watch/secu ... 6187116001
Last edited by ULTRAK on 07/07/2015 20:59, edited 1 time in total.
Edin H.

#621 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Edin H. »

Grean wrote:Ako ne kontate cemu rezolucija skontajte da je danas nakon 50 godina i 8,2% pobijenih Bosnjaka u onom ratu ravnogorski pokret opran i ima pravo da vam skace i sakuplja se ispred nosa, imaju pravo da vjesaju njihove zastave i obiljezja.

Tih 8,2% pobijenih Bosnjaka je procentualno vise nego sto je pobijeno u ratu 92-95'. Ali koga zabole, niste se zalili na vrijeme i sad je to prosla prica, otprilike tako.

Znaci dobri Bosnjani, vi koji ne smatrate nista vrijedno ako u najmanju ruku ne ukine entitet preko noci, gledajte u zastave cetnickog pokreta i svirajte qurcu, eto da na najslikovitiji nacin prevedem zasto se Srbi toliko bune protiv toga.

BTW...dok u isto vrijeme Simunic ostane bez ucesca na SP-u zbog "Za dom premni". Nadam se da cete uspjeti prepoznati razliku
Hajde ti procitaj Rezoluciju, govori se o postovanju Dejtonskog sporazuma, nema nikakve veze sa ukidanjem entiteta. :mrgreen:
valensija

#622 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by valensija »

odložena sednica za sutra od 16:00h
Grean

#623 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Grean »

Skontal' ti sto je bitno da prodje rezolucija :mrgreen:
Tipicoti

#624 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Tipicoti »

Image